Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Viking
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Viking » 14 avg 2012, 16:36

aldinFJ je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Sta ovo gore Chielini konacno slavi pravi broj titula :D
ne, nego ppokazuje tvoj IQ
Bilo bi lijepo da editujes post, mogao bi dobiti ban...

@Burza je korektan forumas i takve uvrede ti nisu na mjestu :)

P.S.

Steta ako ne bude Armero novi igrac Juventusa, bio sam ubjedjen da ce doci do kraj augusta. Sigurno ce Konte forsirati Asamoah i De Ceglea na lijevoj strani...

Volio bih nekog starog rivala u grupnoj fazi, recimo Mancester ili Real...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 14 avg 2012, 16:49

Da nam hoce Maribor doc da im **** znanje :D
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 14 avg 2012, 17:13

Sretan rođendan našem gladiatoru Chielliniu 8-)
Usput i sretan rođendan @juventus0244!
SoloJuve26 je napisao/la:Znaci nista od Armera onda,

http://www.legaseriea.it/it/sala-stampa ... 699451?v=1" onclick="window.open(this.href);return false;
:cry:

A da li bi on mogao zaigrati za nas u LP ako ga dovedemo prije tekme Udinesea u kvalifikacijama LP? :?

EDIT: Ernesto Bronzetti kaže da bi mi trebali odustati od Llorentea jer Španci ne uspijevaju u Italiji. Takodjer kaže da je predsjednik Atletic B. tvrd orah.

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 14 avg 2012, 17:20

Ja mislim da ce poslije tih kvalifikacija biti jos jedno prijavljivanje tako da ako bi doveli Armera on bi mogao nastupati u LP ali vrlo moguce da nisam upravu.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 14 avg 2012, 17:32

10DelPiero je napisao/la:Ja mislim da ce poslije tih kvalifikacija biti jos jedno prijavljivanje tako da ako bi doveli Armera on bi mogao nastupati u LP ali vrlo moguce da nisam upravu.
Mislim da bi ga 'mi' mogli prijaviti ako ne zaigra za Udinese u tom drugom prijavljivanju. Ali nisam siguran.

Sve izjave Zemana o Juventusu od 1998. http://translate.google.com/translate?d ... da-lontano" onclick="window.open(this.href);return false;

Baš je lik odvratan.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 avg 2012, 17:47

Real Madrid
Manchester City
Juventus
Fenerbahce

Real zbog starih poznanstava a i priliči da debitanstsku sezonu na novom Juventusovom stadionu u Ligi prvaka odigraju i kraljevi... nešto su mi dragi od 1996, 2003, 2008... 8-) ;)

City da se pokaže tajkunima da oligarhija nije sve u votaži a ionom pokušaju od trenera ko je još uvijek Mačor u Italiji (onaj njegov kiseli osmjeh kada ga Del Piero zabija zmijicama iz slobodnjaka 2006 - neprocjenjivo 8-) )

Fenerbahce zbog atmosfere i ''ratničkog'' duha...

Neka jake grupe...

Edit : @aldinfj ne priliči ti da @burzu vrijeđaš, stoji kritika kolega ostalih, @burza je jedan korektan zafrkant i raja tako da bi bilo korektno da se izvineš momku.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 14 avg 2012, 18:00

Ako Armero odigra sad utakmicu nece moci nastupati ni za jedan drugi klub u ligi prvaka, ako ne odigra i mi ga poslije te utakmcie dovedemo onda mislim da moze.

Edit: Ja bi iskreno slabiju grupu cisto sto nas Conte ne vodi kroz grupu. Kad se on vrati nek' dolazi ko god hoce :)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 avg 2012, 18:42

Još jednom hvala svima na čestitkama i lijepim željama i ja vama želim sve najbolje i da u maju slavimo 31 skudeto i 3 LP :)!

Ne znam nekako imam osjećaj da Marotta griješi sa lijevim bekom i napadačem jer treba nam jedan igrač koji može dobro igrati lijevog beka u 3-5-2, za mene to Asamoah mnogo bolje radi nego PDC, iako mu je prirodnija ta pozicija, bilo bi šteta propustiti ovu priliku za Armera, jer je odličan igrač a može se dovesti za 10-tak miliona.

Ponavljam više puta kako je Marotta doveo igrače za pozicije gdje smo prošle godine bili i više nego dobri, dok na ove dvije gdje je najviše škripilo nije došlo pojačanje, više se radilo na proširivanju ekipe na tim pozicijama, nego na poboljšanju prvi 11.

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 14 avg 2012, 19:16

juventus 0244 je napisao/la:Još jednom hvala svima na čestitkama i lijepim željama i ja vama želim sve najbolje i da u maju slavimo 31 skudeto i 3 LP :)!

Ne znam nekako imam osjećaj da Marotta griješi sa lijevim bekom i napadačem jer treba nam jedan igrač koji može dobro igrati lijevog beka u 3-5-2, za mene to Asamoah mnogo bolje radi nego PDC, iako mu je prirodnija ta pozicija, bilo bi šteta propustiti ovu priliku za Armera, jer je odličan igrač a može se dovesti za 10-tak miliona.

Ponavljam više puta kako je Marotta doveo igrače za pozicije gdje smo prošle godine bili i više nego dobri, dok na ove dvije gdje je najviše škripilo nije došlo pojačanje, više se radilo na proširivanju ekipe na tim pozicijama, nego na poboljšanju prvi 11.
Ja sam prezadovoljan dolascima, samo da napadaca dovedemo, moza Asi ovo nije prirodna pozicija, al decko je borben i prava radilica, i ako on bude u prvoj imamo 4 nenormalna borca na sredini, i jednog carobnjaka :)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 14 avg 2012, 20:13

Marotta la Cassano :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: znao sam,jos sam se šprdao prije par dana da ce nas Marotta obradovati Pazinijem ili Cassanom
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 14 avg 2012, 20:31

http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=106171" onclick="window.open(this.href);return false;

ne znam sta da mislim, mozda agent samo dize cijenu, al eto...
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 14 avg 2012, 20:36

Sad sam i ja to čitao. :roll:

Ne znam više šta je istina a šta ne. Vjerujem da neće u Napoli. Chelsea ga je jurio već duže vrijeme. Spominjale su se ogromne cifre.

Asamoah :mrgreen:

slika
Zadnja izmjena: Vidal, dana/u 14 avg 2012, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.

Federer
Kontakt:

Post Postao/la Federer » 14 avg 2012, 20:37

Kakva je situacija sa najljepšom damom danas?

Što se tiče Armera, mislim da mora odigrati koji minut da bi izgubio pravo za drugi tim igrat, tj. za nas u ovome slučaju, ali treba to provjeriti.

Lijevi bek i napadač se MORAJU dovesti, pogotovo u situaciji kada imamo tržišnu prevlast u odnosu na ostale i to je savršene prilika da kompletiramo ekipu. Bio bih ipak razočaran da se to ne desi, iako smo i ovako jaki, ali kad imaš dobru priliku, treba iskoristiti.

Di Marzio kaže da Conte želi Llorentea, jer je timski igrač, dok Džeko i nije toliko sposoban za taktičke prilagodbe. Slijedi zvanična ponuda.

Meni je svejedno, možda blaga prednost za Llorentea, samo da dođe bilo koji.

I čestitam rođendan @Juventusu 0244. :) baš kao i Chielliniju. AUGURI!
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

pinturicchio30
Kontakt:

Post Postao/la pinturicchio30 » 14 avg 2012, 20:42

Juvelandia je napisao/la:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=106171

ne znam sta da mislim, mozda agent samo dize cijenu, al eto...
Moze biti da mu se samo podize cijena. Vidim da se i Inter nest spominje oko njega.. Pa bi to mogao biti razlog da ovima sto vise izvuku. Znam da smo se prije 10-15 dana dovodili u vezu sa njim. Ja uglavnom ne vjerujem ni jednom novinarskom natpisu. Tek kada igraca vidim sa Marottom i nasim dresom (moze i ispred one klinike). E jedino tada vjerujem da je nas.

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 14 avg 2012, 21:28

slika
8-)

Novi agent El Kaddurija je Mino Raiola

slika

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 14 avg 2012, 21:51

Barcelona
City
Juventus
Borussia MG
Nema sanse da Juve ovdje prodje u 1/8 8-)
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 14 avg 2012, 21:55

Kako vidjeh ovu sliku Del Piera, strasno mi je zao sto ne igra ligu prvaka on je svojim potezima mogao odlucivati neke tekme al' eto svi se rijesise svojih legendi vrijeme je za neke nove igrace, samo ostadose jos Zanetti i Totti.
Alessandro Del Piero !

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 14 avg 2012, 21:55

Act like you didn't saw it. 8-) (post od @donvito)

Šta ono ko Borigol bi se mogao vratiti? :mrgreen:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 14 avg 2012, 21:57

10DelPiero je napisao/la:Kako vidjeh ovu sliku Del Piera, strasno mi je zao sto ne igra ligu prvaka on je svojim potezima mogao odlucivati neke tekme al' eto svi se rijesise svojih legendi vrijeme je za neke nove igrace, samo ostadose jos Zanetti i Totti.
Bas razmisljam ako nisu planirali nikog dovesti od napadaca onda su mogli slobodno produziti ugorov Najvecom od najveci Del Pieru barem jos jednu god.. On bi nam dobro doso u ligu prvaka ..

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 14 avg 2012, 22:01

SoloJuve26 je napisao/la:
10DelPiero je napisao/la:Kako vidjeh ovu sliku Del Piera, strasno mi je zao sto ne igra ligu prvaka on je svojim potezima mogao odlucivati neke tekme al' eto svi se rijesise svojih legendi vrijeme je za neke nove igrace, samo ostadose jos Zanetti i Totti.
Bas razmisljam ako nisu planirali nikog dovesti od napadaca onda su mogli slobodno produziti ugorov Najvecom od najveci Del Pieru barem jos jednu god.. On bi nam dobro doso u ligu prvaka ..
Pa to i ja kontam bolje on nego npr. Borrielo ili Pazzini mada ne muogu imati isti zadatak zbog fizickih predispozicija ipak je za njih izmislio fudbal.
Alessandro Del Piero !

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []