FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
@ bagrcavi
odakle ta vijest ?[/quote]
http://www.****.com/2012/08/kold ... avica.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Kojim projektom, fakat vas ne razumijem, nema nikakvog projekta i navlace vas sa svih strana uoci izbora. Ne mogu da vjerujem, ali kad skontam i treba nas karati, mi smo stoka sitnog zuba, ovce za klanje.[/quote]
Dakle Zujo igra za Koldzu.. Ali nebitno za koga igra sve dok mu FK Zeljeznicar nije na prvom mjestu. Davno mi je pao u ocima.. Potom se totalno zakopao potencirajuci u onom interviju kako ne zeli neke stvari da radi iz razloga sto nije placen za to.. Sada sam ga prekrizio i sto se mene tice vrijeme je za promjene vrha uprave...[/quote]
Ni ja ne gotivim blagodet,al neka ga.Barem se ne petlja Amaru u posao.Da dodje neko drugi pitanje bi bilo da l bi Amar imao potpunu slobodu u radu.
odakle ta vijest ?[/quote]
http://www.****.com/2012/08/kold ... avica.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Kojim projektom, fakat vas ne razumijem, nema nikakvog projekta i navlace vas sa svih strana uoci izbora. Ne mogu da vjerujem, ali kad skontam i treba nas karati, mi smo stoka sitnog zuba, ovce za klanje.[/quote]
Dakle Zujo igra za Koldzu.. Ali nebitno za koga igra sve dok mu FK Zeljeznicar nije na prvom mjestu. Davno mi je pao u ocima.. Potom se totalno zakopao potencirajuci u onom interviju kako ne zeli neke stvari da radi iz razloga sto nije placen za to.. Sada sam ga prekrizio i sto se mene tice vrijeme je za promjene vrha uprave...[/quote]
Ni ja ne gotivim blagodet,al neka ga.Barem se ne petlja Amaru u posao.Da dodje neko drugi pitanje bi bilo da l bi Amar imao potpunu slobodu u radu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- Ultras1921
- Kontakt:
Odlicno pojacanje zaista. Molim Boga da potpise!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Antolovic
Yosi. Vasilic. Kerla. Kvesic
Svraka
Smajic. Zeba. Bekric
Salcinovic
Adilovic
Sent from my iPhone using Tapatalk
Svraka
Smajic. Zeba. Bekric
Salcinovic
Adilovic
http://www.****.com/2012/08/kold ... avica.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]TMovac je napisao/la:@ bagrcavi
odakle ta vijest ?
Ni ja ne gotivim blagodet,al neka ga.Barem se ne petlja Amaru u posao.Da dodje neko drugi pitanje bi bilo da l bi Amar imao potpunu slobodu u radu.[/quote]
Ma treba vratiti ove dosadasnje predsjednike koji su nam toliko para donijeli u klub da su igraci imali sve a Zeljo sveke godine se borio za sedmo mjesto u ligi. Zujo je za sada jedini koji moze donijeti pare u klub koliko toliko. On je i Amara vratio. A sto se tice Koldze, bolje on da bude nacelnik mozda nesto i opmogne, a ne Fazlija,Dzelo i ostali izgubljeni kandidati koji godinama se vrte na izborima.
- champions1921
Moze li Amar Osim vrsiti duznost predsjednika kluba i voditi struku ??? On je trenutno jedini covjek koji svojim sposobnostima zasluzuje poziciju koju obnasa u klubu, bar kada su bitni ljudi u Zelji u pitanju.. Ne znam jeli to uopste teoretski izvodivo???
Nemam ja nista licno protiv Zuje.. Samo mi je dojadila suplja koju prosipa..
Nemam ja nista licno protiv Zuje.. Samo mi je dojadila suplja koju prosipa..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 avg 2012, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
SVRAKA???nanek je napisao/la:Antolovic
Svraka
Smajic. Zeba. Bekric
Salcinovic
Adilovic
champions1921 je napisao/la:Moze li Amar Osim vrsiti duznost predsjednika kluba i voditi struku ??? On je trenutno jedini covjek koji svojim sposobnostima zasluzuje poziciju koju obnasa u klubu, bar kada su bitni ljudi u Zelji u pitanju.. Ne znam jeli to uopste teoretski izvodivo???

