FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HannahMontana
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cuj skoro za Olimpic poptisuje! Al ne Marseille nego Sarajevski 

Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Sretno majstore!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
-
- Kontakt:
jbg raja je na fksinfu izmedju 10-tak garnitura koliko se sjecam glasala za ovu bijelu i bordo garnituru, znaci vecini se svidjaju ovi dresovi i takve je klub narucio, samo odavno nema onih bordo od prosle sezoneColorado je napisao/la:Kako me nervira to sto igramo u ovim bijelim dresovimajbt zna se jako dobro koja je nasa boja .. nismo u BORDO dresovima igrali poodavno ..
a one narandjaste su izglasali kao trecu golmansku varijantu i ne znam otkud se narandjasti pojavise i za igrace
Brcko87 je napisao/la:Koliko je jug posto su momci iz Srebrenika najavili odlazak na tekmu??High je napisao/la:Cijene ulaznica za utakmicu protiv Gradine u subotu:
SJEVER 3 KM,
STOK 5 KM,
ZAPAD 5 KM
Je li noćna utakmica Sarajevo-Gradina i ima li na TV?
U 17 h je tekma. Ne znam hoće li biti na TV-u. Mislim da je besplatan ulaz gostujućim navijačima.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
bijeli dresovi su stvarno lijepi i osvjezenje pravo ...jest da malo tuknu na Romine ...al ko se nebi na Romu furo ....
- brunoconti
- Kontakt:
Arena Sport je na svojoj web stranici je stavila da u subotu u 17:00h jeste BH telecom liga, ali cekaju potvrdu!
-
- Moderator
- Kontakt:
Besplatan je ulaz obezbjeđen našim navijačima, 30 ulaznica.
A moglo bi biti na areni, izbacili su prije 2 sedmice raspored i piše da će prenositi Borac - Slavija.
Ali, BHT1 već prenosi, tako da im ne ide na ruku. Mogli bi tu ubaciti utakmicu sa Koševa..
ima i Moja TV , mada mislim da će prenositi Zvijezda - Zeljo oni.
A moglo bi biti na areni, izbacili su prije 2 sedmice raspored i piše da će prenositi Borac - Slavija.
Ali, BHT1 već prenosi, tako da im ne ide na ruku. Mogli bi tu ubaciti utakmicu sa Koševa..

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Arena prenosi sve domace utakmice Sarajeva osim derbija, tako da ce biti 100% utakmica na Areni...Benjo_AFC86 je napisao/la:Besplatan je ulaz obezbjeđen našim navijačima, 30 ulaznica.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Arena ce prenositi 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Moderator
- Kontakt:
Nadam se. Jer znam da su izbacili neki raspored ovi svojSarajlijc@ je napisao/la:Arena ce prenositi

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ako Skoro ode u olimpic,nadam se da ce nasa uprava sa agilnim Irfanom dovesti nama napadaca renomea Alena Škore.Jer ako se s ovim otvara veci prostor irfanovom ljubimcu i igracu Krpicu onda smo bas zeznuli stvar,a izgleda da je to jer nema drugog objasnjenja pa jel!!!Nama definitivno treba napadac,ako Škoro to nije ok,i on je uprsako sa prijasnjim izjvama za nas klub..pritiska neki ..al definitivno nam treba napadac a Krpic nije taj kalibar a jos je i povrijeđen minimalno jos 20-30 dana.
Teško ćemo naći kvalitetnog napadača za nešto manje para. Pogotovo ako se traži slobodan igrač, to je nemoguće da toliko sreće imamo pa da dovedemo nekog slobodnog i napravimo dobar posao. I mene baš zanima potez Uprave, ostaje da vidimo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma care ima siguran sam posebno u regionu i posebno pred kraj prelaznog roka!!A i mi nismo neka liga da mrtvi prosjek u evropi nemoze kod nas da zablista,imas Bekrica on je mrtvi prosjek za ozbiljnu ligu a kod selje je super igrac u nasoj ligi iskreno,pr.ti je Said momak nije igrao 6 mjeseci,kod nas trenirao 2-3 mjeseca i opet s viskom kg najbolje igrac,znaci ima tih igraca!!!High je napisao/la:Teško ćemo naći kvalitetnog napadača za nešto manje para. Pogotovo ako se traži slobodan igrač, to je nemoguće da toliko sreće imamo pa da dovedemo nekog slobodnog i napravimo dobar posao. I mene baš zanima potez Uprave, ostaje da vidimo.
Pa eto, sve smo nekako ''skockali'', samo nam taj napadač fali, i to će biti to. Mislim da je vrijeme da dovedemo nekog rasnog strijelca koji će se nadavati golova, da nije samo krampa u napadu i da ne čeka gotove lopte. Preko glave mi igrača na isti kalup, te Hiroš, te Avdić, peti, deseti. Baš me zanima šta će na kraju ispasti od ovoga. Od ovog poteza sa napadačem će nam ovisiti ova polusezona, imamo fin raspored, taman da iskoristimo ovu mogućnost.
Slazem se sa tobom dobar jedan kvalitetan napadac imamo jos dobar raspored tako da ove sezone mozemo jurisati ka tituli.High je napisao/la:Pa eto, sve smo nekako ''skockali'', samo nam taj napadač fali, i to će biti to. Mislim da je vrijeme da dovedemo nekog rasnog strijelca koji će se nadavati golova, da nije samo krampa u napadu i da ne čeka gotove lopte. Preko glave mi igrača na isti kalup, te Hiroš, te Avdić, peti, deseti. Baš me zanima šta će na kraju ispasti od ovoga. Od ovog poteza sa napadačem će nam ovisiti ova polusezona, imamo fin raspored, taman da iskoristimo ovu mogućnost.
Frank Lampard: “I can’t believe it. The determination we’ve shown...we didn’t play fantastic but the main man Didier dug us out of trouble there.“He’s a hero. Without him we’re not here. He scores the goals in the big games.”
http://www.transfermarkt.de/de/antonio- ... 59483.html uu kako bi Antonio dobro legao u napad..ne znam znate li o kakvom je kvalitetu rijec..imao sam priliku da ga gledam..sudeci po onome..i vise nego odlican.ajde upravo obraduj nas 

