adriano_leite je napisao/la:Hahaha o kakvom to otkazu pricate ako repka izgubi? Koji cirkus se ovdje nece procitati, jos kad bi se otkazi tako davali zbog prijateljskih, bilo bi jos vise smjena trenera. Pogotovo jer ovaj Wales nije nista slabiji od nas, ako nije cak i jaci od nas. Medjutim, ne cudi, otpustate vi Papeta evo vise od godinu ima

.
@ velez_mostar, a ko da dodje? Velika trenerska imena poput Kodre, Bake, Barbareza, Bolica? Ko hoce da vodi ovu repku? Koga mi to imamo od velikih trenera? Ko nas hoce voditi? Prije lupanja ovakvih nebuloza, prvo prst na celo staviti, pa razmisliti o tome ko bi nas uopste zelio da vodi, sve te legende i patriote koje su napustile BiH i nisu ni marku ulozile u istu, spremne da nas preuzmu? Kada je bio izbor za selektora, koliko ih se prijavilo? Koliko ih se samo nasmijalo, koliko ih je samo ignorisalo nasu repku?
Znaci, ako niko od nabrojanih imena nece, onda moramo imati najgoreg na svijetu, totalno nepismenog frajera, osobu koja ne zna sastaviti 3 recenice kako treba, pa smijesan je skroz, nije u zivotu procitao "Jezevu kucicu", a kamoli nesto drugo...i da on "provali" igru protivnika, da on napravi nesto konkretno?
Mogu samo misliti kako on vodi treninge, i kako prenosi takticke zamisli na igrace..u stvari ne smijem ni zamisliti.
I ne razumijem zasto tako pises o reprezentaciji koja ima jako dobre igrace?I zasto spominjes patriotizam kad je Susic pojam nezainteresiranosti za stanje u drzavi, za ratna desavanja, i td..
Dobro znamo i ja i ti da je cekao angazman nekog kluba u inostranstvu ovaj period "neodlucnosti", i da ga niko nije htio, i da je nastavio put sa reprezentacijom.
Ako vec pricamo o imenima, Jagodic je bolji trener, mislim da bi i Cico Kranjcar pristao da vodi, ma sta pristao-doletio, pa i Bazdarevic, Bajevic isto tako, na kraju krajeva Musemic je izmislio trenerski posao za ovog lika..ma, ima ih milion, da ne nabrajam..u svakom slucaju, ko god da dodje bolji je!