Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Husein1997
-
Kontakt:
Postao/la Husein1997 » 30 sep 2009, 14:58
CRNI_SA je napisao/la:joj ove balavurdije

covjek odigrao 5 utkmica kako treba odma ga selite u real ili barcu ?? on navija za real madrid uzor mu je zidane ,ali je barca htjela da ga dovede jos u metzu kada je igrao davali su 10 milki

igra u velikom klubu nema potrebe nigdje da ide !!
Haj stručnjak šuti i popuši ga

-
TokiVoki
seha je napisao/la:Slika govori vise od 1000 rijeci
al mu nisu asistenciju nijednnu upisali :S
Kako nema asistencija??
-
teferič
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:I šta kažete stručnjaci, jeli vam još uvijek Štilić bolji od Pjanića ?
Pitaj @Tefercine on ti je ,,upucen,,

haj sjedi pa probaj napisat nešto što ima smisla, vako se samo bezveze ofiraš
-
mirzza
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:I šta kažete stručnjaci, jeli vam još uvijek Štilić bolji od Pjanića ?
sta se pravis sada pametan poslije bitke, stila je sada van forme a pjanic u top formi,
sada je pjanic bolji, prosle godine je bio stilic, ne znam sta pokusavas dokazati?
Cuva Bog Zelju svog!
-
harishp
-
Kontakt:
@teferic ja sam ti vec napisao sta i kako
Da li Ibra igra u Hajduku na poziciji gdje igra Miske NE.Da li igra u repci tu poziciju odgovor je isto NE.
Pa zasto onda komplikujes i spamas.
Pjanic je poslije Misketa najblizi toj poziciji,tako da su ti druga pisanja nebulozna.
E sad napisi nesto u vezi ovoga i pobij ovo sto pisem, a ne neke satro doskocice.

Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 30 sep 2009, 16:17, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
neznalica
-
Kontakt:
mirzza je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:I šta kažete stručnjaci, jeli vam još uvijek Štilić bolji od Pjanića ?
sta se pravis sada pametan poslije bitke, stila je sada van forme a pjanic u top formi,
sada je pjanic bolji, prosle godine je bio stilic, ne znam sta pokusavas dokazati?
štilić jest prošle godine bio bolji al od želimira terkeša od pjanića nikad niti je bio niti će biti bolji
-
mirzza
-
Kontakt:
neznalica je napisao/la:mirzza je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:I šta kažete stručnjaci, jeli vam još uvijek Štilić bolji od Pjanića ?
štilić jest prošle godine bio bolji al od želimira terkeša od pjanića nikad niti je bio niti će biti bolji
stvarno ti stoji taj nik

covjek je bio u 3 najbolja vezna kupa uefa kada pjana nije imao ni 15 minuta po tekmi.
Ja samo kazem da su nam ziva i zdrava obojica i da haraju europom
Cuva Bog Zelju svog!
-
harishp
-
Kontakt:
15 minuta u sedmostrukom sampionu Francuske non stop ucesniku LS i tek fakticki po prvi put u nesto duzem izlasku ucesnika kup UEFA iz Poljske.
Vidi li ovdje neko nekakvu razliku.
Stilic jeste kapacitet i akbgd da ode u jaci klub i ligu ima sanse da se dokaze.
Ali da je bolji od Pjane nije niti ce biti pa cak ovaj imao i tih 15 minuta.
Uostalom ovaj iz Metza u Lion za 8 miliona a Stila iz Zelje za 40,000 eura
I da nebi isli linijom Zeljo-Metz.Seltic je bio spreman dati 900 000 eura Poljacima za Stilica kad je bio u najboljoj formi.
Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 30 sep 2009, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
teferič
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:@teferic ja sam ti vec napisao sta i kako
Da li Ibra igra u Hajduku na poziciji gdje igra Miske NE.Da li igra u repci tu poziciju odgovor je isto NE.
Pjanic je poslije Misketa najblizi toj poziciji,tako da su ti druga pisanja nebulozna.
E sad napisi nesto u vezi ovoga i pobij ovo sto pisem, a ne neke satro doskocice.

Ja sam samo rekao da bi Pjanić u reprezentaciji po mom mišljenju bolje odigrao nego Ibričić na poziciji na kojoj Ibričić igra u reprezentaciji. A ti si osjetio potrebu da izigravaš filozofa.
Usput... "Ibra"?!?!?

