GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
5
13%
- Ademi
9
23%
- Ivanusec
4
10%
- Majer
1
3%
- Orsic
15
38%
- Petkovic
5
13%

Ukupno glasova: 39

Tritolone
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Tritolone » 12 avg 2012, 21:20

Kakva sramotna igra, ovo zbilja prelazi sve granice. Pa da Dinamo nemoze bilo kakav pritisak napravit u 20 min stvarno mi djeluje nevjerojatno, sta je najgore imaju loptu u nogama ali nema igraca koji bi je doda pravovremeno.

Nigdi centarsuta, nigdi udarca, 3 okomita pasa u 20 minuta, vidi se rukopis trenera amatera.

J***m majku i Cacicu i Mamicu, crknite gamadi jedna.

Samo da mi je pola minute sa Cacicem na samo, nebi ga zakrpali vise, koja sramota i bruka.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 12 avg 2012, 21:46

0-2 :o :shock:
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 12 avg 2012, 22:00

Mene zanima kako ovog Cacica nije sram nazivat se trenerom, odaklen mu hrabrosti preuzet Dinamo ako znas da si amater i mozes samo unazadit momcad 5 svjetlosnih godina, da ima iti malo obraza vec bi sad napustio stadion.

Sta je najgore ostat ce i posli ove utakmice, a i Stevie Wonder bi vidio da ovdje nista ama bas nista ne stima.

Kladim se da skupim ja 11 igraca iz svog kvarta da bi se uspili obranit od ovakvog Dinama i ovog atomskog nogometa. Sad samo cekamo u nastavku da uđe pijanac i umori se na svoj prvi sprint.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 12 avg 2012, 22:24

3-2 :lol: sta reci..
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 12 avg 2012, 22:25

Sto Dinama hoce penali :D

3 gola za 20 minuta
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 avg 2012, 08:50

Odično 2.poluvrijeme i nastavak Čačićeva niza bez poraza na klupi Dinama
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 avg 2012, 17:00

Klasnić: Dinamo traži pravog "killera"? Da, čuo sam za to...
Ivan Klasnić, kojeg žele “modri”, sam trenira u Hamburgu i traži novi klub. Rekao je kako ne bi imao ništa protiv igranja Lige prvaka u plavom dresu na Maksimiru...

Nikad nisam radio razliku između Dinama i Hajduka, oba kluba volim jednako. Bih li volio igrati Ligu prvaka s Dinamom? Ha, vidjet ćemo.
To su riječi Ivana Klasnića, kojeg smo ulovili u Hamburgu. Vratio se s godišnjeg odmora i počeo s individualnim treninzima. Raskinuo je s Boltonom i zasad je bez kluba.
- Imam dosta ponuda, još nisam odlučio. Zovu me iz mnogih zemalja, ali nigdje mi se ne žuri. Do kraja prijelaznog roka ima dosta vremena - kaže Klasnić.
U Dinamu bi ga rado vidjeli, no teško da bi pristao na manje od milijun eura godišnje. Ako dođe u Maksimir postao bi najplaćeniji igrač “modrih”.
- Čuo sam da Dinamu treba ‘Killer’, ha, ha. Bude li sve u redu s bubregom, mislim da mogu još dvije, tri, možda i četiri godine igrati na vrhunskom nivou - rekao je Ivan.
Dinamovi napadači zabijaju na početku sezone, u formi su i Beqiraj, Rukavina i Čop, ali bi s Klasnićem momčad dobila novu dimenziju. Igrao je Ivan za Werder, Bolton, Hrvatsku, ima ogromno iskustvo i znanje. Dinamu za dva tjedna odlazi Badelj i Mamić u svlačionici želi zvučno ime. U Maksimiru se moraju požuriti, dolazak Klasnića riješio bi mnoge probleme. To bi mogao biti igrač za 30-ak golova po sezoni.

Izvor je 24sata, gdje se provodi anketa s pitanjem: Mislite li da bi Klasnić bio pojačanje za Dinamo? i trenutni rezultati su:
Da, Klasnić bi bio pravo pojačanje - 85% (816 glasova)
Ne, Dinamu ne treba napadač - 13% (122 glasa)
Ne pratim baš nogomet - 2% (24 glasa)

Vidi se zelja navijaca za dolaskom pravog napdaca, a i ja sam medju istim :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 avg 2012, 18:10

Klasnic bi bez problema zabio 20ak golova u sezoni u HNL-u.

Cita sam da ako prođemo u LP da bi trrebala doci 2 kapitalca (sta god to znacilo), 1 napadac i 1 vezni. (Klasnic, Dujmovic :?: )

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 avg 2012, 19:03

Tritolone je napisao/la:Klasnic bi bez problema zabio 20ak golova u sezoni u HNL-u.

Cita sam da ako prođemo u LP da bi trrebala doci 2 kapitalca (sta god to znacilo), 1 napadac i 1 vezni. (Klasnic, Dujmovic :?: )
Daj link o tom o kapitalcima. I Klasnic i Dujmovic bi bili ekstra pojacanja, pogotovo ako Dujma bude igrao kao na EP, a i vjerujem da nebi imao nista protiv da se vrati odigrat koju sezonu i zavrsit karijeru u maticnom klubu.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 avg 2012, 19:11

A to sam procitao na nekom drugom forumu (nesmim reklamirat :P) a da ebe rak raka nemogu se sad sjetit nikako di xD

No necu vjerovat nikome dok ne bude sluzbeno.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 avg 2012, 20:21

Tritolone je napisao/la:A to sam procitao na nekom drugom forumu (nesmim reklamirat :P) a da ebe rak raka nemogu se sad sjetit nikako di xD

No necu vjerovat nikome dok ne bude sluzbeno.
E jbg, cak ni google ne zna. Ako naletis na link stavi ovdje, pa da vidim i to, mada mi ne djeluje bas realno toliko sad kad sam izgooglao sve, a nigdje nista.

iskratel
Kontakt:

Post Postao/la iskratel » 14 avg 2012, 20:27

Opet ulaznica 1kn za utakmicu Dinamo-Maribor, dok u Mariboru su cijene 15€ (na dan utakmice 20€) i 20€ (na dan utakmice 25€) i stadion je več 90% rasprodat. (prodaja išla danas)
Da su kod nas takve cijene, ma to bi se ljudi klali, ali več ionako se čeka u redu 4-5 sati.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 14 avg 2012, 20:27

@jack

Trazi naslov u googlu "Klasnić: Dinamo traži pravog "killera"? Da, čuo sam za to..."
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 avg 2012, 20:30

ek0 je napisao/la:@jack

Trazi naslov u googlu "Klasnić: Dinamo traži pravog "killera"? Da, čuo sam za to..."

http://www.24sata.hr/nogomet/klasnic-di ... -to-277585" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 14 avg 2012, 20:34

Da ne ispadne da sam idiot koji ne zna zalijepiti link, to sam uradio da ne ispadne da reklamiram druge sajtove, a i mislio sam da ce onaj filter blokirati izvor.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 14 avg 2012, 21:14

Tritolone je napisao/la:Klasnic bi bez problema zabio 20ak golova u sezoni u HNL-u.

Dujmović je otišao na posudbu u Mordoviu i neće sigurno mijenjati klub.
Za Klasnića ne znam, kakva će primanja tražiti i ima li ponuda od boljih klubova.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 14 avg 2012, 22:38

iskratel je napisao/la:Opet ulaznica 1kn za utakmicu Dinamo-Maribor, dok u Mariboru su cijene 15€ (na dan utakmice 20€) i 20€ (na dan utakmice 25€) i stadion je več 90% rasprodat. (prodaja išla danas)
Da su kod nas takve cijene, ma to bi se ljudi klali, ali več ionako se čeka u redu 4-5 sati.
Proslu sezonu su se klali, stadion se rasprodavao za par sati, al ovu sezonu vjerojatno zelju ubili losi rezultati u LP prosle sezone.
ek0 je napisao/la:@jack

Ma to sam ja procitao dok je izbacilo, pogledaj predhodnu stranicu, cak sam i iskopirao to, al mene zanima vijest gdje se spominje Dujmovic i tvrdnja da dolaze dva kapitalca u slucaju plasmana u LP, to nigdje nasao nisam.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 14 avg 2012, 22:50

Tek kad bi se riješili panjeva mogli bi razmišljati o pojačanjima. Volio bih kad bi se prodali Ibaneza (trkaća kokoš, ali mogli bi dobiti za njega neka dva milijuna), Calella (koliko je koštao očekivalo se da sada već igra u nekom velikom klubu), Sammira (pijandura, džaba veliki talent kad je čovjek totalni neprofesionalac) i Beqiraja (nema kvalitetu za Dinamo, pa se valjda nađe neka budala da ga odvede), te kad bi se na neki način riješili Šimunića (prevelik ugovor za ono što pruža), Leke (nije neki višak, ali nije ni za prvih XI), Pokrivača (propao ko kauč, od nekadašnje igračine u tandemu sa Vukojevićem spao je na ovo) i Krstanovića (napadač za Cibaliu ili Zadar).
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 14 avg 2012, 23:38

Jack777Pott je napisao/la: Ma to sam ja procitao dok je izbacilo, pogledaj predhodnu stranicu, cak sam i iskopirao to, al mene zanima vijest gdje se spominje Dujmovic i tvrdnja da dolaze dva kapitalca u slucaju plasmana u LP, to nigdje nasao nisam.
Haha, blamaza jbg nisam otvarao prethodnu stranicu. Obzirom da sam se "izvalio" odlucio sam da rucno prekopam forume i sve sto sam nasao je prvi post na linku ispod. Spominju se isto dva pojacanja u slucaju LP, ali se takodjer ne navodi izvor.

http://www.****/showthread.php?t=692805&page=396

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 15 avg 2012, 00:37

E to je to, tamo sam procita.

Nisam mislio da se spominje Dujmovic kao pojacanje nego se spominju 2 "kapitalca", jedan bi bio napadac (Klasnic :?: ) a nekako od veznjaka bi mi najblizi bio Dujmovic s obzirom da je dijete Dinama i siguran sam kad bi dobio ozbiljnu ponudu da bi dosa, ali bio sam uvjeren da je lik u tom postu ostavio nekakav link, sad vidim da nije -.-'

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []