FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TMovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TMovac » 15 avg 2012, 15:20

@ bagrcavi
odakle ta vijest ?[/quote]
http://www.****.com/2012/08/kold ... avica.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

Kojim projektom, fakat vas ne razumijem, nema nikakvog projekta i navlace vas sa svih strana uoci izbora. Ne mogu da vjerujem, ali kad skontam i treba nas karati, mi smo stoka sitnog zuba, ovce za klanje.[/quote]

Dakle Zujo igra za Koldzu.. Ali nebitno za koga igra sve dok mu FK Zeljeznicar nije na prvom mjestu. Davno mi je pao u ocima.. Potom se totalno zakopao potencirajuci u onom interviju kako ne zeli neke stvari da radi iz razloga sto nije placen za to.. Sada sam ga prekrizio i sto se mene tice vrijeme je za promjene vrha uprave...[/quote]

Ni ja ne gotivim blagodet,al neka ga.Barem se ne petlja Amaru u posao.Da dodje neko drugi pitanje bi bilo da l bi Amar imao potpunu slobodu u radu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 15 avg 2012, 15:21

Odlicno pojacanje zaista. Molim Boga da potpise!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

nanek

Post Postao/la nanek » 15 avg 2012, 15:24

Antolovic
Yosi. Vasilic. Kerla. Kvesic

Svraka

Smajic. Zeba. Bekric

Salcinovic
Adilovic

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ikos

Post Postao/la Ikos » 15 avg 2012, 15:25

TMovac je napisao/la:@ bagrcavi
odakle ta vijest ?
http://www.****.com/2012/08/kold ... avica.html" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

Kojim projektom, fakat vas ne razumijem, nema nikakvog projekta i navlace vas sa svih strana uoci izbora. Ne mogu da vjerujem, ali kad skontam i treba nas karati, mi smo stoka sitnog zuba, ovce za klanje.[/quote]

Dakle Zujo igra za Koldzu.. Ali nebitno za koga igra sve dok mu FK Zeljeznicar nije na prvom mjestu. Davno mi je pao u ocima.. Potom se totalno zakopao potencirajuci u onom interviju kako ne zeli neke stvari da radi iz razloga sto nije placen za to.. Sada sam ga prekrizio i sto se mene tice vrijeme je za promjene vrha uprave...[/quote]

Ni ja ne gotivim blagodet,al neka ga.Barem se ne petlja Amaru u posao.Da dodje neko drugi pitanje bi bilo da l bi Amar imao potpunu slobodu u radu.[/quote]

Ma treba vratiti ove dosadasnje predsjednike koji su nam toliko para donijeli u klub da su igraci imali sve a Zeljo sveke godine se borio za sedmo mjesto u ligi. Zujo je za sada jedini koji moze donijeti pare u klub koliko toliko. On je i Amara vratio. A sto se tice Koldze, bolje on da bude nacelnik mozda nesto i opmogne, a ne Fazlija,Dzelo i ostali izgubljeni kandidati koji godinama se vrte na izborima.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 avg 2012, 15:26

Moze li Amar Osim vrsiti duznost predsjednika kluba i voditi struku ??? On je trenutno jedini covjek koji svojim sposobnostima zasluzuje poziciju koju obnasa u klubu, bar kada su bitni ljudi u Zelji u pitanju.. Ne znam jeli to uopste teoretski izvodivo???

Nemam ja nista licno protiv Zuje.. Samo mi je dojadila suplja koju prosipa..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 avg 2012, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 15 avg 2012, 15:27

nanek je napisao/la:Antolovic

Svraka

Smajic. Zeba. Bekric

Salcinovic
Adilovic

SVRAKA???

ja sam
Kontakt:

Post Postao/la ja sam » 15 avg 2012, 15:28

champions1921 je napisao/la:Moze li Amar Osim vrsiti duznost predsjednika kluba i voditi struku ??? On je trenutno jedini covjek koji svojim sposobnostima zasluzuje poziciju koju obnasa u klubu, bar kada su bitni ljudi u Zelji u pitanju.. Ne znam jeli to uopste teoretski izvodivo???
:D ko bi onda smijenio trenera za eventualne neuspjehe?
http://www.youtube.com/watch?v=4T0-ZELk6MU

''You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team.”