Zadnja izmjena:
teferič, dana/u 30 sep 2009, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
mirzza
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:15 minuta u Sedmostrukom sampionu Francuske non stop ucesniku LS i tek fakticki po prvi put u nesto duzem izlasku ucesnika kup UEFA iz Poljske.
Stilic jeste kapacitet i akbgd da ode u jaci klub i ligu ima sanse da se dokaze.
I da nebi isli linijom Zeljo-Metz.Seltic je bio spreman dati 900 000 eura Poljacima za Stilica kad je bio u najboljoj formi.
neko je toliko ogranicen da mu covjek ni nacrtati ne moze, ako je 15 minuta bolje nego 3 gola i 5 asistencija u kupu uefa onda je neko bezobrazno glup!!!
Cuva Bog Zelju svog!
-
harishp
-
Kontakt:
teferič je napisao/la:harishp je napisao/la:@teferic ja sam ti vec napisao sta i kako

Ja sam samo rekao da bi Pjanić u reprezentaciji po mom mišljenju bolje odigrao nego Ibričić na poziciji na kojoj Ibričić igra u reprezentaciji. A ti si osjetio potrebu da izigravaš filozofa.
Usput... "Ibra"

Eh to je vec dokaz da stvarno volis Ibru a ljubav nije rajcica.Pa trebao bi da znas da je Ibra u defanzivi 100 puta bolji nego Pjana.Ali kako rekoh
P.S Da imalo procitas i druge stranice,znao bi kako Ibricica zovu na Poljudu i Splitu

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
harishp
-
Kontakt:
mirzza je napisao/la:harishp je napisao/la:15 minuta u Sedmostrukom sampionu Francuske non stop ucesniku LS i tek fakticki po prvi put u nesto duzem izlasku ucesnika kup UEFA iz Poljske.
neko je toliko ogranicen da mu covjek ni nacrtati ne moze, ako je 15 minuta bolje nego 3 gola i 5 asistencija u kupu uefa onda je neko bezobrazno glup!!!
Hm pa kako onda ovaj dobi nakon 15 minuta prosle sezone dobi startnu poziciju u Lionu i jakoj francuskoj ligi.
A ovog drugog ne kupi nijedan klub iako je bio tako sjajan.Logicki je da nakon slabe minutaze odes na posudbu u neki drugi klub a isto tako nakon sjajnih partija da se taj igrac proda i klub unovci tu sumu.Ali desilo se obrnuto.
I mani te upadice,jer ako se neko ne slaze ili slaze s tobom nemoras vrijedjati.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
mirzza
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:mirzza je napisao/la:harishp je napisao/la:15 minuta u Sedmostrukom sampionu Francuske non stop ucesniku LS i tek fakticki po prvi put u nesto duzem izlasku ucesnika kup UEFA iz Poljske.
Hm pa kako onda ovaj dobi nakon 15 minuta prosle sezone dobi startnu poziciju u Lionu i jakoj francuskoj ligi.
A ovog drugog ne kupi nijedan klub iako je bio tako sjajan.Logicki je da nakon slabe minutaze odes na posudbu u neki drugi klub a isto tako nakon sjajnih partija da se taj igrac proda i klub unovci tu sumu.Ali desilo se obrnuto.
I mani te upadice,jer ako se neko ne slaze ili slaze s tobom nemoras vrijedzati.

jel znas ko je Juninho Pernamuchano? Jel znas da je napustio Lion? Jel znas da je Lech odbio ponudu Wolsfburga, Rangersa i Herte za Stilketa?
Jel ti krivo sto imamo 2 dobra igraca i jel moras hvaliti jednog tako sto blatis drugog?
Hvala Bogu pa je Pjanic nakon 15 minuta prosle sezone iskoristio sansu i zamijenio Juninha i sada pronosi slavu nase drzave sirom europe u ligi prvaka isto kao sto je to radio prosle godine Stilic u kupu uefa.
Cuva Bog Zelju svog!
-
harishp
-
Kontakt:
Ama covjece niko ne blati ni jednog fudbalera.Niti je ko sta napisao o tome.
Rijec je da se zna ko je bolji i kvalitetniji igrac.
Jer juninho nije napustio fudbal vec klub.Zamjena se vec znala tako da onih 15 minuta sto ti napisa pada u vodu.
Odbijena je Hertha,Celtic i drugi jer ovi nisu htjeli da prebace vise od milion eura a Poljaci htjeli da zarade.
Mada sad da im neko pruzi tu istu sumu bili bi presretni.
P.S Obadva su kvalitetna i dobra igraca,ali kako rekoh ipak tu postoji ono dobar i jos bolji,bez obzira na minutazu i proslu sezonu.

Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 30 sep 2009, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
teferič
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:teferič je napisao/la:harishp je napisao/la:@teferic ja sam ti vec napisao sta i kako

Usput... "Ibra"

Pa trebao bi da znas da je Ibra u defanzivi 100 puta bolji nego Pjana.Ali kako rekoh
Eh eto! Vidiš kako se može, samo kad se potrudi reć i nešto u čemu se bar iz daleka nazire smisao. Ja recimo ne mislim da je baš 100 puta bolji u defanzivi, a mislim da je pjanićeva prednost nad Ibričićem u ofanzivi u dovoljnoj mjeri veća da bi reprezentacija bolje igrala sa njim nego sa ibričićem. Al opet, to je samo moje mišljenje.
harishp je napisao/la:
P.S Da imalo procitas i druge stranice,znao bi kako Ibricica zovu na Poljudu i Splitu

Eki to?

ja budala.
harishp je napisao/la:
Eh to je vec dokaz da stvarno volis Ibru a ljubav nije rajcica.
..al moraš i nešto glupo dodat, ne da vrag mira, jel'e?

-
harishp
-
Kontakt:
@Teferic pa ti bi onda i protiv San Marina tri gola dobio.

Igramo sa dva spica,Salihovica razapeli i gore i dole,Miske se ljepse osjeca u ofanzivi i jos Pjanu staviti u ofanzivu,odbrana ma koliko ih voljeli znamo da osim Spahe ostali kako kad.Pa i Buffon bi na golu dobio cir na dvanestopalacnom crijevu od sekiracije

P.S A to glupo dodati,vecinom tebe citiram

Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 30 sep 2009, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
johnnyHZ
-
Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:johnnyHZ je napisao/la:i sta sad mi balavurdija jer smo napisali da njegov profil odgovara barssi,tj spanskom ili njemackom fudbalu?????i naravno mi smo balavi jer zelimo da vidimo naseg igraa u najvecim klubovima na svijetu????hrrvati svoje rahiticne igrace trpaju gdje stignu,od reala,man utd samo pisu olic tamo,kranjcar tamo ocvaj ce tamo.....a mi napisem da bi MOGAO nas najveci talenat trenutno,i sigurno medju prva dva talenta u evropi preci u barsa - real.....al mi balavi cccc
Ovo što si napisao dolikuje djetetu predškolskog uzrasta.
HVALA VELIKI BRATE .....

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
teferič
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:@Teferic pa ti bi onda i protiv San Marina tri gola dobio.

Igramo sa dva spica,Salihovica razapeli i gore i dole,Miske se ljepse osjeca u ofanzivi i jos Pjanu staviti u ofanzivu,odbrana ma koliko ih voljeli znamo da osim Spahe ostali kako kad.Pa i Buffon bi na golu dobio cir na dvanestopalacnom crijevu od sekiracije

P.S A to glupo dodati,vecinom tebe citiram

pa jes da nam odbrana pokritična, al ja lično ne mislim da ibričićeve defanzivna prednost nad Pjanićem čini razliku između jednog primljenog od Turske i tri primljena od San Marina. Opet kažem ne znam, to je moje mišljenje. Hoću da kažem da mislim da bi više dobili u ofanzivi nego što bi izgubili u defanzivi.
P.S. Vala pregledaj još jednom šta si napiso, za većinu si se sam potrudio

-
harishp
-
Kontakt:
@teferic utakmica u Genku vazna ko sam djavo.Pogledaj kompletnu tekmu jos jednom pa mi javi

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
teferič
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:@teferic utakmica u Genku vazna ko sam djavo.Pogledaj kompletnu tekmu jos jednom pa mi javi

ma nebitno, ne kažem ja da je ibričić loš igrač, al ne možeš uzet jednu utakmicu i odvagat ko je bolji i šta bi bilo kad bi bilo. Ako ćemo tako pogledaj još jednom ovu utakmicu u debrecenu, isto važna ko sam đavo, pa onda odluči.
Opet ti kažem, ti misliš jedno, ja drugo... ko je u pravu vjerovatno nikad nećemo saznati.
Trenutno korisnika/ca: amkeivke, CAGarfia, General505, GG3, guillermo, hansbosna, izdzezveubrazil, jasmin10, L-Train, Serha, UtdBiH21 i 68 gostiju.