FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željezničar gostuje u Kiseljaku
http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-gos ... kiseljaku/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-gos ... kiseljaku/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
A malo ste i licemjerni...prvo kazete 7 sekundi se skandiralo, pa onda 10 a sada se ovde cuje barem 25 sekundi.... E svasta...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ili jesi ili nisi. Ako ne osudjujes onda otvoreno reci da podrzavas. Nije se skandirao "ubij lesinara" ili "ubije srbina koji navija za Borac i koji je svasta skandirao nama u b. luci". Skandirao se generalno "ubij srbina" i srbina koji stoji na tribini sa tobom i srbina koji igra za Zelju. I nemoj sad' pocinjati sa pricama "zna se na koga se mislilo". Ne zna se. Ako se vec ciljalo na nekoga konkretno trebalo je malo bolji slogan za skandiranje smisliti. Iskreno, ja da sam srbin i da sam ne znam kakav navijac Zelje nakon onoga nebi vise krocio na Grbavicu. Bez obzira sto tako 60% navijaca ne razmislja i sto isto osudjuje i sto pola onih sto su isto skandirali nisu ni bili svjesni sta pjevaju. Razumijes li ti da nije isto kada navijaci Borca koji je i igracki i navijacki 99,9% jednonacionalan skandiraju "ubij baliju, ustasu" i kada navijaci Zeljeznicara skandiraju "ubij srbina il ovog' il onog'" ? Sto se tice Gojera, napravio je glupost sto je izvinjenje uputio konkretno prema Borcu.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Predlažem da Manijaci na slijedećoj domaćoj utakmici postave transparent na kojem onom kretenu Gojeru poručuju šta misle o njegovom izvinjavanju onim smećarima.
Soy de la calle
A malo smo, što ćeš, može nam se, ipak mi smo Željezničar.neo je napisao/la:A malo ste i licemjerni...prvo kazete 7 sekundi se skandiralo, pa onda 10 a sada se ovde cuje barem 25 sekundi.... E svasta...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
E, da si ostao i ti bi sad mogao gledati utakmicu. Ja aBd.idem i napisat ću ocjenu svih igrača koji budu dobili priliku za igru. Uvijek bude dosta publike, ipak dolazi Željo..ellaxaz je napisao/la:Željezničar gostuje u Kiseljaku
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
nije se trebao gojer izvinuti nego zujo kretencina
majko mila na ovaj forum treba stavit da se samo sa licnom moze registrovat da ova djecurlija odu vise
ajmo vani ganjat koke!!! a ne ovdje pricat gluposti i gledat green street hooligans i furat se
9000 maraka ... ode
kaznjeni smo poprilicno ostro, ako poslije nas za iste izgrede ili gore kazna ne bude ista ili veca treba se dignuti protiv saveza
a za one koji pricaju sta je sve tata sredio... tata vam je svima mame sredio
majko mila na ovaj forum treba stavit da se samo sa licnom moze registrovat da ova djecurlija odu vise
ajmo vani ganjat koke!!! a ne ovdje pricat gluposti i gledat green street hooligans i furat se
9000 maraka ... ode
kaznjeni smo poprilicno ostro, ako poslije nas za iste izgrede ili gore kazna ne bude ista ili veca treba se dignuti protiv saveza
a za one koji pricaju sta je sve tata sredio... tata vam je svima mame sredio

- Ultras1921
- Kontakt:
Ja sam rekao 7 sekundi jer sam tako mislio. Na videu- 20 sekundi.neo je napisao/la:A malo ste i licemjerni...prvo kazete 7 sekundi se skandiralo, pa onda 10 a sada se ovde cuje barem 25 sekundi.... E svasta...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
i 30 hiljada eura od LŠ i ovo sad pa do kraja navijači klubu izbiju 100000 maraka to je plata jednog fudbalera godišnja.
