Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Cuspajz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Cuspajz » 13 avg 2012, 23:51

ASUS je napisao/la:
123456 je napisao/la:Kada bi se samo malo realnije stvari gledale ...................Svi nesto Zeljo-Osim ovo ono.Kao Evropa pokazatelj?Tamo nema Osima folovi golovi.Pa ako se uzima taj kriteri onda su i Borac i Siroki podobro gurani u ovoj nasoj ligi jer su u Evropi pokazali koliko ne-znaju.Ni Sarajevo nije nesto puno vise pokazalo.Jedino su protiv Levskog na Kosevu odigrali za 10.

Eh ako je taj kriteri znaci svima se stima ili bolje reci stima se svima za Evropu.

Hade realno ko ima bolji 11 od Zeljeznicara danas u BiH?Evo ja cu napisati prvi 11 Zeljeznicara a vi napisite prvi 11 svoga tima i argumentovano po pozicijama u timu navedite mi 5-6 igraca bolji od ovi nasi.

1.Antolovic
2.B.Colic
3.Kvesic
4.Zolotic
5.Kerla
6.Bogicevic
7.Smajic
8.Bekric
9.Adilovic
11.Zeba
11.Beslija

Ako iko od vas nadje u svome timu 5 igraca da je bolji od ovi 11 al realno svaka mu cast.Da se razumijemo u 5-6 timova ima bolji igraca od ovi i to mozda na svim pozicijama al u jednome timu :?:
:lol:
Sinoć vas gura i sudija i domaći teren i dolazi Velikan pa remizirate sa našom djecom u prvih 11. (onaj gol je Čuić postigao pa ga ne važim).
Nemožete pobjediti tim u kojem je igralo 4-5 klinaca sa manje od 20 godina i neuigrana pojačanja, kako će te tek u BL odigrati na proljeće.
Imate igru za plakanje i mnogi vaši navijači su toga svjesni što je najbitnije ;)
zabit cemo ga mi a vi cete prekinuti utakmicu 8-) 8-)

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 avg 2012, 15:45

9000 KM kazne za Želju :oops: :oops: :oops:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 avg 2012, 15:47

samocelik je napisao/la:9000 KM kazne za Želju :oops: :oops: :oops:
Malo ti?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 avg 2012, 15:49

Da,malo.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 avg 2012, 15:51

samocelik je napisao/la:Da,malo.
I? Nek se Čelik žali što je Željo dobio 9000 milja kazne, ok.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 avg 2012, 16:00

Prijatelju to nema veze sa Čelikom ili nekim drugim klubom.Navijači vaseg kluba su uvrijedili ne samo navijače Borca vec 31% građana Bosne i Hercegovine pa tako mene i moju porodicu.Sram i stid da vas bude.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 14 avg 2012, 16:10

samocelik je napisao/la:Prijatelju to nema veze sa Čelikom ili nekim drugim klubom.Navijači vaseg kluba su uvrijedili ne samo navijače Borca vec 31% građana Bosne i Hercegovine pa tako mene i moju porodicu.Sram i stid da vas bude.
To se desilo samo zbog belaja na sjeveru. Jednostavno stojimo na jugu gledamo sta se desava i krece to skandiranje. I ja sam u trenutku poceo al sam odmah prestao. Takodjer, vodja je intervenisao!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

Urban

Post Postao/la Urban » 14 avg 2012, 16:13

samocelik je napisao/la:Prijatelju to nema veze sa Čelikom ili nekim drugim klubom.Navijači vaseg kluba su uvrijedili ne samo navijače Borca vec 31% građana Bosne i Hercegovine pa tako mene i moju porodicu.Sram i stid da vas bude.

Ja sam mislio da si ti Bosanac - Pravoslavne vjeroispovjesti ...
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 14 avg 2012, 16:13

Kako god mislim da nije uredu,da ste govorili ¨ubij lešinara˝ i nekako bih shvatio,Jer Srba ima i kod vas i kod Pitara i kod nas u Zenici.Ja sam duboko uvrijeđen.
DA je ustavom odredjeno bosanac pravoslavne vjere to bi bio ali posto nije ja sam i dalje Srbin tako da

High

Post Postao/la High » 14 avg 2012, 19:26

Sramota za čitav grad. Zbog toga sam ponosan što se na sjeveru ne pjevaju ovakve gluposti. Ne znam kako bi mogao pogledati u oči momke koji stoje sa mnom kad bi čuo ovo sramno skandiranje - a ima nas različitih. Glupo je samo što se ovo veže i sa Hordama i ostalim navijačkim grupama gdje se ovo i ne pjeva. Samo su dokazali da nisu ništa bolji od Lešinara i Škripara. Njima njihovo, nama naše, ali opet kažem, sramota za grad.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 14 avg 2012, 19:33

Tema je premier liga BiH a ne navijači

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 avg 2012, 19:33

mozel mi neko objasniti ovu kaznu rudaru iz prijedora,zato sto nisu imali 3 igraca ispod 21 godine ?? zar je obaveza da se imaju 3 igraca ispod 21 godine ??

