AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

AllAbout
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la AllAbout » 13 avg 2012, 01:11

sumnjam da ce doci dva stopera..ja vjerujem da ce burdisso ako ga povreda ne sprijeci odigrat u pocetnih 11 sezonu..drugi stoper ako ne dodje novi bice castan..treca opcija je romagnoli..balza igra lijevo (zamjena je dodo)..i desno ide piris (zamjena je tadei)..desni bek je najslabija karika, u ovsinosti kako se pokaze piris..u pripremama je bio solidan..
Unica grande amore

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 avg 2012, 01:19

Ti igraci su uglavnom nepoznanica, barem meni jer ne znam gdje su igrali taj Piris i Dodo ali mislim da ce biti dobri jer mi Zeman izgleda kao neko ko ima stvarno jak autoritet i ko moze igraca usmjeriti na pravi put za razliku od Enriqea.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 avg 2012, 01:20

Ovo je Romin igrac?

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 avg 2012, 09:40

na svu srecu (ili nesrecu, kako kome) od lovrena, cini se, nista jer su talijanski mediji prenaglili sa vijestima te je posao daleko od dogovorenog, a sabatini navodno nije ni bio u francuskoj te je hrvat samo jedan od mogucih opcija uz rhodolfa i ostale stoperske pulene. u vezi mexesa nikako ne mogu biti pametan. s jedne strane radi se o meni nekada jako dragom igracu rome i preludom defanzivcu, a s druge o covjeku koji je tek tako otisao u veliki milan da osvaja titule i okrenuo ledja klubu :twisted:

pejicu, jeste. to je taj talenat :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 avg 2012, 10:43

Manuel je napisao/la:
fera je napisao/la:ovaj lovren svaki dan za novu ekipu potpisuje... pocelo je od liverpoola pa su bili real i barca i sad evo roma :D nadam se da nekoga nisam zaboravio :D
Ja iskreno ne bio volio tog Lovrena u ekipi nema sanse,al evo mozda se desi i cudo pa nam se vrati mekses,izgleda da bi se mogla desiti zamjena borijelo u milan a nama mekses,opet bi bili mocna roma
ma sumnjam ja da ce mexes vratiti ali bio bi to slag na tortu za kraj prelaznog... cini mi se da mu roma nije ni nudila ugovor kad je otisao u milan...
You are someone else I am still right here

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 avg 2012, 11:54

10DelPiero je napisao/la:Pa ta zamjena se desi i dovede se Lovren, izuzetno dobar transferski rok za Romu.

Zadnja linija:
Piris-Lovren-Mexes-Balzaretti

Ovo uopste ne izgleda lose a ukoliko bi npr. Lovren podbacio tu je Castan prva opcija mislim. Dodo je lijevi bek?
Ne vjerujem da ce doci Lovren to su samo suplje price,a Mekses ako dodje imali bi opet kvalitetnu odbranu,Dodo je isto lijevi bek,Romi je problem desni jer ne mozemo citavu sezonu da se oslonimo na Pirisa,ako ne dovedemo Torosidisa opet cemo imati problema po toj strani
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 avg 2012, 12:28

pa nije milan toliko glup da za boriela daje mexesa, pa otišao im je glavni defanzivac i da za tog bota daju drugog najboljeg defanzivca :roll:

ja ga licno ne bi volio vidjeti opet, izdajica, zavlacio sa ugovorom, govorio da ostaje i na kraju se ispalio :evil:
nema potpisa

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 avg 2012, 13:14

Ma jest ba kako nije, bekovi im najveca kriza a oni ni ne razmisljaju o njima. Jos ako bi tako bilo da ode Borrielo koji je visak i dode Mexes ne znam na sta se ovdje zaliti.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 13 avg 2012, 14:14

Mislim da romi treba 1 brz stoper. Burdisso,Castan su visoki,teski,spori,a i Balzareti je poprilično spor a i u godinama covjek 31. Dolaskom Mexesa i Rudholfa opet bi dobili jednog korpulentnog sporog stopera. Tako da bi možda Lovren i bio najbolja solucija. A znal' neko šta je s Ogbonom jel se odustalo zbog cijene?

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 13 avg 2012, 15:09

balzac ce nedostatak brzine nadomjestiti iskustvom, odlicnim postavljanjem i hebenim centarsutom tj necim sto romini bekovi nisu imali jos od vremena cafua i candele. piris s druge strane vazi za poprilicno brzog beka cija je najveca prednost dobro markiranje protivnika pa bi se njih dvojica mogli lahko nadopunjavati posto je balzaretti onako ofanzivan bek a ovaj po svemu sudeci defanzivno orjentisan. pisem ovo iz razloga sto ce od njih dvojice umnogome ovisiti nasa odbrana pod zemanom jer u njegovom ludjackom fudbalu ni nesta i cannavaro iz najboljih dana nam ne bi bili od neke pomoci na stoperskim pozicijama.
ogbonna je preskup.