Majstor Karatea
Jel iko uputi ikada izvinjenje Zeljeznicaru poslije istih i puno gorih ispada u Bl? Ovdje se o tome prica danima, pada se u nesvijest,izvinjava se klubu,jos da im se naguz... slijedeci put kada odemo gore da nas kazne u sup..k i bice ok. Na svakoj utakmici u Bl se skandira ubij zakolji, ubij turcina i slicno pa se nesto ne sjecam da se ovoliko raspravljalo o tome i da se neko od njih pocesao zbog toga. Znaci treba oni svaki put da pokusaju glavu gore da nam skinu i da nas vrijedjaju na nacionalnoj osnovi, a mi njih treba da postuejmo i da slucajno nekom ne izleti uvreda. Dosta su puta aplauzom ispraceni sa grbavice, njihovu zahvalnost za to smo vidjeli na zadnja dva gostovanja. Jos se treba izvinjavati?
Ovih 9000 + 29000 eura to je moglo podmiriti plate za 2 mjeseca,e sad neka se zapitaju ti navijači sa juga što toliko vole svoga Želju zašto su to uradili i svaki utakmicu **** baklje i petarde,ljudi bacamo ih našem golmanu za vrat,meni se sve nekako ogadilo sve neki ****,sminkerčići,dječurlija dolaze...
Volim Želju više od svega,ali se tome mora stati u kraj i jednom reći dosta.
- bistrikboy
- Kontakt:
Zasluzeno smo kaznjeni.Umjesto Gojera ovo je trebao izjaviti neko ko i dalje ispunjava svoje obaveze u klubu,a ne ovaj odvratni parazit.Ne ponovilo se...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kao simpatizer FK Zeljeznicara trebaju se smirivati strasti jer ovi iz Borca svaki nas medusubni duel, prenose norvozu sa terena na tribine. Prvenstveno iz tog razloga neka su uradili gest izvinjenja svima i ja ih sve podrzavam u tome ukljucujuci i G.Gojera...
Kao jedan od ovih 3.500 standardnih odanih navijaca ipak ruku na srce ne mogu ovo prihvati iz razloga sto kada kod mi odemo na gostovanja tipa Trebinje, Prijetor, Tuzla, Zenica, Banja Luka, Mostar bi budemo toliko izvrijedani da ti na kraju vise utakmica uopste ne gleda. Tko je god isao na gostovanja zna dobro o cemu pricam. Dakle, ne trebaju se na nama kola lomiti, oni su uvijek bili ispraceni aplauzom sa Grbavice i to im ocigleno se nije svidalo. Sada kada ih raja vrijedaju (doduse na jedan glup nacin) to im smeta i onda se postavlja pitanje kako uopste ugoditi takvim ljudima?
Ako cemo vec kaznjavati za pogrdno navijanje, onda treba sviju kazniti a ne samo nas!
UBI SRBINA
[youtube][/youtube]
Za one koji VOLE da lijece egoizam na nasoj najvecoj legendi!
[youtube][/youtube]
Kao jedan od ovih 3.500 standardnih odanih navijaca ipak ruku na srce ne mogu ovo prihvati iz razloga sto kada kod mi odemo na gostovanja tipa Trebinje, Prijetor, Tuzla, Zenica, Banja Luka, Mostar bi budemo toliko izvrijedani da ti na kraju vise utakmica uopste ne gleda. Tko je god isao na gostovanja zna dobro o cemu pricam. Dakle, ne trebaju se na nama kola lomiti, oni su uvijek bili ispraceni aplauzom sa Grbavice i to im ocigleno se nije svidalo. Sada kada ih raja vrijedaju (doduse na jedan glup nacin) to im smeta i onda se postavlja pitanje kako uopste ugoditi takvim ljudima?
Ako cemo vec kaznjavati za pogrdno navijanje, onda treba sviju kazniti a ne samo nas!
