La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
U Valenciu nije stigao Didac Vila.Taj transfer je otkazan 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ispravljeno, ako ima još nešto...Adi_Zepce je napisao/la:U Valenciu nije stigao Didac Vila.Taj transfer je otkazan

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Kone otisao u Wigan za samo 5 miliona
dok su Zabe doveli Gekasa . Svidja mi se transfer Angela , najbolji igrac Elchea proslih sezona i moguce da bude otkrovljenje sezone .
Espanyol bi trebao trebao dovesti Simaa . Chori Dominguez bi trebao pojacati Rayo,sto ce svakako biti ogromno pojacanje za pcelice

Espanyol bi trebao trebao dovesti Simaa . Chori Dominguez bi trebao pojacati Rayo,sto ce svakako biti ogromno pojacanje za pcelice

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
info je početnoj ss.ba tako da sam pogriješio sa postom
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 14 avg 2012, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Pa stvarno Real i Barcelona uzimaju veliku lovu od TV prava,i upravu su ti klubovi sto zele da bojkutuju.Nadam se da ce se to konacno rijesiti.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ovdje niko nije skontao,nije problem što Real i Barca imaju velika primanja,nego je problem što ta dva kluba imaju pravo da samostalno pregovaraju o iznosima sa tv kućama(koje zbog reklama njih stavljaju u udarne termine) dok to ostali rade u paketu(pregovaraju sa tv kućama) i tu se javlja ta razlika u primanjima od tv prava.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:Ovdje niko nije skontao,nije problem što Real i Barca imaju velika primanja,nego je problem što ta dva kluba imaju pravo da samostalno pregovaraju o iznosima sa tv kućama(koje zbog reklama njih stavljaju u udarne termine) dok to ostali rade u paketu(pregovaraju sa tv kućama) i tu se javlja ta razlika u primanjima od tv prava.

Da nije opet onaj mafijas iz Sevilje Del Nido digao uzbunu, poguran od strane uhljeba Krezom (At.Madrid) i baskijskim mafijasem Urutijom..
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Svi klubovi zasebno pregovaraju o TV pravima,a zele sada to promijeniti da se kao u EPL grupno dogovara ta raspodjela.Nije to nikakav lopovluk,to je dobrobit lige.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trebal' kakav uvod pisat za novu sezonu, da zacas nesta naskrabam?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Hajde moze napisiD10S je napisao/la:Trebal' kakav uvod pisat za novu sezonu, da zacas nesta naskrabam?

Visca el Barça ! Mes que un club !
MoRe, transferi i ostale za'ebancije..D10S je napisao/la:Trebal' kakav uvod pisat za novu sezonu, da zacas nesta naskrabam?
Adi_Zepce je napisao/la:Svi klubovi zasebno pregovaraju o TV pravima,a zele sada to promijeniti da se kao u EPL grupno dogovara ta raspodjela.Nije to nikakav lopovluk,to je dobrobit lige.
Primjera radi u Engleskoj prvak dobije 67 mil funti a zadnji na tabeli 40 mil, dok u Španiji Real i Barca uzmu 150 mil a trećeplasirani 40 mil eura.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nije Spanija prodani otokSaurman je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Svi klubovi zasebno pregovaraju o TV pravima,a zele sada to promijeniti da se kao u EPL grupno dogovara ta raspodjela.Nije to nikakav lopovluk,to je dobrobit lige.
Primjera radi u Engleskoj prvak dobije 67 mil funti a zadnji na tabeli 40 mil, dok u Španiji Real i Barca uzmu 150 mil a trećeplasirani 40 mil eura.

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Možda je najbolje da Barci i Realu povise na 180 mil a ostatak lige neka podjeli 20 mil.Ipak Španija nije prodani otok šta god to značilo.DonVito je napisao/la:Nije Spanija prodani otokSaurman je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Svi klubovi zasebno pregovaraju o TV pravima,a zele sada to promijeniti da se kao u EPL grupno dogovara ta raspodjela.Nije to nikakav lopovluk,to je dobrobit lige.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trebalo bi to sve ravnomjerno raspodijeliti.
Ako nista, barem da se priblize Bundesligi po uredjenosti i standardima.
Ako nista, barem da se priblize Bundesligi po uredjenosti i standardima.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Napisite jos tri posta (ne vise
) da se ovaj bolje vidi, objavit cu sutra, imam jos par ekipa.

"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Haj valja 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Primera je najjaca liga na svijetu, sto je potvrdila i prosla sezona.
Pa napis'o sam ja transfere, 'ebem mu.mandraX je napisao/la:MoRe, transferi i ostale za'ebancije..D10S je napisao/la:Trebal' kakav uvod pisat za novu sezonu, da zacas nesta naskrabam?

Sad će tema otići u K. Kad je rek'o tri posta nije mislio na provokatorske postove.M4kaveli je napisao/la:Primera je najjaca liga na svijetu, sto je potvrdila i prosla sezona.

Modovi, klučajte temu, dok nije došla engleska družina.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.