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 13 avg 2012, 16:48

Admir_Sa je napisao/la:pa nije milan toliko glup da za boriela daje mexesa, pa otišao im je glavni defanzivac i da za tog bota daju drugog najboljeg defanzivca :roll:

ja ga licno ne bi volio vidjeti opet, izdajica, zavlacio sa ugovorom, govorio da ostaje i na kraju se ispalio :evil:
zasto je izdajica? Rosella mu nije ponudila novi ugovor, cekao je do kraja, kada je vidio da nece dobit ugovor presao je u Milan jer nije zelio van Italije ic.. inace ima dva datuma istetovirana na sebi, jedan je rodjenje kcerke a drugi je datum kada je potpisao za Romu.. jedan od rijetkih igraca koji nisu Rimljani a koji je volio i ginuo za sveti dres.. i kada je otisao iz Rome izjavio je da je Roma za njega posebna i da mu je jedina u srcu..
*La Roma non si tifa, si AMA!*

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 13 avg 2012, 16:50

Alen1987 je napisao/la:Mislim da romi treba 1 brz stoper. Burdisso,Castan su visoki,teski,spori,a i Balzareti je poprilično spor a i u godinama covjek 31. Dolaskom Mexesa i Rudholfa opet bi dobili jednog korpulentnog sporog stopera. Tako da bi možda Lovren i bio najbolja solucija. A znal' neko šta je s Ogbonom jel se odustalo zbog cijene?
Castan nit je tezan nit je spor stoper, nego bas pokretljiv i agilan, dosta dobro barata loptom.. Rhodolfo je takodjer mozda visok ali je izuzetno pokretan brz, savrsen tajming uklizavanja ali steta sto ne moze dobit eu pasos tako da moramo ganjat nekog sa eu pasosem..

Uvini i Marquinhos su zasada najblizi a moguce da i obojica potpisu..
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 13 avg 2012, 17:21

ElLoco7 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:pa nije milan toliko glup da za boriela daje mexesa, pa otišao im je glavni defanzivac i da za tog bota daju drugog najboljeg defanzivca :roll:

zasto je izdajica? Rosella mu nije ponudila novi ugovor, cekao je do kraja, kada je vidio da nece dobit ugovor presao je u Milan jer nije zelio van Italije ic.. inace ima dva datuma istetovirana na sebi, jedan je rodjenje kcerke a drugi je datum kada je potpisao za Romu.. jedan od rijetkih igraca koji nisu Rimljani a koji je volio i ginuo za sveti dres.. i kada je otisao iz Rome izjavio je da je Roma za njega posebna i da mu je jedina u srcu..
Ti baš upucen do detalja da znas da mu nije nudjen nikakav ugovor :roll:
nema potpisa

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 13 avg 2012, 18:53

slika
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 avg 2012, 20:59

[youtube][/youtube]

evo manuele golova s tekme

kakav mlad, jak napad samo imamo :o :D
Unica grande amore

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 13 avg 2012, 21:06

8-) Mexes Romi nije potreban hem je istrošen štoper.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 13 avg 2012, 23:57

Obrana je najjaci dio Rome.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 14 avg 2012, 08:12

AllAbout je napisao/la:[youtube][/youtube]

evo manuele golova s tekme

kakav mlad, jak napad samo imamo :o :D
mensecini da ce pjanic da bude glavni igrac ove sezone. s nevjerovatnom lahkocom dijeli lopte, samo da ga povrede zaobidju i, naravno, da destro i osvaldo nastave zabijati ovako i u ligaskim tekmama 8-)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2012, 09:51

pjanke ce biti playmaker ovdje 100% u svakoj utakmici koju sam gledao on je glavni covjek na sredini
You are someone else I am still right here

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 14 avg 2012, 19:29

Roma sprema bombu : Rolando?!
Senzacionalna vijest: Roma spremila ponudu od 11 MILIONA EURA za fudbalera Porta, Rolanda! Rolando je bio veoma blizu prelaska u Turski Fenerbahce, ali je "Vucica" izgleda pokvarila posao Turcima. Ponuda Rome bi bila ovakva : Rolando bi u Romu dosao na pozajmicu (3 miliona) sa obavezom otkupa na kraju sezone (8 miliona) Ovaj novac bi dobro dosao celnicima Porta. U roku od 24h, znacemo odgovor celnika Porta.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.