Safet Sušić - Pape

tulln
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la tulln » 15 avg 2012, 14:17

Samo presipate iz supljog prazno i obrnuto

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 15 avg 2012, 14:34

Cartman je napisao/la:U onakvoj grupi je trebao imat najmanje 8-0-2, a ne 6-2-2. Izgubit od Rumunije i ne pobjedit Albaniju je sramota.
Hajde smisli nesto novo,nemoj vazda isto pisati ko papagaj.Rekao si to 1000 puta,zapamtili smo tu istu recenicu. Nego nisi odavno spomenuo da gomila veznjake :lol:

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 15 avg 2012, 14:43

Denizmare je napisao/la:
Cartman je napisao/la:U onakvoj grupi je trebao imat najmanje 8-0-2, a ne 6-2-2. Izgubit od Rumunije i ne pobjedit Albaniju je sramota.
Hajde smisli nesto novo,nemoj vazda isto pisati ko papagaj.Rekao si to 1000 puta,zapamtili smo tu istu recenicu. Nego nisi odavno spomenuo da gomila veznjake :lol:
Pa daj nam onda ti kakve konstruktivne argumente o njegovom trenerskom umijeću pa da udjemo u debatu. Pisati o tome kakva je Safet Sušić fudbalska legenda ne pije vode. Možda ćete doći pameti kad zijanimo i ove kvalifikacije i još jednu generaciju igrača...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 avg 2012, 15:09

Podrška za najboljeg selektora u historiji reprezentativnog fudbala u Bosni i Hercegovini.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rios

Post Postao/la Rios » 15 avg 2012, 15:10

Henderson je napisao/la:Podrška za najboljeg selektora u historiji reprezentativnog fudbala u Bosni i Hercegovini.
Ako nisi ironican,onda bi bas volio da nam napises cim opravdavas ovu tvrdnju!? ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 avg 2012, 15:13

Ma on ako večeras izgubi a ostane selektor onda stvarno treba dovesti u pitanje koliko savez želi dobro ovoj reprezentaciji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

nanek

Post Postao/la nanek » 15 avg 2012, 15:19

E pa zbog toga ja molim boga
da izgubi i dobije otkaz dok je svjeze jos uvijek. Kasnije ce bit kasno ako dobije otkaz nakon 3 kola.Al opet i ako izgubi vadit ce se na povrede i tako to.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 avg 2012, 15:24

Henderson je napisao/la:Podrška za najboljeg selektora u historiji reprezentativnog fudbala u Bosni i Hercegovini.
slika
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 15 avg 2012, 15:33

kokakolas je napisao/la:U onakvoj grupi je trebao imat najmanje 8-0-2, a ne 6-2-2. Izgubit od Rumunije i ne pobjedit Albaniju je sramota.
Hajde smisli nesto novo,nemoj vazda isto pisati ko papagaj.Rekao si to 1000 puta,zapamtili smo tu istu recenicu. Nego nisi odavno spomenuo da gomila veznjake :lol:[/quote]

Pa daj nam onda ti kakve konstruktivne argumente o njegovom trenerskom umijeću pa da udjemo u debatu. Pisati o tome kakva je Safet Sušić fudbalska legenda ne pije vode. Možda ćete doći pameti kad zijanimo i ove kvalifikacije i još jednu generaciju igrača...[/quote]
Gdje sam ja to rekao da je vrhunski trener? S kim uci u konstruktivnu debatu na ovom forumu,s ljudima koji legende nazivaju glupim,debilima,telecim pogledom,ne bih rekao? Konstruktivna kritika da,vrijedjanje ne. I ja kad bih birao sigurno bi to bio neko drugi,ali ga savez ne moze dovesti iz ovih ili onih razloga. Selektori tipa Mateusa ,Kranjcara i sl. neka hvala. Imali smo Ciru,svjetsko ime,pa je imao losiji rezultat od Papeta,a sa ekipom koja je bila u vrhunskoj formi,bar glavni igraci.Protiv Portugala se ne moze ni onda ni sad.Popljuvali smo Ciru,kao i sad Papeta,a vjerovatno cemo i nekog buduceg (Vahu,Bajevica etc).
Spustite se na zemlju,pa mozda nakon 20 god skontate da osim par pojedinaca mi jednostavno nemamo kvalitetnu ekipu koja moze komotno otici na prvenstvo. Uporedi malo HR i njihove igrace sa nasim,a oni su kao 2 otisli iza Grcke,a ovdje se govori ta ce Grcka. A kod nas je samo selektor problem,nikad ekipa,zvao se on Ciro,Pape ili sutra neko treci,uvijek ista prica.
Tako da forum ostaje mjesto za zahebanciju i vrcenje iste recenice,kao i do sad,nikako za ozbiljnu raspravu.
Po meni i drugo mjesto bi objektivno bio uspjeh,s obzirom i na igracki kadar i njihovu formu i na selektora koji eto, nije vrhunski. Kome se da citati ovo neka cita,kome ne ,imaju postovi od 4 rijeci,laksi su ,a efektniji.....

