1.Karić-jedna dobra intervencija, ostalo nije imao posla.MU'MIN T.M. je napisao/la:Kiseljak - Željezničar 0:5 (0:0)
Zeba x2, Ramić x2, Pehilj x1.
Prvo poluvrijeme O:O, niko ništa posebno od naših,al vjerovali ili ne Stanić među boljim, E.Čolić i Brković prolazna ocijena, ostali prosjek.
Drugo poluvrijeme "malo"bolje..., poslije iftara možda napišem šta opširnije.
Uglavnom igrao drugi tim na čelu sa Zebom, Karić branio,,,..
2.Yoshi-možda ću neke razočarati, ali mislim da nije nikakvo pojačanje, brz ali bezglavo trčanje, ofanziva loša...e sad kako bi to izgledalo u prvom timu uz dodatnu uigranost..???
3.Čutuk-slično kao i Yoshi, mislim da nije pojačanje...
4.Veca-Dobar, rutiner, vidi se da je pun iskustva, on bi mogao pomoći i dostojno zamjeniti i Bogia i Kerlu.
5.Stanić - Iako sam njegov veliki kritičar, jučer ne prepoznatljiv, ne uhvatljiv i jako spreman,prodoran...,još kad bi popravio završnicu(centaršut i šut) to bi bilo ok.Iako je igrao lijevog beka, stalno je bio na krilu, dobio mnogo duela i zaista se nastojao nametnuti, puno trke.
6.Tomić - ala Goran Perak, nije nikakvo pojačanje(na žalost)
7.Jamak- izgubljen, dezorjentisan, nije nešto odigrao protiv poluprofesionalaca...
8.Brković- po meni jako interesantan, po malo stilom liči na Vladavića, ima brzinu, dibling(ne rijetko i pretjera) i jako je nezgodan za čuvanje.Može napraviti višak i u prvom poluvremenu jako dobar.Mislim da je on igrač koji može ravnopravno konkurisati na mjesto desnog ofanzivnog zajedno sa Selimovćem i Bešom.
9.Zeba - igrao u sredini, prvo poluvrijeme velika 0, u drugom poluvremenu dva slobodnjaka; jedan u golmanovu stranu, drugi s malo veće udaljenosti u kontra ugao i oba majstorski.Pored toga asistancija Ramiću.U drugom je bio onaj pravi,razigravao,dijelio lopte s lakoćom iako se vidjelo da se čuva povrede.
10.E.Čolić-ne znam meni se čini da se uozbiljio i da se želi nametnuti, jako puno je trčao i otvarao prostor, međutim fali utakmuiva i rutine, on bi mogao također dobiti priliku u nastavku prvenstva (moje mišljenje)
11.Pehilj-Imao par dobrih, da ne kažem 100%-tnih prilika, al nije se snašao, trudio se, ali može puno bolje.Vidi se da je radio na fizčkoj spremi.
12.Ramić -Ušao u drugom poluvremenu, i mene oduševio.Mislim dva pogotka i prečka sa nekih 20-tak metara..., osim toga puno truda trke, ganjanja...ima šlifa i mislim da on ima meterijala za nadogradnju.