- Veličina dekoltea na profilnim slikama, direktno je proporcionalna broju prijatelja na fejsbuku, a obrnuto proporcionalna stepenu pismenosti
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
nanek
Re: Facebook ;)
Pitagorina teorema na fejsu:
- Veličina dekoltea na profilnim slikama, direktno je proporcionalna broju prijatelja na fejsbuku, a obrnuto proporcionalna stepenu pismenosti
- IlPrincipe
- Kontakt:
nanek je napisao/la:Pitagorina teorema na fejsu:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Svaka čast onome ko je ovo sročio, taman to bio ti @ naneknanek je napisao/la:Pitagorina teorema na fejsu:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
nanek
zizu1991 je napisao/la:Svaka čast onome ko je ovo sročio, taman to bio ti @ naneknanek je napisao/la:Pitagorina teorema na fejsu:
Ovo sam upravo sad upratio na fejsu, na nekoj stranici...

Znači gledam i ne vjerujem.

**** bi ih glogovim kolcem radi ovoga...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
http://www.chinasmack.com/2010/stories/ ... igate.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Crush_fetish" onclick="window.open(this.href);return false;
Nesto vise o ovome
http://en.wikipedia.org/wiki/Crush_fetish" onclick="window.open(this.href);return false;
Nesto vise o ovome
Thomas Müller - Fußballgott
- Donnie Darko
- Kontakt:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100003566018083" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci svijet otiso u QURAC!
Znaci svijet otiso u QURAC!
http://www.facebook.com/pages/Volim-te- ... 8385962236" onclick="window.open(this.href);return false;
definitivno
definitivno
Sta je ovde lose ? Ima predanih osoba vjeri, nebitno kojoj i traze zivotnog saputnika ko je isto tako predan ?!!
Onda lijepo pred dzamiju(crkvu) ili kakvu ascincu i nek asikuju a ne praviti stranice i grupe na sajtu kojeg je napravio ateista 
Ni ja nisam vjerski fanatik, i ne volim to, ali ako mogu anti-islamske, svakojake grupe biti ne vidim nista lose ni u ovoj!
Do kraja života u tamnicu, pa neka udaraju tom bolesnom glavom od zid.mandraX je napisao/la:Ovo sam upravo sad upratio na fejsu, na nekoj stranici...
Gamad žutokljunaška.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad bi samo uveli dislike, facebook bi postao 750% bolje i zanimljivije mjesto.
dobio sam ono čudo gdje piše da ću dobiti Timeline za 7 dana, neeeeeeeeeeeeeeeee

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Amoxicillin
- Kontakt:
s ovim don_burzom se čovjek mora složit u 95% slučajeva!don_burza je napisao/la:Onda lijepo pred dzamiju(crkvu) ili kakvu ascincu i nek asikuju a ne praviti stranice i grupe na sajtu kojeg je napravio ateista
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Ne kontam, iskuliras grupu i hajmo dalje. Kakvih sve grupa ima ova je zlatna, ne kontam zasto to ljudima smeta, al eto.don_burza je napisao/la:Onda lijepo pred dzamiju(crkvu) ili kakvu ascincu i nek asikuju a ne praviti stranice i grupe na sajtu kojeg je napravio ateista
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Potpisujem.Donnie Darko je napisao/la:Kad bi samo uveli dislike, facebook bi postao 750% bolje i zanimljivije mjesto.
I ljudi bi sigurno pazili više šta pišu i stavljaju na face.. Gdje ćeš od sramote da skupiš više dislajkova od lajkovaDonnie Darko je napisao/la:Kad bi samo uveli dislike, facebook bi postao 750% bolje i zanimljivije mjesto.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, Sheyi i 19 gostiju.