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 avg 2012, 15:29

Svraka

Smajic. Zeba. Bekric

Salcinovic
Adilovic

SVRAKA (DA SE VRATI U STARU FORMU)

SMAJIC ZEBA BEKRIC SALCINOVIC ADILOVIC

Samo je do Amara da ovo uigra ali nikako da to krene kako treba

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 avg 2012, 15:33

ja sam je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Moze li Amar Osim vrsiti duznost predsjednika kluba i voditi struku ??? On je trenutno jedini covjek koji svojim sposobnostima zasluzuje poziciju koju obnasa u klubu, bar kada su bitni ljudi u Zelji u pitanju.. Ne znam jeli to uopste teoretski izvodivo???
Koliko smo svi upoznali Amara, njegov karakter i objektivnost vjerujem da bi on sam sebi dao otkaz ukoliko rezultatski nebi islo :lol:

Volio bih da mi Aco odgovori, posto vidim da je on najupuceniji u desavanja u klubu, dali je Zujo najodgovorniji za redovne plate igracima ili je ta "finansijska stabilnost" zadnjih godina rezultat nekih transfera, prije svega mislim na Dzekin prelazak u Man City...
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 avg 2012, 15:38, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

Rios

Post Postao/la Rios » 15 avg 2012, 15:34

Svraka

Smajic. Zeba. Bekric

Salcinovic
Adilovic

Prijatelju,mislim da ovu formaciju i sastav necemo gledati zadugooo :D Nema sanse da Amar ima samo jednog def veznog i tri ofanzivna plus dva napadaca ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 15 avg 2012, 15:35

Samo da se Smajke hoće vratiti, toliko mi je drag taj igrač!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 avg 2012, 15:42

champions1921 je napisao/la:
ja sam je napisao/la:
Koliko smo svi upoznali Amara, njegov karakter i objektivnost vjerujem da bi on sam sebi dao otkaz ukoliko rezultatski nebi islo :lol:

Suti ne do bog da ikad ode jos 20 godina minimalno pa onda cemo vidjeti imali boljih rjesenja nego volio bi da mi navijaci pokusamo nesto uraditi kako bi pomogli klubu jer je ocigledno da je sve palo na njegova ledja

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 avg 2012, 15:49

Fenan Bicikl Salcinovic,u nas su ga najbolje opisali: hoda pored aut linije i drk... citavu utakmicu! :lol:
Solidan igraca ali radi problema u glavi nigdje se ne zadrzaje previse,samo ce vam unijeti nemir u ekipu,u nas je nesto poceo glumatati dok mu Melher nije jednom zalijepio tać! :D

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 avg 2012, 15:49

CARSON je napisao/la:Suti ne do bog da ikad ode jos 20 godina minimalno pa onda cemo vidjeti imali boljih rjesenja nego volio bi da mi navijaci pokusamo nesto uraditi kako bi pomogli klubu jer je ocigledno da je sve palo na njegova ledja
Ja zadnjih deset godina uzimam godisnju kartu za jug, spreman sam ako bude postojala opcija placati i godisnju clanarinu. I to je maksimum koji ja kao navijac mogu uraditi.. Volio bih kada bi mogao uraditi vise. I kako i sta da navijaci urade da konkretno pomognu klubu osim toga??? A Amaru bih prepustio citav klub bez ikakve dvojbe..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 avg 2012, 15:51, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 15 avg 2012, 15:56

