Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Alejkumu gojzerico
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Kakav ti je ovo potpis?LBJ MVP je napisao/la:Alejkumu gojzerico
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
OpkladaHenderson je napisao/la:Kakav ti je ovo potpis?LBJ MVP je napisao/la:Alejkumu gojzerico
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://bhsupersport.com/index.php/nogom ... gra-fudbal" onclick="window.open(this.href);return false; 
FK Pjetlovi
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Tom Jones gostovao u Puli

[youtube][/youtube]
Zašto ovakvi muzički velikani zaobilaze BiH,mada ne znam ni što se čudim,kad je James Blunt gostovao u Sarajevu nije mogao Zetru napunit.

[youtube][/youtube]
Zašto ovakvi muzički velikani zaobilaze BiH,mada ne znam ni što se čudim,kad je James Blunt gostovao u Sarajevu nije mogao Zetru napunit.
Gdje ste raja,šta ima na forumu novog? 
- Zenichanin
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Vedooo, vedooo, vedooo ,vedooo, vedoo oko moje plavo
pa rekao sam Vedad znaci ljubav, vedad znaci ljubav
Vedooo, vedooo, vedooo ,vedooo, vedoo oko moje plavo
pa rekao sam Vedad znaci ljubav, vedad znaci ljubav
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
evo nas hladimo se,djes ti,ima svasta novo od ubijanja RvP,slavlja za Allana i sl.bazeni je napisao/la:Gdje ste raja,šta ima na forumu novog?
Sent from my Bricks 3310 using Tapatalk 3
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
ma evo bio na malo na moru,pa se vratio vidjeti šta ima u BosniSenaid L.F.C je napisao/la:evo nas hladimo se,djes ti,ima svasta novo od ubijanja RvP,slavlja za Allana i sl.bazeni je napisao/la:Gdje ste raja,šta ima na forumu novog?
gdje se hladite
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ja nigdjee ne znam za njih,e prvi put kad si oso nisi ga umocio jesi sadbazeni je napisao/la:ma evo bio na malo na moru,pa se vratio vidjeti šta ima u BosniSenaid L.F.C je napisao/la:evo nas hladimo se,djes ti,ima svasta novo od ubijanja RvP,slavlja za Allana i sl.bazeni je napisao/la:Gdje ste raja,šta ima na forumu novog?
Sent from my Bricks 3310 using Tapatalk 3![]()
gdje se hladite
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
je li bilo nekih banova ili nešto slično?
gdje Legenda,bagrcavi,Edooo...?
možda jesma možda nisam

gdje Legenda,bagrcavi,Edooo...?
možda jesma možda nisam
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
jes edo al se je vratio neki dan,slave pobjede Bosne ova prva 2 pa ih nemabazeni je napisao/la:je li bilo nekih banova ili nešto slično?
gdje Legenda,bagrcavi,Edooo...?![]()
možda jesma možda nisam![]()
a daj budi jaran i reci
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
http://www.****/vijesti/teme/1 ... etara.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A ja kralja...
Ovaj je također nešto zaključavao ljubav katancem u Goraždu, zna legenda više o tome.
A ja kralja...
Ovaj je također nešto zaključavao ljubav katancem u Goraždu, zna legenda više o tome.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Šta je ba bazeni kak'a je situacija na hrvatskom primorju ?
Jesi li ovaj put negdje umočio
sent from my iPhone 3GS using Taptalk
sent from my iPhone 3GS using Taptalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Raja imal ko dobar recept za koktel al bas dobar da iznenadim i sebe i trebu???

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sve što ste učili o historiji je laž,priklonite se nepoborivim teorijama cijenjenog profesora,akademika,gostujućeg predavača na svim najeminentnijim svjetskim sveučilistima!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nažalost,profesorove neoborive teorije o tome kako je Drakula zapravo bio princ sa Kosova i da je Aleksandar Veliki bio pogađate Srbin nisu dokumentovane u video formatu.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nažalost,profesorove neoborive teorije o tome kako je Drakula zapravo bio princ sa Kosova i da je Aleksandar Veliki bio pogađate Srbin nisu dokumentovane u video formatu.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 2 gosta.