Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- ahmed96lfc
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
i ja mislim da od posudbe llorentea nema nista
M4kaveli je napisao/la:Opet ste poceli mastati.
Cuj Suarez 7. igrac svijeta.
Liverpool ce biti 4., a ispred su 100%: United, City, Arsenal, Chelsea, pa i Tottenham.
Najbolji stoperski dvojac lige ?
Bolji od Arsenala, koji iz dana u dan ima sve vise sanse za titulu uz City.
Ko koga ovdje laze ?
dosta si se prosipao ba.. cuj arsenal za titulu

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- youngredcomps
- Kontakt:
PA SAMO GA IGNORE I TO JE TO.gaston je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Opet ste poceli mastati.
Liverpool ce biti 4., a ispred su 100%: United, City, Arsenal, Chelsea, pa i Tottenham.
Ko koga ovdje laze ?
dosta si se prosipao ba.. cuj arsenal za titulu![]()
![]()
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
cuj liverpool 4 mjestogaston je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Opet ste poceli mastati.
Ko koga ovdje laze ?
![]()

Rođen s tobom da budem
Faraon iz Visokog je napisao/la:cuj liverpool 4 mjestogaston je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Opet ste poceli mastati.
Ko koga ovdje laze ?
![]()
![]()
![]()

IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !
Srijandeep Das @jeremy_LFC
The Times reports the contract offered to Martin Skrtel as being a 4-year-deal.
Total LFC @TheTotalLFC
Rodgers is hoping to take advantage of Cristian Tello's Situation at Barcelona and looking to bring him on Season Long loan.[Times] #LFC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Pa veće šanse ima Liverpool za 4.mjesto nego Arsenal za titulu.Faraon iz Visokog je napisao/la: cuj liverpool 4 mjesto![]()
![]()

Kakva titula ljudi,kao da je to tako lako.Za to će se boriti samo dva Manchester,dok će Chelsea i Arsenal zauzeti sljedeća dva mjesta dok će se za 5.poziciju boriti Tottenham i Liverpool.Tako bi trebalo realno da bude,a sad,ČUDA SU MOGUĆA.

You'll never walk alone.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Nemoj Newcastle otpisivat,po meni su oni jaci i od kokoski i od Liverpoola,i realno je da se bore za 5 poziciju
Rođen s tobom da budem
Prije će Liverpool do 4. mjesta nego Arsenal do titule...Faraon iz Visokog je napisao/la:cuj liverpool 4 mjestogaston je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:Opet ste poceli mastati.
Ko koga ovdje laze ?
![]()
![]()
![]()
To su te dvije posudbe iz La Lige o kojima je Rodgers govorio.@BenSmithBBC: LFC are pursuing loan deals for both Sahin and Tello.
- ahmed96lfc
- Kontakt:
ma nije bitno sve ce se to vidjeti za par dana pa cemo onda tek da vidimo ko ce da se 

Dobro su zagrizli za ovog Tella, Tello bi bio solidna zamjena za Ramireza ako on nebi došao.@BenSmithBBC:
Cristian Tello interest is serious. That loan deal is closer than Sahin.
- youngredcomps
- Kontakt:

Agger: "Tetovaza nema veze sa trenutnom situacijom. To je gest prema Kop-u, klubu, ljudima i gradu."
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Bravo Daniele, kakav kralj! Zelim ga do kraja karijere na Anfieldu + kao menadzera i na kraju, kao specijalnog gosta na utakmicama. 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Eh kad bi u Arsenalu jedan barem (osim wilshira i woje) bio ko agger meni srce ko tepsija,što se tiče lojalnosti
- reds_forever
- Kontakt:
Nisam ni sumnjala da Agger zeli ostati, valjda nece ovi iz kluba ispasti hinje pa da ga prodaju....
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- youngredcomps
- Kontakt:
Real Madrid will sell Nuri Sahin this week, according to AS.
- youngredcomps
- Kontakt:
Agger: “I’d rather stay but that decision is not up to me at the moment."
http://www.thisisanfield.com/2012/08/ag ... eculation/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thisisanfield.com/2012/08/ag ... eculation/" onclick="window.open(this.href);return false;
ako ga ne prodaju mogao bi postati legenda u klubu. znamo koliko navijaci vole ovakvereds_forever je napisao/la:Nisam ni sumnjala da Agger zeli ostati, valjda nece ovi iz kluba ispasti hinje pa da ga prodaju....
protiv WBA nam sudi Phil Dowd
You are someone else I am still right here
http://www.as.com/futbol/articulo/liver ... ftb_21/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
Imate google translate
Imate google translate

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 10 gostiju.