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 14 avg 2012, 19:35

po propisima koje je ustanovio Savez, obavezno je imati 3 prijavljena igrača mlađa od 21. godinu. odnosno za jesenji dio 91. godište i mlađi, a za proljetnji 92. i mlađi
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 14 avg 2012, 19:37

Pasha je napisao/la:po propisima koje je ustanovio Savez, obavezno je imati 3 prijavljena igrača mlađa od 21. godinu. odnosno za jesenji dio 91. godište i mlađi, a za proljetnji 92. i mlađi
hvala :)

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 14 avg 2012, 19:50

Urban je napisao/la:

Ja sam mislio da si ti Bosanac - Pravoslavne vjeroispovjesti ...
ti se ne bi uvrijedio da ti neko skandira ubij muslimana? i ako si Bosanac Muslimanske vjeroispovjesti?
kakve sve gluposti neces procitati, i cuj 9000, pa gdje to ima, treba mu 100 000 odmah, pa nece vise nikad, ja bi klub opalio po usima, pa ces vidjeti kad ce opet nesto slicno ponoviti. ne bitno jel zeljo ili borac, da se razumijemo

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 avg 2012, 20:00

High je napisao/la:Sramota za čitav grad. Zbog toga sam ponosan što se na sjeveru ne pjevaju ovakve gluposti. Ne znam kako bi mogao pogledati u oči momke koji stoje sa mnom kad bi čuo ovo sramno skandiranje - a ima nas različitih. Glupo je samo što se ovo veže i sa Hordama i ostalim navijačkim grupama gdje se ovo i ne pjeva. Samo su dokazali da nisu ništa bolji od Lešinara i Škripara. Njima njihovo, nama naše, ali opet kažem, sramota za grad.

Joj, eno čovjek na našoj temi postavio video na kojem se baš sa sjevera, baš protiv Borca čuje isto skandiranje kao s juga u nedelju. Ne bih više ništa rekao, samo mi je ovo upalo u oči.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

High

Post Postao/la High » 14 avg 2012, 20:07

Pitari sa istoka, ne tjeraj me da pišem o raji sa istoka kad se već zna. Sa sjeverne tribine se to neće čuti. I neću dopustiti ni tebi, ni nekom drugom da u isti koš svrštava vas i Horde. Obrati pažnju na pjesmu sa sjevera '' Za bordo-bijele, za bordo-bijele'', poslije te pjesma '' Ja volim samo tebe''.
Zadnja izmjena: High, dana/u 14 avg 2012, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 14 avg 2012, 20:10

High je napisao/la:Pitari sa istoka, ne tjeraj me da pišem o raji sa istoka kad se već zna. Sa sjeverne tribine se to neće čuti. Prijatno.
To mnogo mjenja na stvari, ko da i nije skandirano ako je sa istoka.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 avg 2012, 20:23

High je napisao/la:Pitari sa istoka, ne tjeraj me da pišem o raji sa istoka kad se već zna. Sa sjeverne tribine se to neće čuti. I neću dopustiti ni tebi, ni nekom drugom da u isti koš svrštava vas i Horde. Obrati pažnju na pjesmu sa sjevera '' Za bordo-bijele, za bordo-bijele'', poslije te pjesma '' Ja volim samo tebe''.
Hvala Bogu pa nismo isti,niti iko zeli da bude isti kao vi.Vi prosipate neku suplju, fol stidite se, svima bi lizali pakas samo da nam napakostite.Misevi I smekeri.
DRUG NEBI TI PUNCA

Blue4ever
Kontakt:

Post Postao/la Blue4ever » 14 avg 2012, 20:30

bagrcavi je napisao/la:
High je napisao/la:Pitari sa istoka, ne tjeraj me da pišem o raji sa istoka kad se već zna. Sa sjeverne tribine se to neće čuti. I neću dopustiti ni tebi, ni nekom drugom da u isti koš svrštava vas i Horde. Obrati pažnju na pjesmu sa sjevera '' Za bordo-bijele, za bordo-bijele'', poslije te pjesma '' Ja volim samo tebe''.
Hvala Bogu pa nismo isti,niti iko zeli da bude isti kao vi.Vi prosipate neku suplju, fol stidite se, svima bi lizali pakas samo da nam napakostite.Misevi I smekeri.
Cemu to komsija ako se smije znati nisam u toku? :roll:
Frank Lampard: “I can’t believe it. The determination we’ve shown...we didn’t play fantastic but the main man Didier dug us out of trouble there.“He’s a hero. Without him we’re not here. He scores the goals in the big games.”

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []