Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Vidim ovaj DonVito neki strucnak mozda?
HB juventus 0244
HB juventus 0244
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Zlatan se sa Capellom i nije najbolje slagao, to svi znamo
Kao sto rekoh u Inter je otisao u pravom trenutku svoje karijere, u Juventusu je samo mogao da propadne, htio ti to priznati o ne.
Kao sto rekoh u Inter je otisao u pravom trenutku svoje karijere, u Juventusu je samo mogao da propadne, htio ti to priznati o ne.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Nije mogao samo da propadne, ko zna sta bi bilo da je ostao. Mozda bi Juve u roku od 3 godine LP osvojio ti to ne mozes da znas jer se to nije desilo mozes samo da pretpostavis isto kao sto ja mogu pretpostaviti kako meni odgovara.DonVito je napisao/la:Zlatan se sa Capellom i nije najbolje slagao, to svi znamo![]()
edit: necu ni ja vise, @Oxy halali
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 14 avg 2012, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pustite ga, molim vas, @Oxygen je već zamolio, evo i ja ću još jednom.
Čuj Zlatan se nije najbolje slagao sa Capellom, a Capello na klupi držao Del Piera zbog Zlatana.
Ne mogu da vjerujem, odakle mu inspiracija za ovolikim nonsensima.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- pinturicchio30
- Kontakt:
Ovog samo ignore. Sto ga vise budemo ignorisali, valjda ce manje da pametuje. Ne odgovarat na njegove postove.
juventus 0244 --- SRETAN ROĐENDAN..
juventus 0244 --- SRETAN ROĐENDAN..
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:

Antonio Conte <3!
Željezničar ale!
Ali... tesko mi je ignorisati takav ....... sad bi nesto rekao al necu
Evo od sad se trudim maksimalno 
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
jao slika! odakle ti je, mozda ti se je uradio? braoGaziHusrevbeg je napisao/la:
Antonio Conte <3!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Juventus nije LP osvj. od 1996, a u roku te 3 godine tesko bi i do 1/4 dosao i sam sebi na prste mozes da nabrojis 7,8 mnogo jaci ekipa, otom potom..10DelPiero je napisao/la:Nije mogao samo da propadne, ko zna sta bi bilo da je ostao. Mozda bi Juve u roku od 3 godine LP osvojio ti to ne mozes da znas jer se to nije desilo mozes samo da pretpostavis isto kao sto ja mogu pretpostaviti kako meni odgovara.DonVito je napisao/la:Zlatan se sa Capellom i nije najbolje slagao, to svi znamo![]()
edit: necu ni ja vise, @Oxy halali
A svi znamo zastu osv. prv Italije koja su kasnije i ponistena, naravno Juventus nije kriv
- pinturicchio30
- Kontakt:
Ma svima nam je tesko ignorisat kad neko pametuje, a pojma nema.. Posebno ovakvi kao on. Haj da on nesto normalno napise. Al sto mu manje budemo odgovarali, nece imati razloga da ostaje. To ga za sad drzi i "hrani" na ovoj temi.. Vraca se iz dana u dan, iz sata u sat. Ja ga od jucer ne shvatam ozbiljno.chi3llo je napisao/la:Ali... tesko mi je ignorisati takav ....... sad bi nesto rekao al necuEvo od sad se trudim maksimalno
.....
Il Principino:

Zadnja izmjena: pinturicchio30, dana/u 14 avg 2012, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
Pokazao je jučer i danas u raspravi da je balavac tako samo na ignore, jer u protivnom samo bezveze sami sebi kvarimo topic
!
Premoćno ovo GHB! Conte će igrače naložiti više nego prije, još kad opuca par oni motivacioni govora tokom mjeseca
...
Premoćno ovo GHB! Conte će igrače naložiti više nego prije, još kad opuca par oni motivacioni govora tokom mjeseca
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
A ona slika na fb mi je još bolja, baš nekako opisuje Contea kako se osjeća u ovom trenutku, iskazuje svu njegovu gorčinu i bijes.
