FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Nikica

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Nikica » 14 avg 2012, 13:33

Ovaj Borac bez Krunića bi bio prosječna ekipa koja se bori za mjesto u sredini tabele to je puka realnost, puno smo bolja ekipa od Borca to se vidjeli da 30 minuta kada smo mi igrača imali manje oni nisu napravili ništa, pa i prvih dvadeset minuta se nisu sastavili sa loptom kako bog zapovjeda. Onom njihovom strjelcu Stokiću je lako nekim levtatim trpat po 3 gola ovde se nije vidio tu se odmah vidi kvalitet navedenog igrača. Mi smo čvrsto i mudro odigrali i mogu biti zadovoljan.
Majstor Karatea

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 avg 2012, 13:36

exbabilon je napisao/la:Čuj Gojera šefa. Ubica Vedrana Puljića se slobodno šeće po Hrvatskoj, a on bi zbog 20 sekundi skandiranja privodio i kazneno gonio navijače Želje.
Malo se gospodin zaletio.U državi u kojoj je dozvoljeno veličanje ratnih zločinaca i negiranje genocida, on bi procesuirao desetak sekundi skandiranja napaljenih maloljetnika. Slažem se da se osudi, slažem se i da se uputi izvinjenje, ali što je puno-puno je. Jedan obični prelivoda ,čuj glasnogovornik :lol: :lol: :lol:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Nikica

Post Postao/la Nikica » 14 avg 2012, 13:37

Ono navijanje ničemu ne vodi i sve one nazovi naše navijače, a to nisu sigurno navijači našeg kluba nego kreteni treba pozatvarati i to po mogućnosti na Goli Otok, nije to riješenje, naš časni klub je osnovao inače Dimitrije Dimitrijević i po njemu bi se stadion i trebao zvati to je moje mišljenje koje smatram za realno.
Majstor Karatea

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 14 avg 2012, 13:48

grasak je napisao/la: ja se dobrovoljno javljam da pocinim atentat na gojera, zainteresovani saljite ponude na pm..

pocetna je 20000km
Ma nema, pravo si zanimljiv, jesi se registrovao maksuz da bi to napisao?
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

Nikica

Post Postao/la Nikica » 14 avg 2012, 13:51

Treba početi oduzimati bodove i registrovati utakmicu 3-0 za protivnika vidio bi onda kako bi se ušutili i aplaudirali svojim igračima, ne znam od kuda unesu baklje sve je to sprega osiguranje navijači i klub radi nekog mira u kući vidjeli ste u mariboru civilizacije i kulture milina oni mogu biti sretni sa svojim navijačima koji im neće zagorčat život i napraviti probleme.
Majstor Karatea

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 14 avg 2012, 13:58

Nikica je napisao/la:Treba početi oduzimati bodove i registrovati utakmicu 3-0 za protivnika vidio bi onda kako bi se ušutili i aplaudirali svojim igračima, ne znam od kuda unesu baklje sve je to sprega osiguranje navijači i klub radi nekog mira u kući vidjeli ste u mariboru civilizacije i kulture milina oni mogu biti sretni sa svojim navijačima koji im neće zagorčat život i napraviti probleme.
Navijači Maribora su palili baklje za tvoju informaciju...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 avg 2012, 14:01

exbabilon je napisao/la:Čuj Gojera šefa. Ubica Vedrana Puljića se slobodno šeće po Hrvatskoj, a on bi zbog 20 sekundi skandiranja privodio i kazneno gonio navijače Želje.
pa sta ti ocekujes od jednog hostpalera gojera?? koji zivi na racun Željeznicara

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 14 avg 2012, 14:07

zar je ovaj Gojer sposoban da obavlja bilo kakvu funkciju više ? -_-' molit' Boga da nam sad ne puknu veliku kaznu. mada kol'ku god da puknu, "djevojčice s' one strane ulice", BoJPac ili eventualno Fkr će opet govoriti da nam je malo i da Babo radi punom parom. tako da, vidi se ko je zapravo ovdje ugrožen.
Another hero - another mindless crime.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 14 avg 2012, 14:10

Nikica je napisao/la:Treba početi oduzimati bodove i registrovati utakmicu 3-0 za protivnika vidio bi onda kako bi se ušutili i aplaudirali svojim igračima, ne znam od kuda unesu baklje sve je to sprega osiguranje navijači i klub radi nekog mira u kući vidjeli ste u mariboru civilizacije i kulture milina oni mogu biti sretni sa svojim navijačima koji im neće zagorčat život i napraviti probleme.

Znaci baklju unijet nikakav problem. Stavis u tenu il u gace :D Cure ni ne pregledaju. Ja sam se licno zazelio grbavice, al bi volio da bude kazna utakmica bez navijaca- cisto da se opametimo.
Valjalo bi donijet sad 6 bodova sa gostovanja. Treba pokazat ko je gazda u ovoj ligi!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 14 avg 2012, 14:10

arelinho je napisao/la:
pa sta ti ocekujes od jednog hostpalera gojera?? koji zivi na racun Željeznicara
Sta je covjek lose rekao :?: Vi et znate ko je hostapler i ko zivi na racun Zelje! Zeljo u dubokom minusu nema niko marke i on da zivi od Zelje, e jeste pravi seratori. Procitali po nekim forumima sta balavurdija pise i sad vi kao znate ko sta radi a pola vas nema pojma o zivotu a ne u odnosima u klubu. Ko prima pare a ko ne prima.

