S druge strane Flamini levat je sam sebe povrijedio. Hoće on da pleše lijevo-desno.
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Slažem se oko toga, Asamoah je trenutno u najboljoj formi od svih naših igrača i zaslužuje mjesto u prvih 11, ali ipak MVP trio je jedan od najboljih na svijetu i on je apsolutno nedodirljiv, ne treba zaboraviti šta je ovaj trio sve uradio prošle sezone za Juventus. Conte mu je izmislio ovu poziciju i sad za sad se na istoj Asa snašao i više nego solidno.pinturicchio30 je napisao/la:Ja sam nekako misljenja da ne treba trositi Kwadwa na toj lijevoj strani.. On je duplo bolji u sredini.
Al pojavljuje se drugi problem. Haj izbaci nekoga od MVP iz sredine, ne ide nikako. Ostavi Asamoah-a na klupi opet ni to ne ide. Momak je prava zvijer i mora igrati.
Ne valjaju ni konstantna rotiranja. Taman npr. Marcha udje u formu, trener ga zamjeni Asamoah-om u sljedece dvije tekme.. Tako kada gledamo sa te strane mozda je i bolje forsirat Asamoah-a lijevo. Mlad je vjerovatno se jos popravi na toj poziciji. Po potrebi ga ubacivat u sredinu kada neko od MVP treba odmarat (il je ne daj boze povrijedjen). Ovo je sto se tice te 3-5-2 formacije.
dzenan01 je napisao/la:Jel zna neko šta je sa onom vjevericom? Za kakve smo mi letve davali po 12 miliona .

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.