Stojan je prekuco ovu ekipu i ovaj sport uopsteCartman je napisao/la:Jedino je Stojan "Rivaldo" Vranjes pokazao dovoljno za sva vremena.calcio je napisao/la:Mislim da ih je pozvao jer smatra da nije fer suditi o njima na osnovu Irske jer je to bilo van sezone i svi su podbacili. Ovo im je znaci prava provjera, ako se pokazu zvace ih opet, ako ne.... To je barem moje misljenje. Ostali pozivi imaju smisla, pokusava popuniti rupe iza Rahimica i Papca (nadam se da ce se on ipak vratiti)Cartman je napisao/la:Ma dovoljno je 19 igraca za samo jednu tekmu. Nije problem broj igraca, nego koji su igraci tu. Svraka i Vrancic prvenstveno nemaju sta trazit tu. Naravno i Avdukic, ali on je dodatno pozvan.
Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Svako iole pametan povede 22 igrača, da je u stanju da pokrije svaku poziciju,calcio je napisao/la:Moze se kvalitetan trening odrzati i sa 19 igraca, a ako im zafali igraca da se podijele u dvije ekipe tu su Baljic, Piplica i Susic. Taman 22.
Jedino je problem sto niko ne smije Susicu uzeti loptu
i da ima rezervu u slučaju povreda i sl.
Čak i u Premijer ligi BH povedu na pripreme po 25 igrača pa proberu najbolje,
to se zove selekcija igrača...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Dobro ljudi, bez zezanja, treba momka shvatiti, i ono se treba dogoditi, samo nije on kriv što se njemu dogodilo.
Smatram da ga trebamo vidjeti još par puta da bi donijeli konačan sud o njegovim igrama.
Teško je odskakati u kvaliteti u utakmici u kojoj su ključni igrači zakazali.
Smatram da ga trebamo vidjeti još par puta da bi donijeli konačan sud o njegovim igrama.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pazi taj momak je igrač sredine terena, a glumio je beka ili stopera u toj utakmici, još jedna genijalna Safetovazizu1991 je napisao/la:Dobro ljudi, bez zezanja, treba momka shvatiti, i ono se treba dogoditi, samo nije on kriv što se njemu dogodilo.
rakcija na dešavanja na terenu..Prestrašno...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Susic nije nimalo zanimljiv.....
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- calcio
- Kontakt:
Susic ne voli slati igrace na tribine, i uvijek zove 19-20 igraca. Ne svidja se to ni meni bas toliko ali sta je tu je. Svaki trener ima neke svoje osobine i drzi se njih. Bar nam je objasnio zasto to radi i moze se razumjeti. Zna da nije lako otici na tribine i tamo gledati utakmicu.Borg je napisao/la:Svako iole pametan povede 22 igrača, da je u stanju da pokrije svaku poziciju,calcio je napisao/la:Moze se kvalitetan trening odrzati i sa 19 igraca, a ako im zafali igraca da se podijele u dvije ekipe tu su Baljic, Piplica i Susic. Taman 22.
Shvatam ja da je on veznjak po prirodi, al istini za volju, nije za osude ( konačne ) na osnovu jedne greškeBorg je napisao/la:
Pazi taj momak je igrač sredine terena, a glumio je beka ili stopera u toj utakmici, još jedna genijalna Safetova
Šta bi onda Brazil trebao s Rafaelom, nikada ga ne pozvati više da igra za repku, na to sam mislio, a za Sušića nemam komentara, on je majstor " rokada "
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Kad ih nisi poveo, onda nemožeš ni ocijeniti valja li neko ili ne,calcio je napisao/la:Susic ne voli slati igrace na tribine, i uvijek zove 19-20 igraca. Ne svidja se to ni meni bas toliko ali sta je tu je. Svaki trener ima neke svoje osobine i drzi se njih. Bar nam je objasnio zasto to radi i moze se razumjeti. Zna da nije lako otici na tribine i tamo gledati utakmicu.Borg je napisao/la:Svako iole pametan povede 22 igrača, da je u stanju da pokrije svaku poziciju,calcio je napisao/la:Moze se kvalitetan trening odrzati i sa 19 igraca, a ako im zafali igraca da se podijele u dvije ekipe tu su Baljic, Piplica i Susic. Taman 22.
bar kroz prijateljske utakmice treba isprobati SVE što imaš na raspolaganju...