Zlatan u obje sezone igrao 1/4 finale CL-a sa Juventusom, a eto opet teško bi Juve došao do 1/4 finale, zna stručnjak, šta ćete. Pomno ga slušajte, ovo vam je jedinstvena prilika.
U vrijeme dok je Zlatan igrao u Juventusu klub je sigurno bio među 5 najboljih timova kad je u pitanju igrački kadar, podatak za to je i 8 igrača Juventusa u finalu SP-a 2006, ali eto opet nismo bili među 7 ili 8 najboljih u tom periodu. Zna stručnjak.
Joj provala majko rođena, ne mogu da vjerujem, uživam u ovom.
Zlatan u obje sezone igrao 1/4 finale CL-a sa Juventusom, a eto opet teško bi Juve došao do 1/4 finale, zna stručnjak, šta ćete. Pomno ga slušajte, ovo vam je jedinstvena prilika.
U vrijeme dok je Zlatan igrao u Juventusu klub je sigurno bio među 5 najboljih timova kad je u pitanju igrački kadar, podatak za to je i 8 igrača Juventusa u finalu SP-a 2006, ali eto opet nismo bili među 7 ili 8 najboljih u tom periodu. Zna stručnjak.
Joj provala majko rođena, ne mogu da vjerujem, uživam u ovom.
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 14 avg 2012, 01:40, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!
Ma dovoljno je sto kao navijac barce soli nama pamet za sudjenje.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- masteRofPoker
- Kontakt:
Moji JUVENTINI jedna velika molba. Hajde molim vas da ovog doticno @ DonVito apsolutno ignorisete. Ja mislim da nije vrijedan da mu uopste odgovarate na postove. Sta god napisao, jednostavno ignore. Citam ovu najljepsu temu i upada lik u oci ovim nekakvim glupostima da je to cudo.
Hvala.
Hvala.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Prozivas mene da sam balavac ovo ono, pametujem tj. nemam pojma
rece mi da sam balavac a jucer ofirno iznosi neke linkove, klipice o velicini simpatizera Juventusa u odnosu na Milano i Inter
sam pokazitelj o kome se uopce radi. Dok svaka realna cinjenica se pretvori u provokaciju
uostalom ovo nije nicija tema.
Ne pase ti samo zato sto sam realan u postovima, ne treba da lazete sami sebe..
@chi3llo i onda se pozivas na pravdu
uostalom Barca nikad nije osudjena za namjestanje i slicne prljeve igrice...
edit-
@masteRofPoker samo realno
A ti i tebi slicni kad zbrojite sve titula Juvea dobijete poziv sa suda.
Ne pase ti samo zato sto sam realan u postovima, ne treba da lazete sami sebe..
@chi3llo i onda se pozivas na pravdu
edit-
@masteRofPoker samo realno
A ti i tebi slicni kad zbrojite sve titula Juvea dobijete poziv sa suda.
Zadnja izmjena: DonVito, dana/u 14 avg 2012, 01:51, ukupno mijenjano 2 puta.
- masteRofPoker
- Kontakt:
FORZA JUVE...GRANDE AMORE.. 
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Još jedan juventino na forumu, pa fakat smo sila. Gdje @Federer da sad vidi ovo?
[youtube][/youtube]
Tanti auguri, Giorgione!
[youtube][/youtube]
Tanti auguri, Giorgione!
Željezničar ale!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma citam vas stalno, ali mi mrsko tipkati. Juventino sam od finala Lige prvaka protiv Real M. Sta reci Mijatovic me natjerao. 
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Stavi onda ovo u potpis 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO, mi juventini se po tome poznajemo na ovom forumu.
@Andrej
Tek viđoh da si me citirao, našao sliku na fb, nisam je ja radio, slab sam ja s tim, ako ti znaš poslat ću ti prevod i sliku pa ti uradi.
@Andrej
Tek viđoh da si me citirao, našao sliku na fb, nisam je ja radio, slab sam ja s tim, ako ti znaš poslat ću ti prevod i sliku pa ti uradi.
Željezničar ale!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Zasto da ne? 
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.