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 15 avg 2012, 16:31

Kriterij za angaziranje odredjene osobe na celo reprezentacije u svim normalnim zemljama je trenerska karijera, i uspjesi u istoj, a ne ime, ili neko ko je iz te zemlje znao sutati loptu.

Niti jednu osobinu ozbiljnog trenera ovaj lik nema, a to znaju i oni koji ga bezrezervno podrzavaju.

On je apsolutni krivac sto nismo otisli na Euro, i apsolutni je krivac sto smo u zadnje vrijeme izgubili sve sto smo mogli.
Ako veceras izgubi, onda ne znam sta se treba desiti da ovaj lik ode sa klupe nase repke!

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 avg 2012, 16:32

Cartman je napisao/la:
slika
slika
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 avg 2012, 16:37

Hahaha o kakvom to otkazu pricate ako repka izgubi? Koji cirkus se ovdje nece procitati, jos kad bi se otkazi tako davali zbog prijateljskih, bilo bi jos vise smjena trenera. Pogotovo jer ovaj Wales nije nista slabiji od nas, ako nije cak i jaci od nas. Medjutim, ne cudi, otpustate vi Papeta evo vise od godinu ima :lol: .

@ velez_mostar, a ko da dodje? Velika trenerska imena poput Kodre, Bake, Barbareza, Bolica? Ko hoce da vodi ovu repku? Koga mi to imamo od velikih trenera? Ko nas hoce voditi? Prije lupanja ovakvih nebuloza, prvo prst na celo staviti, pa razmisliti o tome ko bi nas uopste zelio da vodi, sve te legende i patriote koje su napustile BiH i nisu ni marku ulozile u istu, spremne da nas preuzmu? Kada je bio izbor za selektora, koliko ih se prijavilo? Koliko ih se samo nasmijalo, koliko ih je samo ignorisalo nasu repku?
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 avg 2012, 16:43

adriano_leite je napisao/la:Hahaha o kakvom to otkazu pricate ako repka izgubi? Koji cirkus se ovdje nece procitati, jos kad bi se otkazi tako davali zbog prijateljskih, bilo bi jos vise smjena trenera. Pogotovo jer ovaj Wales nije nista slabiji od nas, ako nije cak i jaci od nas. Medjutim, ne cudi, otpustate vi Papeta evo vise od godinu ima :lol: .

@ velez_mostar, a ko da dodje? Velika trenerska imena poput Kodre, Bake, Barbareza, Bolica? Ko hoce da vodi ovu repku? Koga mi to imamo od velikih trenera? Ko nas hoce voditi? Prije lupanja ovakvih nebuloza, prvo prst na celo staviti, pa razmisliti o tome ko bi nas uopste zelio da vodi, sve te legende i patriote koje su napustile BiH i nisu ni marku ulozile u istu, spremne da nas preuzmu? Kada je bio izbor za selektora, koliko ih se prijavilo? Koliko ih se samo nasmijalo, koliko ih je samo ignorisalo nasu repku?
Volio bih vidjet koji to nebi htio voditi imena poput Dzeke,Ibisevic,Pjanica,Misketa,Spahica,Begovica,Salihovica,Mujdze,Lulica...?
I to da mu je sef niko drugi do Ivica Osim...;)

A zapeo si za taj patriotizam... Znaj da time najvise pljujes upravo svog ljubimca... ;)
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 avg 2012, 16:44

