Izrael ih je dva puta dobio u pripremnim utakmicama pred pocetak prvenstva, istina Ceska je igrala bez Kourila.mdss je napisao/la:IZRAEL-CESKA 77-70pobijedise Izraelci ove Cehe bice svega u ovoj grupi
ENGLESKA-ESTONIJA su poceli prije 5 minuta
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Portugal uze Svedsku glatko. Znaci li to da je grupa C bila tanja od nase i to podosta ?
Grupa A je bila najača,grupa B najslabija,a ne znam za C i D,jače su od B obje..kengur je napisao/la:Portugal uze Svedsku glatko. Znaci li to da je grupa C bila tanja od nase i to podosta ?
Engleska-Estonija rezultat trenutno druge četvrtine 16:0,kakva serija Engleza,ukupno vode 31:16,i dalje melju sve pred sobom,ostaju izgleda neporaženi i nakon ovog kola,kako smo mi njih u prijateljskoj dobili 30 razlike nigdje veze ali očito taj rezultat nije ni blizu realnog stanja stvari.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
hrvatska u14 repka:
Vuk Lazić, Mate Mandić i Mateo Habazin (KK Zagreb), Luka Kotrulja, Mate Kalajdžić i Leo Čizmić (KK Split), Zvonimir Uzelac (KK Zadar), Krešimir Nikić (KK Cibona), Domagoj Proleta (KK Dubrovnik), Emil Savić, Krešimir Ljubičić i Ivan Tvrtko Majić (KK Rudeš), Dragan Pervan, Mateo Čolak i Marko Prskalo (KK Široki), Luka Barišić (KK Darda), Karlo Uljarević (KK Osijek), Sandro Antunović (KK Koš), Karlo Kos (KK Dubrava), Niko Travica (KK Pula), Leo Tomušić (KK Petrinja), Sven Petrović (KK Virovitica) i Lovro Bulešić (KK Stoja).
antunovic i 3 iz sirokog!
Vuk Lazić, Mate Mandić i Mateo Habazin (KK Zagreb), Luka Kotrulja, Mate Kalajdžić i Leo Čizmić (KK Split), Zvonimir Uzelac (KK Zadar), Krešimir Nikić (KK Cibona), Domagoj Proleta (KK Dubrovnik), Emil Savić, Krešimir Ljubičić i Ivan Tvrtko Majić (KK Rudeš), Dragan Pervan, Mateo Čolak i Marko Prskalo (KK Široki), Luka Barišić (KK Darda), Karlo Uljarević (KK Osijek), Sandro Antunović (KK Koš), Karlo Kos (KK Dubrava), Niko Travica (KK Pula), Leo Tomušić (KK Petrinja), Sven Petrović (KK Virovitica) i Lovro Bulešić (KK Stoja).
antunovic i 3 iz sirokog!
Posto je Izrael dobio Cehe 7 razlike a Englezi Izraelce 13, sutra Cesi moraju dobiti Engleze sa 2 razlike da kao drugi idu sa Englezima. Ako dobiju sa 11 i vise onda Englezi otpadaju a Izraelci kao drugi idu dalje.
Belgijanci dobili Crnogorce 20 razlike,i dalje potvrđuju moje riječi da su jedna od najboljih ekipa.
Na kraju ćemo još igrati finale protiv njih
Na kraju ćemo još igrati finale protiv njih
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Prva četvrtina vodimo 28:16 protiv Finske, Juka već 12 poena
Idemo momci za duplo slavlje
Idemo momci za duplo slavlje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Na poluvremenu vodimo 45:36
Vrabac i Nurkić kombinovano postigli 32 poena,još kad bi im se neko priključio.
Vrabac i Nurkić kombinovano postigli 32 poena,još kad bi im se neko priključio.
dobro je. održali smo ovih +9, iako su Finci uspjeli da izjednače na 30:30.
nelogično je da su nas Finci nadskakali, al' valjda će se to popraviti u drugom poluvremenu. sa ovom potencijalnom(ubjeđen sam da ćemo dobiti) pobjedom ulazimo u polufinale i onda smo samo na korak od Divizije A.
nelogično je da su nas Finci nadskakali, al' valjda će se to popraviti u drugom poluvremenu. sa ovom potencijalnom(ubjeđen sam da ćemo dobiti) pobjedom ulazimo u polufinale i onda smo samo na korak od Divizije A.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Puno su bolji Finci u trećoj četvrtini,evo povel su 53:52.
Fale nam Buzini koševi,do sada šut iz igre 0/5.
Nurkić koristi manjak visokih igrača kod Finaca,nije ni treća četvrtina završila ima 28 poena 11 skokova ja očekujem na kraju utakmice 40 poena 17 skokova
Fale nam Buzini koševi,do sada šut iz igre 0/5.
Nurkić koristi manjak visokih igrača kod Finaca,nije ni treća četvrtina završila ima 28 poena 11 skokova ja očekujem na kraju utakmice 40 poena 17 skokova
- legenda reala
- Kontakt:
Juka 28p,12s
Gubimo jedan razlike Juka i Vrabac sami igraju, moramo ovo dobiti da se osiguramo za polufinale
Hajde momci stisniteee
Gubimo jedan razlike Juka i Vrabac sami igraju, moramo ovo dobiti da se osiguramo za polufinale
Hajde momci stisniteee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Gubimo 6 razlike pred početak zadnjih 10 minuta.
Legendo Vrabac nije postigao ni jedan poen u drugom poluvremenu,ostao je Nurkić sam.
Šut Finaca za 3 poena 5/13,naš 1/13,33:25 vode u skokovima i eto zašto gubimo.
Legendo Vrabac nije postigao ni jedan poen u drugom poluvremenu,ostao je Nurkić sam.
Šut Finaca za 3 poena 5/13,naš 1/13,33:25 vode u skokovima i eto zašto gubimo.
- legenda reala
- Kontakt:
Evo ga pogodi tricu 
Odoše kola niz brdo, ovi pogađaju sve kod nas, samo dva igrača raspoložena
Buza peti faul
Odoše kola niz brdo, ovi pogađaju sve kod nas, samo dva igrača raspoložena
Buza peti faul
Nazalost gubimo ovu tekmu, ekipa je podbacila totalno. Buza 5 licnih. Otezavajuca okolnost. Imamo -6, 6 minuta do kraja a optereceni smo licnim greskama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Evo vratili smo se,samo 2 razlike za njih 5 minuta do kraja,i njihov jedan je dobio petu ličnu,ima 10 poena 7 skokova jedna od boljih dobro je.
Vuković trojka, 73-73.
- legenda reala
- Kontakt:
73:73 na tri minute do kraja
Juka 30p,19s
Idemo momci sad stisniteeeeeeeee
EDIT:77:77 2:04 do kraja
Juka 30p,19s
Idemo momci sad stisniteeeeeeeee
EDIT:77:77 2:04 do kraja
Sad je 77-77, 2:04 do kraja.
gdje gledate tekmu ??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.