Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 14 avg 2012, 09:47

BigAndy je napisao/la:http://www.as.com/futbol/articulo/liver ... ftb_21/Tes

Imate google translate :D
koliko je pouzdan ovaj AS ? bilo mi je mrsko google translate koristi al koliko ja znam spanski ian ayre je u spaniji i pokusava dogovoriti prelazak sahina jer se rodgersu sviđa taj igrac, interesantno je da se tello spominje samo u zagradi kao da cemo i njega pokusati dovesti takođe. onda malo prica o razlozima zasto bi sahin mogao preci u liverpool
You are someone else I am still right here

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 14 avg 2012, 09:57

fera je napisao/la:

koliko je pouzdan ovaj AS ? bilo mi je mrsko google translate koristi al koliko ja znam spanski ian ayre je u spaniji i pokusava dogovoriti prelazak sahina jer se rodgersu sviđa taj igrac, interesantno je da se tello spominje samo u zagradi kao da cemo i njega pokusati dovesti takođe. onda malo prica o razlozima zasto bi sahin mogao preci u liverpool
Za mene nije ni jedan pouzdan dok ne dodje do transfera :D A kazu kako ga je Alonso nagovorio da pređe... A također ide da finalizira dogovore za Tella.

Ako nista hvala bogu sto ne dogovaramo opet tamo neke engleze :)
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 14 avg 2012, 10:02

BigAndy je napisao/la:
fera je napisao/la:

Za mene nije ni jedan pouzdan dok ne dodje do transfera :D A kazu kako ga je Alonso nagovorio da pređe... A također ide da finalizira dogovore za Tella.

Ako nista hvala bogu sto ne dogovaramo opet tamo neke engleze :)
A ovo za Alonsa govori u drugom clanku kao i odnosu Mourinho - Rodgers.
http://www.as.com/opinion/articulo/xabi ... iopi_6/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2012, 10:09

juce svi pisu tello sigurno dolazi na posudbu a evo danas opet sahin na prvom mjestu :D

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 avg 2012, 11:21

fera je napisao/la:

Na prevodu piše kako je Liverpool otputovao u Španiju da završi njegov transfer.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 14 avg 2012, 11:23

Naletio sam i na ovo:
Liverpool MD Ian Ayre arrived in Barcelona yesterday to try to sign Tello. #LFC could offer 4M, loan also an option [as] (via @barcastuff)

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2012, 11:38

ja sam citao da tello nije zainteresovan za transfer nego samo za posudbu

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 14 avg 2012, 12:11

Daniel Agger: "Ja bih radije ostao u Liverpoolu"

Obrambeni nogometaš Liverpoola Daniel Agger, za čiji su potpis zainteresirani Manchester City i Barcelona, kaže kako bi on najradije ostao u redovima Redsa, ali nije siguran želi li ga klub zadržati.

Neki mediji tvrde kako je Liverpool već odbio dvije ponude Manchester Citya, koji sada sprema i treću, dok drugi kažu kako je klub spreman na prodaju po pravoj cijeni, jer bi im to omogućilo dovođenje dodatnih pojačanja.

Agger, koji se trenutno nalazi u Danskoj, gdje se priprema za prijateljsku utakmicu protiv Slovenije, kaže da o svemu ne zna ništa, te se nada kako će ostati na Anfieldu.

"Ne, nisam čuo ništa o interesu za mene. Tako klub želi obavljati poslove. Ja bih više volio ostati. Ne mogu ni zamisliti sebe kako igram za neki drugi klub u Engleskoj. Ali, nikad ne znate hoće li see klub odlučiti na prodaju." rekao je Agger za Ekstra Bladet.

Agger je nedavno svojoj bogatoj kolekciji tetovaža pridodao i onu s početnim slovima naslova poznate Liverpoolove himne 'You'll Never Walk Alone' na prstime desne ruke, ali kaže kako to nema nikakve veze s njegovom trenutnom situacijom.

"To nema ništa s trenutnom situacijom. To je gesta prema navijačima, prema Liverpoolu i prema ljudima oko kluba." dodao je 27-godišnji nogometaš.
FK Pjetlovi

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 14 avg 2012, 12:32

Ljudima poput Aggera treba dati dozivotni ugovor i platu po njihovoj zelji, koja sigurno ne bi bila velika u usporedbi na ljubav prema klubu. RESPECT do neba. :!:
Nad nama nebo ima da gori!

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 14 avg 2012, 13:52

Ne znam zašto ali meni Tello stvarno nije ništa posebno, rađe bi Pachecu davao priliku, nadam se da sam u krivu.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 14 avg 2012, 14:00

Hoce li se Alonso vracati ove sezone? Vidim na skybetu su smjanjili kvotu.
Nad nama nebo ima da gori!

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 14 avg 2012, 14:17

Stvarno mislite da ce se vratiti Alonso ?

