Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

mone
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la mone » 04 nov 2008, 14:42

ne ide Vedad nigdje. Dietmar Hopp ga nece pustiti :D

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=947785

bosanncheros
Kontakt:

Post Postao/la bosanncheros » 04 nov 2008, 14:50

Pozdrav svima!
Mislim da cijela BiH treba da bude ponosna sto imamo ovog dragulja medju svim tim vukovima sirom Evrope.
Pa ljudi pogledajte samo ko mu puse u ledja.
Svaka cast VEDADE!
Svi koji zele da glasaju za Vedada u izboru za najboljeg igraca mjeseca oktobra neka posjete http://www.fussballer-des-monats.de i ucine to.

Neka VEDO vidi da smo uz njega :)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 04 nov 2008, 15:51

goal.com? Moj vam je savjet da sve sto procitate sa te stranice provjerite jedno 25 puta, pa onda povjerujete u to.
Do kad Vedi vazi ugovor u Hoffenheimu?

bosnia1
Kontakt:

Post Postao/la bosnia1 » 05 nov 2008, 15:32

ribery je napisao/la:goal.com? Moj vam je savjet da sve sto procitate sa te stranice provjerite jedno 25 puta, pa onda povjerujete u to.
Do kad Vedi vazi ugovor u Hoffenheimu?
jedino sto sam uspjeo da pronadjem je da je u maju 2006 potpisao trogodisnji ugovor sa Alemannia Aachen i da je u Julu 2007 presao u Hoffenheim,pa ako nisu potpisali drugi ugovor onda bi bio slobodan sljedece godine,tj. ovo mu je zadnja sezona ugovora.
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 05 nov 2008, 16:33

Vedad ima ugovor s Hoffenheimom do 30.06.2010

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 05 nov 2008, 19:21

bosanncheros je napisao/la:Pozdrav svima!
Mislim da cijela BiH treba da bude ponosna sto imamo ovog dragulja medju svim tim vukovima sirom Evrope.
Pa ljudi pogledajte samo ko mu puse u ledja.
Svaka cast VEDADE!
Svi koji zele da glasaju za Vedada u izboru za najboljeg igraca mjeseca oktobra neka posjete http://www.fussballer-des-monats.de i ucine to.

Neka VEDO vidi da smo uz njega :)

kako kralju da glasam...pored toga sto je na njemackom i nista nepise nesto da ima oko glasanja...ili ce to mozda kasnije postaviti..glasanje

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 06 nov 2008, 00:20

Trebao bi Salihovic ili Ibisevic sapnuti Hoopu za Spahica da naprave beton u odbrani.
Plus sto je gledam Hoffenhaim i ljudi koji rade oko tog kluba nevijerovatno pametni.
naime hoce da kupe golmana svabu iz Valencije Timu vrlo dobrog golmana.
Ali zbog prosle godine i krize u klubu izgubio je mijesto u prvom timu i naravno izguio u cijeni.
Za male pare imace vrlo kvalitetnog golmana.
Ovaj Hoffenhaim radi kao i Vilareal kupuje nepoznate ali vrlo kvalitetne igrace.I naravno rezultati dolaze.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 nov 2008, 16:52

sukisp je napisao/la:Trebao bi Salihovic ili Ibisevic sapnuti Hoopu za Spahica da naprave beton u odbrani.
Plus sto je gledam Hoffenhaim i ljudi koji rade oko tog kluba nevijerovatno pametni.
naime hoce da kupe golmana svabu iz Valencije Timu vrlo dobrog golmana.
Ali zbog prosle godine i krize u klubu izgubio je mijesto u prvom timu i naravno izguio u cijeni.
Za male pare imace vrlo kvalitetnog golmana.
Ovaj Hoffenhaim radi kao i Vilareal kupuje nepoznate ali vrlo kvalitetne igrace.I naravno rezultati dolaze.
Hildebranda, sto je u Stuttgartu branio? Odlican, jedan od najzasluznijih sto je Stuttgart osvojio prvenstvo, ali odkako je otisao u Spaniju, prop'o ko zeton, nigdje ga. Hajd sto imaju dobre igrace, al' imaju i dobru upravu kluba.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 06 nov 2008, 19:28

ribery je napisao/la: Hildebranda, sto je u Stuttgartu branio? Odlican, jedan od najzasluznijih sto je Stuttgart osvojio prvenstvo, ali odkako je otisao u Spaniju, prop'o ko zeton, nigdje ga. Hajd sto imaju dobre igrace, al' imaju i dobru upravu kluba.
Jes to je taj, odlican golman, u valensiji mi nije jasno kako nije nasao mjesto na pocetku je branio al kasnije ga nisu nesto gotivili, u svakom slucaju ako dodje bit ce im veliko pojacanje..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 07 nov 2008, 00:02

