OI London 2012 - Košarka
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Re: OI London 2012 - Košarka
Špancima nakon ovoga slijedi smjena generacija i suša što se tiče medalja, slično kao Srbija nakon 2002.
Mozda odu Navarro i Pau,ali Marc ,Ibaka,Rubio i Rudy su sasvim dovoljni da odrze Spaniju u samom vrhu svjetske kosarke .stole8455 je napisao/la:Špancima nakon ovoga slijedi smjena generacija i suša što se tiče medalja, slično kao Srbija nakon 2002.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Vjerovatno će uskoro i Mirotić zaigrati za njih,najbolji mladi košarkaš evrope.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
a vidi se da je dijete joslumani je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:I ova utakmica pokazuje kakvi su odnosi kvalitete u svijetu reprezentativne košarke
SAD
.
.
Španija
.
.
Ostatak svijeta
Kako to?Ti rece Spanci nece ni medalju uzeti?Sada si ih opet uvrstio u sami vrh![]()
Mjenjas se kao vrijeme..

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nakon svake generacije koja hara i koja osvoji pregršt medalja dođe smjena igrača i post u medaljama, to nije samo sindrom u košarci. To neće biti isti tim bez braće Gasol, Navara i drugih, ni približno, pa Gasol je bio nosilac igre Španije. Dolaze nove reprezentacije željne medalja i Španiji če biti vraški teško da ostane u vrhu.juznjak> je napisao/la:Mozda odu Navarro i Pau,ali Marc ,Ibaka,Rubio i Rudy su sasvim dovoljni da odrze Spaniju u samom vrhu svjetske kosarke .stole8455 je napisao/la:Špancima nakon ovoga slijedi smjena generacija i suša što se tiče medalja, slično kao Srbija nakon 2002.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Ma koliko god ga ja ne volio, covjek zasluzuje svaki respect i zao mi je sto ga nece vise biti jbg.BernardBarnjak je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Kobe: "This is it for me. The other guys are good to go." Eto izgleda oprostaja Bryanta od repke.
Jel ti to zao?34 godine su mu ipak. Dosta
Nisam mislio da li ga volis ili ne nego cisto na njegove godine.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
http://www.****.rs/news.php?news=80552" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.