http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=947785
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
jedino sto sam uspjeo da pronadjem je da je u maju 2006 potpisao trogodisnji ugovor sa Alemannia Aachen i da je u Julu 2007 presao u Hoffenheim,pa ako nisu potpisali drugi ugovor onda bi bio slobodan sljedece godine,tj. ovo mu je zadnja sezona ugovora.ribery je napisao/la:goal.com? Moj vam je savjet da sve sto procitate sa te stranice provjerite jedno 25 puta, pa onda povjerujete u to.
Do kad Vedi vazi ugovor u Hoffenheimu?
bosanncheros je napisao/la:Pozdrav svima!
Mislim da cijela BiH treba da bude ponosna sto imamo ovog dragulja medju svim tim vukovima sirom Evrope.
Pa ljudi pogledajte samo ko mu puse u ledja.
Svaka cast VEDADE!
Svi koji zele da glasaju za Vedada u izboru za najboljeg igraca mjeseca oktobra neka posjete http://www.fussballer-des-monats.de i ucine to.
Neka VEDO vidi da smo uz njega
Hildebranda, sto je u Stuttgartu branio? Odlican, jedan od najzasluznijih sto je Stuttgart osvojio prvenstvo, ali odkako je otisao u Spaniju, prop'o ko zeton, nigdje ga. Hajd sto imaju dobre igrace, al' imaju i dobru upravu kluba.sukisp je napisao/la:Trebao bi Salihovic ili Ibisevic sapnuti Hoopu za Spahica da naprave beton u odbrani.
Plus sto je gledam Hoffenhaim i ljudi koji rade oko tog kluba nevijerovatno pametni.
naime hoce da kupe golmana svabu iz Valencije Timu vrlo dobrog golmana.
Ali zbog prosle godine i krize u klubu izgubio je mijesto u prvom timu i naravno izguio u cijeni.
Za male pare imace vrlo kvalitetnog golmana.
Ovaj Hoffenhaim radi kao i Vilareal kupuje nepoznate ali vrlo kvalitetne igrace.I naravno rezultati dolaze.
Jes to je taj, odlican golman, u valensiji mi nije jasno kako nije nasao mjesto na pocetku je branio al kasnije ga nisu nesto gotivili, u svakom slucaju ako dodje bit ce im veliko pojacanje..ribery je napisao/la: Hildebranda, sto je u Stuttgartu branio? Odlican, jedan od najzasluznijih sto je Stuttgart osvojio prvenstvo, ali odkako je otisao u Spaniju, prop'o ko zeton, nigdje ga. Hajd sto imaju dobre igrace, al' imaju i dobru upravu kluba.
Valencija prosle godine imala skoro slican tim.Lovac je napisao/la:Jes to je taj, odlican golman, u valensiji mi nije jasno kako nije nasao mjesto na pocetku je branio al kasnije ga nisu nesto gotivili, u svakom slucaju ako dodje bit ce im veliko pojacanje..ribery je napisao/la: Hildebranda, sto je u Stuttgartu branio? Odlican, jedan od najzasluznijih sto je Stuttgart osvojio prvenstvo, ali odkako je otisao u Spaniju, prop'o ko zeton, nigdje ga. Hajd sto imaju dobre igrace, al' imaju i dobru upravu kluba.
Momcino jesil tu cuo za Barbareza taj cojk je bio najbolji strijelac bundes lige dok se ovaj jos grao sa zvečkama,a da je sjajan to jestzele je napisao/la:vedadu svaka cast momak je fenomenalan dobili smo pravog napadaca a bundes liga prvog strijelca bosanca.
ma igrao se sa cuclom hahah.BARBA je kralj i nezamjenjiva licnost BiH fudbala,internacionalnog takodjeKRALJ je napisao/la:Momcino jesil tu cuo za Barbareza taj cojk je bio najbolji strijelac bundes lige dok se ovaj jos grao sa zvečkama,a da je sjajan to jestzele je napisao/la:vedadu svaka cast momak je fenomenalan dobili smo pravog napadaca a bundes liga prvog strijelca bosanca.
kralju ja nisam rekao najboljeg strijlca sezone nego trenutno prvog strijelca lige a to sa zveckama ne bih rekao jer je se ovaj mali sigurno igrao sa loptom sto sad i pokazujeKRALJ je napisao/la:Momcino jesil tu cuo za Barbareza taj cojk je bio najbolji strijelac bundes lige dok se ovaj jos grao sa zvečkama,a da je sjajan to jestzele je napisao/la:vedadu svaka cast momak je fenomenalan dobili smo pravog napadaca a bundes liga prvog strijelca bosanca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.