Crni gavran je napisao/la:Velicanje Mladica, skandiranje sramnih parola protiv Srebrenice i ono sto su neki vasi uvikivali, jedanako je - IZVINI.bagrcavi je napisao/la:Kako radi istih stvari ? Možeš li mi molim te navesti šta se dešavalo u BL prije nego što je Borac kažnjen sa 3 utakmice bez publike, i šta se dešavalo u Sarajevu ?
Druga stvar, uleti vam onaj navijac protiv Slavije i udari golmana i nikom nista.
Vi Zeljovci, ako zelite da neko ne laje protiv vas, pa ne trebate dopustati "elemente neravnopravnosti". Mogu sad ovi Banjaluke komotno pricati: Nas kaznjavaju a Zelji nista. I sam tim mogu opravdavati svoj sovinizam
Rekao sam za svoje Robijase: Ako ikada budu vise ikada grupno skandirali protiv Markala, ja trazim i zahtjevam ne da se Čelik kazni sa ne znam kakvom novcanom kaznom ili sa ne znam koliko utakmica neigranja u Zenici, vec da se Čelik ukine
1. Ubij turčina, ubij baliju, itd... (to dođe na isto sa ovim što je skandirano na Grbavici), ali spominjanje Srebrenice, optuženih za ratne zločine, kamenjanje, ulazak na teren po 100 i više ljudi, i izvini ali nisi u pravu što izjednačavaš, jer se na Grbavici ovo prvi put skandiralo i trajalo je minut - minut i po u vrh glave, dok u BL ovakva skandiranja traju 70 od 90 minuta utakmice.
2.Kad smo već ulijetanja u teren, koliko je Čelik dobio za ulijetanje na teren i udaranje Stanića u finalu kupa ?Kad već morališemo, da idemo do kraja.