http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”
nanek je napisao/la:Antolovic
Svraka
Smajic. Zeba. Bekric
Salcinovic
Adilovic
SVRAKA (DA SE VRATI U STARU FORMU)
SMAJIC ZEBA BEKRIC SALCINOVIC ADILOVIC
Samo je do Amara da ovo uigra ali nikako da to krene kako treba
- champions1921
Koliko smo svi upoznali Amara, njegov karakter i objektivnost vjerujem da bi on sam sebi dao otkaz ukoliko rezultatski nebi isloja sam je napisao/la:champions1921 je napisao/la:Moze li Amar Osim vrsiti duznost predsjednika kluba i voditi struku ??? On je trenutno jedini covjek koji svojim sposobnostima zasluzuje poziciju koju obnasa u klubu, bar kada su bitni ljudi u Zelji u pitanju.. Ne znam jeli to uopste teoretski izvodivo???ko bi onda smijenio trenera za eventualne neuspjehe?

Volio bih da mi Aco odgovori, posto vidim da je on najupuceniji u desavanja u klubu, dali je Zujo najodgovorniji za redovne plate igracima ili je ta "finansijska stabilnost" zadnjih godina rezultat nekih transfera, prije svega mislim na Dzekin prelazak u Man City...
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 avg 2012, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Prijatelju,mislim da ovu formaciju i sastav necemo gledati zadugooonanek je napisao/la:Antolovic
Svraka
Smajic. Zeba. Bekric
Salcinovic
Adilovic

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- inacefindecko
- Kontakt:
Samo da se Smajke hoće vratiti, toliko mi je drag taj igrač!
champions1921 je napisao/la:Koliko smo svi upoznali Amara, njegov karakter i objektivnost vjerujem da bi on sam sebi dao otkaz ukoliko rezultatski nebi isloja sam je napisao/la:champions1921 je napisao/la:Moze li Amar Osim vrsiti duznost predsjednika kluba i voditi struku ??? On je trenutno jedini covjek koji svojim sposobnostima zasluzuje poziciju koju obnasa u klubu, bar kada su bitni ljudi u Zelji u pitanju.. Ne znam jeli to uopste teoretski izvodivo???ko bi onda smijenio trenera za eventualne neuspjehe?
Suti ne do bog da ikad ode jos 20 godina minimalno pa onda cemo vidjeti imali boljih rjesenja nego volio bi da mi navijaci pokusamo nesto uraditi kako bi pomogli klubu jer je ocigledno da je sve palo na njegova ledja
Fenan Bicikl Salcinovic,u nas su ga najbolje opisali: hoda pored aut linije i drk... citavu utakmicu!
Solidan igraca ali radi problema u glavi nigdje se ne zadrzaje previse,samo ce vam unijeti nemir u ekipu,u nas je nesto poceo glumatati dok mu Melher nije jednom zalijepio tać!

Solidan igraca ali radi problema u glavi nigdje se ne zadrzaje previse,samo ce vam unijeti nemir u ekipu,u nas je nesto poceo glumatati dok mu Melher nije jednom zalijepio tać!