- theprodigy
- Kontakt:
ako ista valja tesko da ce iz hrvatske doci kod nasGriFFoNi je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/antonio- ... 59483.html uu kako bi Antonio dobro legao u napad..ne znam znate li o kakvom je kvalitetu rijec..imao sam priliku da ga gledam..sudeci po onome..i vise nego odlican.ajde upravo obraduj nas
ma znam brate..malo zelja nije na odmettheprodigy je napisao/la:ako ista valja tesko da ce iz hrvatske doci kod nasGriFFoNi je napisao/la:http://www.transfermarkt.de/de/antonio- ... 59483.html uu kako bi Antonio dobro legao u napad..ne znam znate li o kakvom je kvalitetu rijec..imao sam priliku da ga gledam..sudeci po onome..i vise nego odlican.ajde upravo obraduj nas

Jednostavno kad ovo pročitaš, moraš brate biti ponosan. I to je mala riječ.
"Poštovani,
Upravo sam pročitao da su navijači "Sarajeva" imali nepriliku, pri povratku u BiH, u blizini Danilovgrada i da je mladić A.O. povrijeđen ! Ta vijest me je učinila tužnim i sjetnim, i koristim ovaj način da Vam se javim i na neki način izvinim u ime običnih, normalnih, građana Podgorice !
Ne pratim redovno utakmice, ranije sam išao na svaku, ali nostalgija za "onim" "Sarajevom" me je privukla i nijesam se pokajao. Ne znam da li sam više gledao teren i igrače ili Vaše navijače!? Samo mogu da ih pohvalim i da im se divim! Nijesam baš sve razumio u njihovom skandiranju, ali to je nevažno, igrači "Sarajeva", a to je bitno, sigurno jesu. Oficijelni spiker na Gradskom stadionu, obavijestio je prisutne i pozvao ih da pozdrave svjetsku fudbalsku legendu Safeta Sušića! Neki neznaveni navijači su zviždali! To je moje drugo izvinjenje! Pape je najbolji igrač, po mom mišljenju, kojeg sam gledao na titogradskom stadionu!!! Sa svojim ponašanjem i igrom, gdje je god bio, samo je ostavio pozitivne utiske. Gospodine Sušiću, još jednom, IZVINITE !
Nadam se da je A.O. dobro i da će opet ići da prati svoj omiljeni klub!? Srećan je i ponosan klub koji ima onakve navijače kakve smo ih vidjeli u Podgorici !!! FK "Sarajevu", njegovim sjajnim navijačima i svim ljudima dobre volje, žalim sve najbolje i da im je, neophodna, sreća vjerni saveznik!!!
Srdačan pozdrav iz Podgorice !
Ljubitelj sporta i sportskog duha, navijač "Budućnosti", S.R."
"Poštovani,
Upravo sam pročitao da su navijači "Sarajeva" imali nepriliku, pri povratku u BiH, u blizini Danilovgrada i da je mladić A.O. povrijeđen ! Ta vijest me je učinila tužnim i sjetnim, i koristim ovaj način da Vam se javim i na neki način izvinim u ime običnih, normalnih, građana Podgorice !
Ne pratim redovno utakmice, ranije sam išao na svaku, ali nostalgija za "onim" "Sarajevom" me je privukla i nijesam se pokajao. Ne znam da li sam više gledao teren i igrače ili Vaše navijače!? Samo mogu da ih pohvalim i da im se divim! Nijesam baš sve razumio u njihovom skandiranju, ali to je nevažno, igrači "Sarajeva", a to je bitno, sigurno jesu. Oficijelni spiker na Gradskom stadionu, obavijestio je prisutne i pozvao ih da pozdrave svjetsku fudbalsku legendu Safeta Sušića! Neki neznaveni navijači su zviždali! To je moje drugo izvinjenje! Pape je najbolji igrač, po mom mišljenju, kojeg sam gledao na titogradskom stadionu!!! Sa svojim ponašanjem i igrom, gdje je god bio, samo je ostavio pozitivne utiske. Gospodine Sušiću, još jednom, IZVINITE !
Nadam se da je A.O. dobro i da će opet ići da prati svoj omiljeni klub!? Srećan je i ponosan klub koji ima onakve navijače kakve smo ih vidjeli u Podgorici !!! FK "Sarajevu", njegovim sjajnim navijačima i svim ljudima dobre volje, žalim sve najbolje i da im je, neophodna, sreća vjerni saveznik!!!
Srdačan pozdrav iz Podgorice !
Ljubitelj sporta i sportskog duha, navijač "Budućnosti", S.R."
Trenutno korisnika/ca: hase73, laznokrilo, nedimmmm1337, pjankesarajevo, Vanja8 i 59 gostiju.