Evo fasovali smo 2 zadnje, isto smo ih mogli izgubiti a mogao je probati 30 igrača, pa ako bi izvukao 3 dobra za klupe,
i jest dobro...
Totalno pogrešan način rada
Slažem se - lik je bio na pogešnom mjestu u pogrešno vrijeme,zizu1991 je napisao/la:Shvatam ja da je on veznjak po prirodi, al istini za volju, nije za osude ( konačne ) na osnovu jedne greškeBorg je napisao/la:
Pazi taj momak je igrač sredine terena, a glumio je beka ili stopera u toj utakmici, još jedna genijalna Safetova
Šta bi onda Brazil trebao s Rafaelom, nikada ga ne pozvati više da igra za repku, na to sam mislio, a za Sušića nemam komentara, on je majstor " rokada "
mogao je i Džeku staviti da libera igra...
- calcio
- Kontakt:
Borg je napisao/la:Kad ih nisi poveo, onda nemožeš ni ocijeniti valja li neko ili ne,calcio je napisao/la:
Susic ne voli slati igrace na tribine, i uvijek zove 19-20 igraca. Ne svidja se to ni meni bas toliko ali sta je tu je. Svaki trener ima neke svoje osobine i drzi se njih. Bar nam je objasnio zasto to radi i moze se razumjeti. Zna da nije lako otici na tribine i tamo gledati utakmicu.
Evo fasovali smo 2 zadnje, isto smo ih mogli izgubiti a mogao je probati 30 igrača, pa ako bi izvukao 3 dobra za klupe,
i jest dobro...
Ne valja ni previse novih igraca zvati odjednom, neki bi rekli da je glavni smisao prijateljskih utakmica da se ekipa uigrava jer se inace okupljaju samo 5-6 puta godisnje.
Stojan je dobio sansu u dvije utakmice da pokaze koliko i sta moze..Po meni taj momak ne donosi nikakav novi kvalitet,bas nikakav..I cuj ovo u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu..Ne razumijem bas najbolje sta si htio reci prijatelju..On je u onoj situaciji trebao loptu ispucati sto jednostavnije i bezbjednije a ne glumiti neku atrakciju na par metara od svog gola..Znaci nije problem sto je pogrijesio vec nacin na koji je to uradio..Ne moze se tako igrati za repku..Borg je napisao/la:Slažem se - lik je bio na pogešnom mjestu u pogrešno vrijeme,zizu1991 je napisao/la:Shvatam ja da je on veznjak po prirodi, al istini za volju, nije za osude ( konačne ) na osnovu jedne greškeBorg je napisao/la:
mogao je i Džeku staviti da libera igra...
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
A jest uigrao ekipu...calcio je napisao/la:Borg je napisao/la:Kad ih nisi poveo, onda nemožeš ni ocijeniti valja li neko ili ne,calcio je napisao/la:
Susic ne voli slati igrace na tribine, i uvijek zove 19-20 igraca. Ne svidja se to ni meni bas toliko ali sta je tu je. Svaki trener ima neke svoje osobine i drzi se njih. Bar nam je objasnio zasto to radi i moze se razumjeti. Zna da nije lako otici na tribine i tamo gledati utakmicu.
i jest dobro...
Ne valja ni previse novih igraca zvati odjednom, neki bi rekli da je glavni smisao prijateljskih utakmica da se ekipa uigrava jer se inace okupljaju samo 5-6 puta godisnje.
Ono je za oplakat bilo
Prvo da ti pravo kažem neznam ni što je zvao tog momka, ali kad ga je već zvaoRios je napisao/la: Stojan je dobio sansu u dvije utakmice da pokaze koliko i sta moze..Po meni taj momak ne donosi nikakav novi kvalitet,bas nikakav..I cuj ovo u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu..Ne razumijem bas najbolje sta si htio reci prijatelju..On je u onoj situaciji trebao loptu ispucati sto jednostavnije i bezbjednije a ne glumiti neku atrakciju na par metara od svog gola..Znaci nije problem sto je pogrijesio vec nacin na koji je to uradio..Ne moze se tako igrati za repku..
nije ga trebao stavljati na beka, ako je već igrač sredine terena,
a nije mi jasno što ga je zvao jer imamo bar 6 boljih igrača sredine od njega,
i onda očekujemo od njega da odigra kvalitetno na toj poziciji?