Ako vam se ne svida Gojer imate u Banja Luku i druge gradove, klubove u kojima su bolji ljudi i hajmo lagano.
Samo serete po necemu svom a kad po drugim gradovima skandiraju od do ne pisete niste. Mi smo sami sebi najveci neprijatelji a ne ovi s strane. Stidi te se
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 avg 2012, 14:13

Gojer se izvinio FK Borac zbog ispada "fašista i rasista"
Ja potparola i k.... ,majko mila kome se on izvinjava. nazivajuci svoje navijace fasistima :oops:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2012, 14:16

Ovaj Gojer je kreten.
DRUG NEBI TI PUNCA

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 14 avg 2012, 14:17

amypitar je napisao/la:Gojer se izvinio FK Borac zbog ispada "fašista i rasista"
Ja potparola i k.... ,majko mila kome se on izvinjava. nazivajuci svoje navijace fasistima :oops:
Ne laprdaj svega ti!
Ubačeni elementi među pravim navijačima Želje su to skandirali i gotovo!
I stvarno mi je više pun k... priče o ovoj utakmici i o Bojcu i o golu i navijačima!
Ko o nama priča kad nas kamenuju, kad nas zakidaju i šta već ne rade!
Završite više sa pričom o ovom!

Idemo dalje, gostovanje u Gradačcu!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 avg 2012, 14:18

Ultras1921 je napisao/la:

Znaci baklju unijet nikakav problem. Stavis u tenu il u gace :D Cure ni ne pregledaju. Ja sam se licno zazelio grbavice, al bi volio da bude kazna utakmica bez navijaca- cisto da se opametimo.
Valjalo bi donijet sad 6 bodova sa gostovanja. Treba pokazat ko je gazda u ovoj ligi!
Bgm mene ona zenska dobro pretrese :D ,samo sto mi u gace ruku nije zavukla :twisted:
Željeznicar za život cijeli !

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 14 avg 2012, 14:19

GOJERU ODLAZI!!!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 14 avg 2012, 14:21

Nemojte gledati njih već sebe.Šta mi to radimo da našem klubu bude bolje,a šta da ga unazadimo.Budimo bolji sebi i klubu pa nas neće uzbuđivati njihovi povici i načina navijanja.Nakon 90 godina postojanja i pjesmama opjevani ŽELJO i Grbavica ne zaslužuju ono što se čulo neku noć jer vrijeđanjem drugih vrijeđamo sami sebe.I ko je taj drugi u ovom primjeru-razmislite malo vi što pišete da je to u redu imate li prijatelja Srbina ili pravoslavca?
Gojer je prije svega pametan čovjek, kao i sadašnja uprava kluba i najveći broj Manijaka,jer je lijepo ogradio Želju od onog što on nije, a ovi što misle drugačije imaju na to pravo ali ne sa mojim Željom molim vas.Sve nas je pogodilo vrijeme s početka 90-ih nekog manje a nekog više.Ali to je prošlost kao i polufinale protiv Videotona.Eh to ja želim ponovo da igramo polufinale i aBd finale a vraćajući se na stare priče tipa "Ko je počeo rat" ne vode nas nigdje,već ostajemo tu gdje jesmo na repu svih zbivanja u ovoj Europi i svijetu.A to boli normalne ljude.pozdrav MANIJACIMA ma gdje bili.

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 14 avg 2012, 14:26

Gradimir Gojer - IZDAJNIK Odlazi ubleho, ti nekog da nazivas fasistom i rasistom samo zbog toga sto ga je prenjelo na 5 sekundi i pjevao je to sto je pjevao.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Nikica

Post Postao/la Nikica » 14 avg 2012, 14:28

Ko god je ono vikao nego šta je nego bolesnik, nacionalista i fašista tu liječi komplekse na utakmici takvi nam ne trebaju na grbavici i na anšem stadionu svetom mjestu nek idu do vraga samo što dalje od nas tu je bio i čapljić i svi zamisli kako su se oni osjećali mi imamo legendi iz svake nacije ne znam da li ovi ovakvi što navijaju imaju mozga razmišljanja ikkavog ili se to napuši i lako je povodljivo nekulturno, i nevaspitano prije svega, a možda ima i kompleks male sredine iz koje je šljegljo.
Majstor Karatea

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 14 avg 2012, 14:32

likusa je napisao/la:
Ultras1921 je napisao/la:

Bgm mene ona zenska dobro pretrese :D ,samo sto mi u gace ruku nije zavukla :twisted:
Hahahahahahah nisam to mislio. Oni iz osiguranja nikako ne pretresaju cure. A sto se tice zenskih koje rade kao osiguranje- te su najgore :lol:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 14 avg 2012, 14:36

gledam ovaj Newcastle i ne vjerujem koliko smo tad bili jaki :o
realno, sad nismo ni do koljena, ne znam bi li iko iz ove postave mogao tamo igrat!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.