- champions1921
Ja zadnjih deset godina uzimam godisnju kartu za jug, spreman sam ako bude postojala opcija placati i godisnju clanarinu. I to je maksimum koji ja kao navijac mogu uraditi.. Volio bih kada bi mogao uraditi vise. I kako i sta da navijaci urade da konkretno pomognu klubu osim toga??? A Amaru bih prepustio citav klub bez ikakve dvojbe..CARSON je napisao/la:Suti ne do bog da ikad ode jos 20 godina minimalno pa onda cemo vidjeti imali boljih rjesenja nego volio bi da mi navijaci pokusamo nesto uraditi kako bi pomogli klubu jer je ocigledno da je sve palo na njegova ledja
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 avg 2012, 15:51, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!
-
- Kontakt:
to je i moje misljenje jos bi volio da Kemal Kozaric bude vise u klubu kako bi pomogao ali on ne smije radi ove funkcije koju obavlja.aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da su Zujo i Amar dobitna kombinacija, mada Zujo nekad zna previse lupetati po medijima. No cinjenica je da je u posljednje vrijeme mnogo stvari palo na Amara. Covjek se trosi i gdje ne treba, a to nije dobro., bar ja imam takav dojam.
Kao prvo Musa ga nije nikada trenirao ,kao drugo Istuk jeste a istuk ima dobro misljenje i o "lozi" pitaj sirokobrijezane koji je to "alkos" ,Istuk je takodjer bio u par kola trener Rijeke naravno ne zadugo,Melher ga nije napao jer je ovaj "drugciji" ,barem smo mi u Zrinjskom multi-kulti uvijek bili nismo zatucani kao ovi sa SB,napao ga je jer na treningu je vjecito nesto glumetao i provocirao ostale igrace!aleksandar_veliki je napisao/la:Musa tako ne misli, odnosno ima misljenje mnogo drugacije od tebe, a i Istuk takodjer tvrdi suprotno. Melher, to je onaj sto je ovog napao zato sto je malo drugaciji od njega. Hm, takav lik ne zasluzuje da se pominje u bilo kakvom kontekstu.bekicamir je napisao/la:Fenan Bicikl Salcinovic,u nas su ga najbolje opisali: hoda pored aut linije i drk... citavu utakmicu!![]()
Pitaj Hadzica golmana naseg !
Vidjet cete tko je Fenan nakon mjesec ,dva ako potpise za vas!
Govorio sam vam da i Smajke nije prosao u nas lijecnicki pa ste mi se smijali a vidim kako u vas igra ,zdrav kooooo boca!
Komšije cuvajte AMARA OSIMA ---i srecno u nastavku prvjenstvaaleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da su Zujo i Amar dobitna kombinacija, mada Zujo nekad zna previse lupetati po medijima. No cinjenica je da je u posljednje vrijeme mnogo stvari palo na Amara. Covjek se trosi i gdje ne treba, a to nije dobro., bar ja imam takav dojam.
bekicamir je napisao/la:Kao prvo Musa ga nije nikada trenirao ,kao drugo Istuk jeste a istuk ima dobro misljenje i o "lozi" pitaj sirokobrijezane koji je to "alkos" ,Istuk je takodjer bio u par kola trener Rijeke naravno ne zadugo,Melher ga nije napao jer je ovaj "drugciji" ,barem smo mi u Zrinjskom multi-kulti uvijek bili nismo zatucani kao ovi sa SB,napao ga je jer na treningu je vjecito nesto glumetao i provocirao ostale igrace!aleksandar_veliki je napisao/la:Musa tako ne misli, odnosno ima misljenje mnogo drugacije od tebe, a i Istuk takodjer tvrdi suprotno. Melher, to je onaj sto je ovog napao zato sto je malo drugaciji od njega. Hm, takav lik ne zasluzuje da se pominje u bilo kakvom kontekstu.bekicamir je napisao/la:Fenan Bicikl Salcinovic,u nas su ga najbolje opisali: hoda pored aut linije i drk... citavu utakmicu!![]()
Pitaj Hadzica golmana naseg !
Vidjet cete tko je Fenan nakon mjesec ,dva ako potpise za vas!
Govorio sam vam da i Smajke nije prosao u nas lijecnicki pa ste mi se smijali a vidim kako u vas igra ,zdrav kooooo boca!
Nemas ti pojma ko je Fennan Salcinovic a brzo ces se uvjerit kad vam zabije dva gola bilmezu jedan,jel ti u prvom nastupu za Zrinjski dao i nastimao gol sjecas li se, to sto ga drugi igraci nisu mirisali jer nema dlake na jeziku to je druga stvar.Pokazao je u Celiku,Sandefjordu i Rijeci kakav je igrac
Limvo Likce
Prije 10 min sam vidio Fenana na Grbavici,pitam šta je,kaje,danas treniram,valjda u pola 5 je trening,U ponedjeljak potpisuje aBd,tako kaže
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.