A stalno smo u manjku sa zadnjom linijom?
- calcio
- Kontakt:
@Borg
Sigurno bi bilo mnogo bolje sa 30 novajlija na terenu
To sto se nasi igraci cim zavrsi sezona opuste i puste stomake iako znaju da uskoro imaju utakmicu za reprezentaciju, e to je nesto drugo.
Nije ni Susic na jednom treningu mogao nadoknaditi par sedmica netreniranja.
Ali inteligentan igrac ce i iz slabih utakmica nesto nauciti o svojim saigracima, koje su im prednosti, mane, kako se krecu, itd. Nemaju priliku cesto igrati zajedno kao sto je slucaj u klupskom fudbalu pa je zato svaka utakmica vazna.
Sigurno bi bilo mnogo bolje sa 30 novajlija na terenu
To sto se nasi igraci cim zavrsi sezona opuste i puste stomake iako znaju da uskoro imaju utakmicu za reprezentaciju, e to je nesto drugo.
Ali inteligentan igrac ce i iz slabih utakmica nesto nauciti o svojim saigracima, koje su im prednosti, mane, kako se krecu, itd. Nemaju priliku cesto igrati zajedno kao sto je slucaj u klupskom fudbalu pa je zato svaka utakmica vazna.
To sto ga je zvao je jasno valjda samo SafetuBorg je napisao/la:Prvo da ti pravo kažem neznam ni što je zvao tog momka, ali kad ga je već zvaoRios je napisao/la: Stojan je dobio sansu u dvije utakmice da pokaze koliko i sta moze..Po meni taj momak ne donosi nikakav novi kvalitet,bas nikakav..I cuj ovo u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu..Ne razumijem bas najbolje sta si htio reci prijatelju..On je u onoj situaciji trebao loptu ispucati sto jednostavnije i bezbjednije a ne glumiti neku atrakciju na par metara od svog gola..Znaci nije problem sto je pogrijesio vec nacin na koji je to uradio..Ne moze se tako igrati za repku..
nije ga trebao stavljati na beka, ako je već igrač sredine terena,
a nije mi jasno što ga je zvao jer imamo bar 6 boljih igrača sredine od njega,
i onda očekujemo od njega da odigra kvalitetno na toj poziciji?
A stalno smo u manjku sa zadnjom linijom?
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Susic ako bude igrao u Welsu sa jednim napadacem taj mora biti Vedo,covjek konstantno zabija golove motivisan je i zeljan jos vise dokazivanja. Dok Džeko slabo igra vjerovatno je i psiholoski uzdrman, i mora mu se pokazati da se od stare slave ne zivi, i u reprezentaciju naklupu barem kad se igra sa jednim napadacem. on ako ostane u ovoj pozicij moze samo jos vise da propada, jednostavno mora da mijenja klub mora da girze i da se bori pa ako nista nek ide gdje na posudbu u Englesku sigurno bi ga mnogo htjeli vidjeti a i imao bi platu visoku od Citya.nekide u Aston Vilu,Everton,odradi ekstra stavri na posudbi vrati se onaj stari Džeko i spasi karjeru.
Ma ovako je super 4 zadnja 12 veznih i 3 naprijed,calcio je napisao/la:@Borg
Sigurno bi bilo mnogo bolje sa 30 novajlija na terenu![]()
To sto se nasi igraci cim zavrsi sezona opuste i puste stomake iako znaju da uskoro imaju utakmicu za reprezentaciju, e to je nesto drugo.Nije ni Susic na jednom treningu mogao nadoknaditi par sedmica netreniranja.
