Ja nisam bas toliko optimistican..Nezgodan je termin utakmice,ima tv prenos,kasnije igra fudbalska repka..Mozda neke 3 hiljade..Daj Boze da grijesim,bio bi presretanlumani je napisao/la:Rios je napisao/la:Kakva bi posjeta mogla biti veceras? Ima li neko kakvu informaciju?
Sa obzirom da se dugo nije igrala dobra kosarka u Sarajevu,ocekuje se oko 5 tisuca.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sta li si ti ovdje mislio kad si odgovaraoIz ugla potencijalnih reprezentativaca imamo poželjniji tim za biti njegov član,ne mislim samo na kvalitet igrača,nego na selektora,uposlenike saveza.
Nema više opravdanja za nikoga ko zaigra za drugi nacionalni tim.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Upravo radi toga sto se nije dugo igralo u Sarajevu, sto dugo nije bilo "brujanja" oko reprezentacije, sto je Ramazan i sto se igre u 18:30, ja ocekujem da ce biti max 3000...lumani je napisao/la:Rios je napisao/la:Kakva bi posjeta mogla biti veceras? Ima li neko kakvu informaciju?
Sa obzirom da se dugo nije igrala dobra kosarka u Sarajevu,ocekuje se oko 5 tisuca.
Pravda za Papeta!
evo sta vam sabe kaze na sve ovo
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zack promjenio ime u Zack Zeko Wrightic

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- savatihotece
- Kontakt:
Daj makar jednom da odgledam utakmicu naše reprezentacije a da me ne presiječe i da ne strahujem od infarkta. Imamo dosta uredno posloženu ekipu, dobrog i iskusnog selektora. Očekujem 1.500 gledalaca, laganini i uživanje u majstorijama. Zadovoljan sa 12 razlike.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Hocel bit kakav link posto nisam bas u prilci da gledam na tvu utakmicu,a iskreno pozelio sam se sikirati uz nase kosarkase
hvala unapred 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Dufresne je napisao/la:Upravo radi toga sto se nije dugo igralo u Sarajevu, sto dugo nije bilo "brujanja" oko reprezentacije, sto je Ramazan i sto se igre u 18:30, ja ocekujem da ce biti max 3000...lumani je napisao/la:Rios je napisao/la:Kakva bi posjeta mogla biti veceras? Ima li neko kakvu informaciju?
Ne znam,vecina raje ne posti,tako da ocekujem solidnu posjetu!!
samocelik je napisao/la:Hocel bit kakav link posto nisam bas u prilci da gledam na tvu utakmicu,a iskreno pozelio sam se sikirati uz nase kosarkase![]()
![]()
hvala unapred
Kakavo ti je to pitanje ba
nisi me razumioreptil je napisao/la:samocelik je napisao/la:Hocel bit kakav link posto nisam bas u prilci da gledam na tvu utakmicu,a iskreno pozelio sam se sikirati uz nase kosarkase![]()
![]()
hvala unapred
Kakavo ti je to pitanje ba... PA jato sve snimam i stavljam u svoju zlatnu seharu. ODGOVOR: NARAVNO DA CE BITI!!!
ovaj put sa zvukom
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ja takodje cekam i namam se linkovima...
Žao mi je što je Latvija oslabljena.Nije bitna pobjeda ni ova utakmica,pobjedili bi mi njih vjerovatno i da su doveli 12 najboljih košarkaša što imaju,mi ćemo se na kraju ionako plasirati na prvenstvo kako god,ali našim igračima bi koristilo da igraju utakmice protiv što kvalitetnijih protivnika.
Biedrinisa niko nije ni očekivao,Latvijci će se teško izboriti da on bude u timu za prvenstvo a kamoli za kvalifikacije,zbog takvih primjera mi je bilo malo manje drago nego što je trebalo kad je Mirza otišao u NBA,a Blumsa su odlučili "poštediti kvalifikacija".
Jedino je izostanak Selakovsa opravdan jer je povrijeđen.
Volio bi da im se ovo obije o glavu i da Holanđani odu na prvenstvo.
Biedrinisa niko nije ni očekivao,Latvijci će se teško izboriti da on bude u timu za prvenstvo a kamoli za kvalifikacije,zbog takvih primjera mi je bilo malo manje drago nego što je trebalo kad je Mirza otišao u NBA,a Blumsa su odlučili "poštediti kvalifikacija".
Jedino je izostanak Selakovsa opravdan jer je povrijeđen.
Volio bi da im se ovo obije o glavu i da Holanđani odu na prvenstvo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- inacefindecko
- Kontakt:
karte su koliko?
Evo link: http://www.sports-x.net/
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
10 KM Trebineinacefindecko je napisao/la:karte su koliko?
15 KM Parter
Zadnja izmjena: reptil, dana/u 15 avg 2012, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
Znao sam za Savavica,bio sam 99% uvijeren u ovo da ce igrat'.....vratite se unazad i procitajte sta sam pisao........
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Ima li jos karata na Skenderiji? Hitno odgovor pls
hvala druzelikma23 je napisao/la:Evo link: http://www.sports-x.net/
Sretno Aco, sretno momci. Više vjerujem u vas nego u nogometaše i rukometaše što se tiče odlazaka na neko veliko takmičenje. Hrabro.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
imakovacic je napisao/la:Ima li jos karata na Skenderiji? Hitno odgovor pls
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.