Lovac je napisao/la:
ribery je napisao/la: Hildebranda, sto je u Stuttgartu branio? Odlican, jedan od najzasluznijih sto je Stuttgart osvojio prvenstvo, ali odkako je otisao u Spaniju, prop'o ko zeton, nigdje ga. Hajd sto imaju dobre igrace, al' imaju i dobru upravu kluba.
Jes to je taj, odlican golman, u valensiji mi nije jasno kako nije nasao mjesto na pocetku je branio al kasnije ga nisu nesto gotivili, u svakom slucaju ako dodje bit ce im veliko pojacanje..
Valencija prosle godine imala skoro slican tim.
Medzutim nesto je zapelo kriza u igri-Golman Hildo Timagic :lol: ,trener i ona bandera Zigic izabrani za glavne krivce :mrgreen: Hebga neko mora biti kriv pa nece valjda Vilu da optuze :roll:
P.S hajmo po strancima i njihovim usima.

zele
Kontakt:

Post Postao/la zele » 07 nov 2008, 22:06

vedadu svaka cast momak je fenomenalan dobili smo pravog napadaca a bundes liga prvog strijelca bosanca.

KRALJ
Kontakt:

Post Postao/la KRALJ » 07 nov 2008, 22:16

zele je napisao/la:vedadu svaka cast momak je fenomenalan dobili smo pravog napadaca a bundes liga prvog strijelca bosanca.
Momcino jesil tu cuo za Barbareza taj cojk je bio najbolji strijelac bundes lige dok se ovaj jos grao sa zvečkama,a da je sjajan to jest

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 08 nov 2008, 02:13

KRALJ je napisao/la:
zele je napisao/la:vedadu svaka cast momak je fenomenalan dobili smo pravog napadaca a bundes liga prvog strijelca bosanca.
Momcino jesil tu cuo za Barbareza taj cojk je bio najbolji strijelac bundes lige dok se ovaj jos grao sa zvečkama,a da je sjajan to jest
ma igrao se sa cuclom hahah.BARBA je kralj i nezamjenjiva licnost BiH fudbala,internacionalnog takodje

starmo76
Kontakt:

Post Postao/la starmo76 » 08 nov 2008, 02:15

sjeti se kad komentatori u njemackoj kazu BAGRGRGRBAGRGRGREZ GOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOL.ma najezim se kad on primi loptu

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 08 nov 2008, 05:00

Ma vedo je mangup, prgav je i to mi se svidja, ne da na sebe, napredovat ce on dobro..

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 08 nov 2008, 12:58

Vedad je igracina, to je dokazao u ovih 11 kola bundes lige, lige koja je medju 5 najboljih u evropi, prvi su na tabeli i svaka im cast(HOFENHAJM). Ljepota je vidjeti kad se nas Vedad upise u listu strijelaca, neka ga zdravlje posluzi i nastavit ce tako ako BOG da.
VEDADE SVAKA TI CAST
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

zele
Kontakt:

Post Postao/la zele » 08 nov 2008, 15:29

KRALJ je napisao/la:
kralju ja nisam rekao najboljeg strijlca sezone nego trenutno prvog strijelca lige a to sa zveckama ne bih rekao jer je se ovaj mali sigurno igrao sa loptom sto sad i pokazuje

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 10 nov 2008, 09:47

Steta protiv herte nije nista pokazao gledao sam ga, ali opet njega su najvise cuvali odbrambeni igraci herte..

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 nov 2008, 13:50

.
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 18 avg 2020, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

DinceManijak
Kontakt:

Post Postao/la DinceManijak » 14 nov 2008, 14:00

Vedad Ibisevic zu Real Madrid!

Aus der Bundesliga sind zudem noch Hamburgs kroatischer Stürmer Mladen Petric auf Rang 15 und der in der Torjägerliste mit 13 Treffern führende Hoffenheimer Vedad Ibisevic Platz 19 vertreten. Madrid will im Winter noch einen Klasse-Stürmer verpflichten, nachdem der Niederländer van Nistelrooy wegen einer schweren Knieverletzung in dieser Saison nicht mehr spielen kann. ++++

Ako ja imalo kontam ovaj svabski, Real Madrid zeli klasicnog napadac da dovede u svoje redove? Posto je Nistelrooy povrijeden i nece moci nastupati vise ove sezone?? Ajd, ako moj prevod nije sehr gut neka pravi svabo prevede ovo. :mrgreen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.