Trening 16:30
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 avg 2012, 15:59

aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da su Zujo i Amar dobitna kombinacija, mada Zujo nekad zna previse lupetati po medijima. No cinjenica je da je u posljednje vrijeme mnogo stvari palo na Amara. Covjek se trosi i gdje ne treba, a to nije dobro., bar ja imam takav dojam.
to je i moje misljenje jos bi volio da Kemal Kozaric bude vise u klubu kako bi pomogao ali on ne smije radi ove funkcije koju obavlja.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 15 avg 2012, 16:00

aleksandar_veliki je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Fenan Bicikl Salcinovic,u nas su ga najbolje opisali: hoda pored aut linije i drk... citavu utakmicu! :lol:
Solidan igraca ali radi problema u glavi nigdje se ne zadrzaje previse,samo ce vam unijeti nemir u ekipu,u nas je nesto poceo glumatati dok mu Melher nije jednom zalijepio tać! :D
Musa tako ne misli, odnosno ima misljenje mnogo drugacije od tebe, a i Istuk takodjer tvrdi suprotno. Melher, to je onaj sto je ovog napao zato sto je malo drugaciji od njega. Hm, takav lik ne zasluzuje da se pominje u bilo kakvom kontekstu.
Kao prvo Musa ga nije nikada trenirao ,kao drugo Istuk jeste a istuk ima dobro misljenje i o "lozi" pitaj sirokobrijezane koji je to "alkos" ,Istuk je takodjer bio u par kola trener Rijeke naravno ne zadugo,Melher ga nije napao jer je ovaj "drugciji" ,barem smo mi u Zrinjskom multi-kulti uvijek bili nismo zatucani kao ovi sa SB,napao ga je jer na treningu je vjecito nesto glumetao i provocirao ostale igrace!
Pitaj Hadzica golmana naseg !
Vidjet cete tko je Fenan nakon mjesec ,dva ako potpise za vas!
Govorio sam vam da i Smajke nije prosao u nas lijecnicki pa ste mi se smijali a vidim kako u vas igra ,zdrav kooooo boca!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 15 avg 2012, 16:02

aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da su Zujo i Amar dobitna kombinacija, mada Zujo nekad zna previse lupetati po medijima. No cinjenica je da je u posljednje vrijeme mnogo stvari palo na Amara. Covjek se trosi i gdje ne treba, a to nije dobro., bar ja imam takav dojam.
Komšije cuvajte AMARA OSIMA ---i srecno u nastavku prvjenstva

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 15 avg 2012, 16:04

bekicamir je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Fenan Bicikl Salcinovic,u nas su ga najbolje opisali: hoda pored aut linije i drk... citavu utakmicu! :lol:
Musa tako ne misli, odnosno ima misljenje mnogo drugacije od tebe, a i Istuk takodjer tvrdi suprotno. Melher, to je onaj sto je ovog napao zato sto je malo drugaciji od njega. Hm, takav lik ne zasluzuje da se pominje u bilo kakvom kontekstu.
Kao prvo Musa ga nije nikada trenirao ,kao drugo Istuk jeste a istuk ima dobro misljenje i o "lozi" pitaj sirokobrijezane koji je to "alkos" ,Istuk je takodjer bio u par kola trener Rijeke naravno ne zadugo,Melher ga nije napao jer je ovaj "drugciji" ,barem smo mi u Zrinjskom multi-kulti uvijek bili nismo zatucani kao ovi sa SB,napao ga je jer na treningu je vjecito nesto glumetao i provocirao ostale igrace!
Pitaj Hadzica golmana naseg !
Vidjet cete tko je Fenan nakon mjesec ,dva ako potpise za vas!
Govorio sam vam da i Smajke nije prosao u nas lijecnicki pa ste mi se smijali a vidim kako u vas igra ,zdrav kooooo boca!

Nemas ti pojma ko je Fennan Salcinovic a brzo ces se uvjerit kad vam zabije dva gola bilmezu jedan,jel ti u prvom nastupu za Zrinjski dao i nastimao gol sjecas li se, to sto ga drugi igraci nisu mirisali jer nema dlake na jeziku to je druga stvar.Pokazao je u Celiku,Sandefjordu i Rijeci kakav je igrac
Limvo Likce

Oprahnoge
Kontakt:

Post Postao/la Oprahnoge » 15 avg 2012, 16:04

Prije 10 min sam vidio Fenana na Grbavici,pitam šta je,kaje,danas treniram,valjda u pola 5 je trening,U ponedjeljak potpisuje aBd,tako kaže
------------------------EINIGKEIT UND RECHT UND FREIHEIT---------------------------

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.