UBI SRBINA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nemoj tako, on je mangup ako baci baklju i tim cinom se moze kurcit brat bratu jedno mjesec dana medju rajom.Fidelito je napisao/la:Ovih 9000 + 29000 eura to je moglo podmiriti plate za 2 mjeseca,e sad neka se zapitaju ti navijači sa juga što toliko vole svoga Želju zašto su to uradili i svaki utakmicu **** baklje i petarde,ljudi bacamo ih našem golmanu za vrat,meni se sve nekako ogadilo sve neki ****,sminkerčići,dječurlija dolaze...
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Kazne u Travniku su zbog 5-6 pocupanih stolica, gadjanja sudije i bakljade ali me interesuje ako je Jamak kaznjen (neka je) zasto varupa mrtve mu na kolac nabijem nije dobio kaznu jer je osamario Besliju
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
-
- Kontakt:
Ma haj sta ima veze sto je Jamak dobio 4 tekme ne igranja trebali su mu dati do polu sezone ionako nista nije pokazao !!!
pa dokle vise sa tim bakljama Boze sacuvaj, izvinjavam se sto spominjem tribinu ali ovo fkt vise nema smisla svaku utakmicu radi par kretena koji smao nanose stetu klubu necemo ni imati navijaca zasto ljudi da dolaze i gledaju kako se nanosi steta klubu. Pun mi je vise tih nekakvih ultra fazona ono ovo sve kreteni gluho bilo. I treba da budu rigorozne kazne pogotovo za te baklje i radi ovog sramotnoh skandiranja koje se do prije godinu i po nije moglo ni u snu cuti na Grbavici tad je tribina bila prava ovo danas je smijesno... a Jamak zasluzeno 4 utakmice suspenzie. I dajte ljudi BODRIMO NAŠ KLUB NE NANOSIMO MU ŠTETU
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Zar nije Zeba u pitanju?diego_TM je napisao/la:Kazne u Travniku su zbog 5-6 pocupanih stolica, gadjanja sudije i bakljade ali me interesuje ako je Jamak kaznjen (neka je) zasto varupa mrtve mu na kolac nabijem nije dobio kaznu jer je osamario Besliju
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Da,Naravno on se time mangupiše čak poslije se time hvali na Fb-u,frajer postao bacio baklju,svi se furaju nešto ultra stil,neki ultrasi,njima je biti huligan nešto veliko.Keenan.- je napisao/la:Nemoj tako, on je mangup ako baci baklju i tim cinom se moze kurcit brat bratu jedno mjesec dana medju rajom.Fidelito je napisao/la:Ovih 9000 + 29000 eura to je moglo podmiriti plate za 2 mjeseca,e sad neka se zapitaju ti navijači sa juga što toliko vole svoga Želju zašto su to uradili i svaki utakmicu **** baklje i petarde,ljudi bacamo ih našem golmanu za vrat,meni se sve nekako ogadilo sve neki ****,sminkerčići,dječurlija dolaze...
ne pokusavaj ovo izjednaciti s nama..ovdje se cuje ubi srbina od 1.11 do 1.16to je 5 sekundi..i nakon toga sjever nadglasava djelic istoka "oo sarajevo,oo sarajevo zauvijek samo tebi pjevacu"aj poslusaj...kad si vec takav licemjer..moram ti reci da ste najjace ubjedljivo navijali kad je bilo "ubi srbina"..ovo ostalo mrtvi prosjek..al kad je ovo bilo ..morao sam televiziju dobrano smanjiti..kad vec nas bez potrebe uzimas usta..morao sam ti odg..DzoleZeljo je napisao/la:Kao simpatizer FK Zeljeznicara trebaju se smirivati strasti jer ovi iz Borca svaki nas medusubni duel, prenose norvozu sa terena na tribine. Prvenstveno iz tog razloga neka su uradili gest izvinjenja svima i ja ih sve podrzavam u tome ukljucujuci i G.Gojera...
UBI SRBINA
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.