Ciro i Pape imaju slicne rezultate ali eto po nekima, jedan je "legenda" a drugi je, kako ga ono zovete "teleci pogled". To vise govori o vama nego o Susicu. Naravno mislim na one koji ga tako zovu, ne na one koji znaju napisati argumentovanu kritiku (takvih je vrlo malo).

noah
Kontakt:

Post Postao/la noah » 15 avg 2012, 16:47

calcio je napisao/la:Ciro i Pape imaju slicne rezultate ali eto po nekima, jedan je "legenda" a drugi je, kako ga ono zovete "teleci pogled". To vise govori o vama nego o Susicu. Naravno mislim na one koji ga tako zovu, ne na one koji znaju napisati argumentovanu kritiku (takvih je vrlo malo).
tako je sine :mrgreen: :mrgreen:

slika

DonVito
Kontakt:

Post Postao/la DonVito » 15 avg 2012, 16:48

Saurman je napisao/la:
DonVito je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Zar ima jos oni koji misle da sa Papetom mozemo na veliko takmicenje, neko rece mozemo na Eurosong, nasmijah se pravo, ali lijepo receno.
8-)

Samo da se vratimo u realnost.
Mala smo mi zemlja i nogometna nacija..
Ovaj Vels je mnogo starija nogometna nacija od nas a gdje su :roll: treba da budemo zadovoljni i samim učešćem u klf..

Šta je onda Slovenija, možda svjetska velesila u nogometu. :?
To sto su se oni par puta plasirali na SP i EP ne mora znaciti da su svjetsksa velesila u nogometu, ali imaju veci usp. od nas.. plasman - nije upitno,.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 avg 2012, 16:48

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Hahaha o kakvom to otkazu pricate ako repka izgubi? Koji cirkus se ovdje nece procitati, jos kad bi se otkazi tako davali zbog prijateljskih, bilo bi jos vise smjena trenera. Pogotovo jer ovaj Wales nije nista slabiji od nas, ako nije cak i jaci od nas. Medjutim, ne cudi, otpustate vi Papeta evo vise od godinu ima :lol: .

Volio bih vidjet koji to nebi htio voditi imena poput Dzeke,Ibisevic,Pjanica,Misketa,Spahica,Begovica,Salihovica,Mujdze,Lulica...?

A zapeo si za taj patriotizam... Znaj da time najvise pljujes upravo svog ljubimca... ;)
Nije on moj ljubimac, nego mi nemamo nikog da hoce ovo da vodi. Kod vas ako neko nije protiv Papeta, onda je Pape njegov ljubimac. Daleko od toga, volio bih ja Bajevica, ali nece lik, nece ni Vaha, nece ni Mesa. Postim pa ne mogu da ti odgovorim do kraja za ovo sto si napisao KO NE BI VODIO IMENA POPUT... jer si ti izgleda izgubio pamcenje, "nasim patriotama" su bitniji Alziri, Obale bjelokosti, klubovi po Francuskoj 2. ligi itd.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 avg 2012, 16:51

Jest,al dok je bio Ćiro pred utakmicu pa i ako je prijateljska sedmicu ranije se priča na svakom ćošku,narod pun optimizma,sad sa Sušićem da ljudi ne čuju da se igra utakmica na sportskom dijelu dnevnika dok čekaju da vide vremensku prognozu ne bi ni znali da se igra.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 avg 2012, 16:52

1/6 zemaljske populacije zivi u Kini a ucestvovali su samo na jednom SP ;)

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 15 avg 2012, 16:54

adriano_leite je napisao/la:
gringobih je napisao/la:

Nije on moj ljubimac, nego mi nemamo nikog da hoce ovo da vodi. Kod vas ako neko nije protiv Papeta, onda je Pape njegov ljubimac. Daleko od toga, volio bih ja Bajevica, ali nece lik, nece ni Vaha, nece ni Mesa. Postim pa ne mogu da ti odgovorim do kraja za ovo sto si napisao KO NE BI VODIO IMENA POPUT... jer si ti izgleda izgubio pamcenje, "nasim patriotama" su bitniji Alziri, Obale bjelokosti, klubovi po Francuskoj 2. ligi itd.
Zaboravljas glavnu stvar kod tih nekih zaoiblazenja...Vidi je:
slika

A sad kad je tu TATA Osim nema zaobilazenja 100% ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []