najvise izgleda dajem partizanu da osvoji prvo mjesto.
nadam se da ce nasi klubovi siroki i bosna biti dobri, zelim im puno srece..
ko zna mozda jedan uspije i do play offa..

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
ako u cedeviti ne odrede ko ce im biti "glavni igrac" i uzimati odgovornost kad se tekma lomi.....oni ima da budu gori od Lionsa....jer imaju predobre igrace.......i ako svako bude igrao kako zeli i " za statistiku" bice dno dna......košarkaš je napisao/la:hahahahaneno#4 je napisao/la:sta reci velicanstvena ekipa cedevite......samo da napomenem ove koji su govorili da su prejaki...pronaci ce se oni sami........![]()
samo sam te čekao, znao sam da ćeš se javit, ali dobro vjerojatno bi se i ja javio da sam na tvom mjestu......dobro, za cedevitu nisu igrali opačak i anderson, ali dobro to nije opravdanje da izgube od čapljine.....ma oni se trebaju uigrat, strašno, pod strašno mislim stvarno strašno su neuigrani, 99% nova ekipa....samo vidi se da je žižić klasa, pa taj će čovjek jest nlb ligom ako se (nedaj Bože) ne ozljedi(budite sigurni)......jbga neno treba vremena...
U potpunosti se slažem s tobom prijateljuJamaL je napisao/la:Ne bih da ovaj prijelaz bude primjer, ali sve se vise igra radi para, biznis se stvara od kosarke, kao NBA, ona odavno nije kosaraka, jest da ima poteza, ovog, onog, ali nije to to!šb fanatik je napisao/la:Jagla ipak nije prihvatio ponudu Cibone nego malo izdašniju ponudu poljskog Prokoma iz Sopota
Ovo je očito neko drugi jer Draženov brat nikad nije bio ni blizu klupi Srbijeatko je napisao/la:Aco Petrović novi je trener košarkaškog kluba Crvena zvezda, a zvanična promocija biće obavljena u četvrtak.
Poslednja dva meseca bila su veoma turbulentna za klub sa Malog Kalemegdana. Ekipu je napustio Svetislav Pešić, ostavku je podneo predsednik Slobodan Vučićević, a skupština je već dva puta odlagana. Tim je tokom leta vodio trener mlađih kategorija Ljuba Vidačić.
Petrović, koji je diplomirani inženjer geodezije, prethodne dve sezone uspešno je predvodio ruski Uniks, sa kojim je osvojio nacionalni Kup. On je na nedavno završenom prvenstvu Evrope u Poljskoj bio pomoćnik selektoru Srbije Dušanu Ivkoviću.
Iskusni stručnjak imao je prilike da sarađuje sa Svetislavom Pešićem iz perioda kada je prošlogodišnji trener „crveno-belih“ bio selektor reprezentacije SR Jugoslavije, sa kojom su osvojili zlatne medalje na EP u Turskoj 2001. i SP u SAD 2002. godine.
izvor: http://www.b92.net
Je li to onaj Aco Petrović (Draženov buraz) ili ima još neki istog imena i prezimena?
NE, nece doprjeti ni do gornje polovice tabeleJamaL je napisao/la:Šta mislite, dali može Cedevita ove godine da osvoji, izgleda da imaju strašna pojačanja i pripreme!?
da da bice bice ali ne ove sezone nego KK Slijedeca sezona mozda i budete prvacialan_kardec je napisao/la:Auuuu Zvezda se pravo pojačava.Nakon povratka Vuka Radivojevića u klub je došao sjajni bugarski strijelac Filip Videnov te američki plej Moris Bejli koji je između ostalog igrao u union Olimpiji i Lokomotivi iz Rostova.Uz starosjedioce Kešelja,Bjelicu,Kikanovića,Štimca,Dragićevića,Bakića... biće to jak tim.
neno#4 je napisao/la:da da bice bice ali ne ove sezone nego KK Slijedeca sezona mozda i budete prvacialan_kardec je napisao/la:Auuuu Zvezda se pravo pojačava.Nakon povratka Vuka Radivojevića u klub je došao sjajni bugarski strijelac Filip Videnov te američki plej Moris Bejli koji je između ostalog igrao u union Olimpiji i Lokomotivi iz Rostova.Uz starosjedioce Kešelja,Bjelicu,Kikanovića,Štimca,Dragićevića,Bakića... biće to jak tim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.........
TaRgEt_ je napisao/la:Sta reci zvezda je ime sampiona ima nas dvijesta miliona idemo zvezdo
ja sam se registrovo, neda mi se veceras ekipe sastavljatradasyu je napisao/la:Počeo je Fantasy za NLB ligu. http://www.basketball-fantasy.net/bf/home/home.php
Znači za one koji nisu do sada igrali, fantasy je izuzetno dobro sređen (bolje nego Euroligaški)
Znači pogledajte pravila http://www.basketball-fantasy.net/bf/rules/rules.php
Pročitajte uvodni blog koristan za start igre i formorajte vaša tri tima koji ćete prartiti iz kolo u kolo kada su dozvoljene po tri izmene:
http://www.basketball-fantasy.net/bf/bl ... 002-025326
Srećno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.