i onda kaže kako nema rješenja u igri
ili povrijedio mu se neko iz odbrane pa ima problem
- calcio
- Kontakt:
Kakve veze ima njegov status u Citiju, on je jedan od nasih najboljih igraca i uvijek necim doprinosi, ili daje golove ili odvlaci paznju protivnika. Mislim da ce igrati i Dzeko i Ibisevic, takodje imam osjecaj da ce Dzeko zabiti.TRUST je napisao/la:Susic ako bude igrao u Welsu sa jednim napadacem taj mora biti Vedo,covjek konstantno zabija golove motivisan je i zeljan jos vise dokazivanja. Dok Džeko slabo igra vjerovatno je i psiholoski uzdrman, i mora mu se pokazati da se od stare slave ne zivi, i u reprezentaciju naklupu barem kad se igra sa jednim napadacem. on ako ostane u ovoj pozicij moze samo jos vise da propada, jednostavno mora da mijenja klub mora da girze i da se bori pa ako nista nek ide gdje na posudbu u Englesku sigurno bi ga mnogo htjeli vidjeti a i imao bi platu visoku od Citya.nekide u Aston Vilu,Everton,odradi ekstra stavri na posudbi vrati se onaj stari Džeko i spasi karjeru.
Ja kazem ako bude jedan napadac treba Vedo.Jednostavo imas igraca koji igra i zabija i onog koji sjedi i koji je za reprezentaciju u prijateljskim igro dosta lose, i zato kazem ako bude jedan treba Vedo. Džeko je nas najbolji napadac al onaj Džeko iz Wolsburga i sa pocetka prosle sezonecalcio je napisao/la:Kakve veze ima njegov status u Citiju, on je jedan od nasih najboljih igraca i uvijek necim doprinosi, ili daje golove ili odvlaci paznju protivnika. Mislim da ce igrati i Dzeko i Ibisevic, takodje imam osjecaj da ce Dzeko zabiti.TRUST je napisao/la:Susic ako bude igrao u Welsu sa jednim napadacem taj mora biti Vedo,covjek konstantno zabija golove motivisan je i zeljan jos vise dokazivanja. Dok Džeko slabo igra vjerovatno je i psiholoski uzdrman, i mora mu se pokazati da se od stare slave ne zivi, i u reprezentaciju naklupu barem kad se igra sa jednim napadacem. on ako ostane u ovoj pozicij moze samo jos vise da propada, jednostavno mora da mijenja klub mora da girze i da se bori pa ako nista nek ide gdje na posudbu u Englesku sigurno bi ga mnogo htjeli vidjeti a i imao bi platu visoku od Citya.nekide u Aston Vilu,Everton,odradi ekstra stavri na posudbi vrati se onaj stari Džeko i spasi karjeru.
Kad bi isli nekom logikom onda bi trebalo tako,ali trebaju za to damu..Nije lahko ostaviti prvu zvijezdu na klupu u kakvoj god formi bio..Najbolje je igrati sa dva napadaca i ne cackati mecku,jer ko zna sta bi kasnije bilo,pogotovo ako bi izgubili,kako bi i sam Dzeko reagovao..Ionako je u depresiji zbog stanja u City-u..Ne treba nam takav luksuz pred kvalifikacije..Dva napadaca u postavci i mirna BosnaTRUST je napisao/la:Ja kazem ako bude jedan napadac treba Vedo.Jednostavo imas igraca koji igra i zabija i onog koji sjedi i koji je za reprezentaciju u prijateljskim igro dosta lose, i zato kazem ako bude jedan treba Vedo. Džeko je nas najbolji napadac al onaj Džeko iz Wolsburga i sa pocetka prosle sezonecalcio je napisao/la:Kakve veze ima njegov status u Citiju, on je jedan od nasih najboljih igraca i uvijek necim doprinosi, ili daje golove ili odvlaci paznju protivnika. Mislim da ce igrati i Dzeko i Ibisevic, takodje imam osjecaj da ce Dzeko zabiti.TRUST je napisao/la:Susic ako bude igrao u Welsu sa jednim napadacem taj mora biti Vedo,covjek konstantno zabija golove motivisan je i zeljan jos vise dokazivanja. Dok Džeko slabo igra vjerovatno je i psiholoski uzdrman, i mora mu se pokazati da se od stare slave ne zivi, i u reprezentaciju naklupu barem kad se igra sa jednim napadacem. on ako ostane u ovoj pozicij moze samo jos vise da propada, jednostavno mora da mijenja klub mora da girze i da se bori pa ako nista nek ide gdje na posudbu u Englesku sigurno bi ga mnogo htjeli vidjeti a i imao bi platu visoku od Citya.nekide u Aston Vilu,Everton,odradi ekstra stavri na posudbi vrati se onaj stari Džeko i spasi karjeru.
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.