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 14 avg 2012, 14:25

Dobro bi bilo kad bi doveli Sahina i Tella....Sahin bi sigurno bio u prvoj postavi umjesto Allena mada mi je sa druge strane zao Allena jer nece biti standardan ali možda se Sahin ne izkaže pa bude igrao Allen...sve je moguće..
Tello bi sigurno bio klupa ali ja mislim da bi bio definitivno prva zamjena sto se tiče ofanzive..
Svakako bi nam dobr došle te dvije posudbe uz naravno kupnju Dempseya za kojeg ja mislim da je igračina to je i dokazao prošle sezone u kojoj je eksplodirao i mislim da 4m i Adam je sasvim ralno.
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 avg 2012, 14:26

Londonarsenal je napisao/la:Stvarno mislite da ce se vratiti Alonso ?
da, ima li tu nesto lose?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2012, 14:27

Londonarsenal je napisao/la:Stvarno mislite da ce se vratiti Alonso ?
ja mislim da se nece vratiti ne samo ove sezone nego nikad kao aktivan igrac.

sve vise izvora tvrdi da su postignuti dogovori oko posudbe tella i sahina.
govori se da bi naredne sedmice mogli krenuti po dempseya i walcotta.
sto se amerikanca tice ne bi bilo lose da adam ode u fulham a nama clint dođe. kod walcotta bi najveci problem bila plata jer on trazi oko 100k sedmicno a ja nesto sumnjam da ce mu nasi dati takve pare... spominje se gameiro kao jedna od opcija.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 14 avg 2012, 14:30

Sto se mene tice ja ne bih volio da dovede to Telle jer imamo svojih mladih igraca koje treba gurati zasto dovoditi neke druge bolje davati sansu Pachecu , Susi , Texeiri i ostalim nego druge gurati , onda sto se tice dolaska Sahina , bolje bi bilo ostaviti po meni Adama jer ciko ima jaja i smije povuci loptu zna se dobro zagraditi , jest da se ne uklapa toliko u taj novi sistem , ali bolje bi bilo njega ostaviti , a Hendersona poslat malo u Rudar iz Kaknja tamo primaju ove ko ima dobar friz i tako :D Wallcota ja ne bih dovodio jer mu cijena skace ko sto ce skociti cijena brasna u Bosni :D
Tako blizu, a tako daleko.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 14 avg 2012, 14:36

Civa je napisao/la:Sto se mene tice ja ne bih volio da dovede to Telle jer imamo svojih mladih igraca koje treba gurati zasto dovoditi neke druge bolje davati sansu Pachecu , Susi , Texeiri i ostalim nego druge gurati , onda sto se tice dolaska Sahina , bolje bi bilo ostaviti po meni Adama jer ciko ima jaja i smije povuci loptu zna se dobro zagraditi , jest da se ne uklapa toliko u taj novi sistem , ali bolje bi bilo njega ostaviti , a Hendersona poslat malo u Rudar iz Kaknja tamo primaju ove ko ima dobar friz i tako :D Wallcota ja ne bih dovodio jer mu cijena skace ko sto ce skociti cijena brasna u Bosni :D
brate najveci faktor i jesto upravo to ko se uklapa a ko ne u ovaj sistem igre koji rodgers preferira... sumnjam ja da ce on mijenjati nesto na cemu radi citav zivot zbog jednog adama ili carrolla...
u glavnom bas si me nasao sa ovim postom jer ne slazem se ni u cemu sa tobom osim da suso treba dobiti priliku. pa taj texeira je odigra jednu utakmicu za rezerve samo, pacheco hajd i nekako bi mogao dobiti priliku al ne mislim da bi dolazak tella njega nesto ugrozio.
vi morate shvatiti da nama treba svaki solidan igrac, vecina ljudi ima previsoko misljenje o nekim nasim igracima a oni su pokazali prethodnih sezona koliko (ne)vrijede. covjek kad gleda ovu temu rekao bi da smo barca ili real... imamo najboljeg zadnjeg veznog na svijetu, najbolje bekove u ligi, suarez je najbolji igrac na svijeti itd.

treba se spustiti na zemlju i priznati da bi nama igraci kao tello i sahin mnogo znacili.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 14 avg 2012, 14:40

Mogli bi i mi nekad napraviti neko iznenađenje, pa uz malo sreće, i to četvrto mjesto se može stići. Moglo bi nas dosta timova ove sezone podcijeniti, što bi moglo biti s jedne strane dobro. Pritisak na igrače nije uopšte velik, kao prošlih sezona, s obzirom da je Henry rekao da nije glavni cilj, za ovu sezonu, plasman u LP. Do sada se transferi obavljaju sasvim zadovoljavajuće. Nadam se da će još bar 3/4 igrača doći, Walcott, Sahin, Tello i Dempsey.

Nadam se da će ovako izgledati tim, ove sezone:

---------------Reina---------------
Glen----Skrtel---Agger---Enrique
---------------Lucas----------------
-------Gerrard------Sahin---------
Walcott---------------------Suarez
---------------Borini-----------------

Klupa: Gulasci, Coates, Kelly, Allen, Tello, Dempsey, Carroll.

I onako se očekuje dosta povreda ove sezone, pogotovi od Gerrarda, tako da bi imalo odličnu zamjenu za njega.

Po meni ovaj tim izgleda strašno + što imamo Hendersona, Sterlinga, Susa, Coadya, Morgana, Shelveya (za kojeg se nadam da će ići na posudbu). Prodati Donia, Cola, Adama, Spearinga i Downinga.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 14 avg 2012, 14:45

upravu si fera. treba biti svjestan da smo losiji tim u odnosu na top 6 timova prosle sezone i da cemo vrlo, vrlo tesko doci do top 4, a o tituli treba pricati tek za par sezona, sada je ne treba ni spominjati. izgleda da je euforija vec zahvatila ovu temu, a sezona nije ni pocela kako treba.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 14 avg 2012, 15:04

Andre Ayew na prodaju. Crni Rodgerse šta čekaš, kakva crna telad ili bilo ko, daj nam Ayewa.
Liverpool TV na Areni 1, Liverpool-Leverkusen.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.