Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
teletovicu kikanovicu perisicu dedovicu daj malo to bolje mlad sam ja za infakta na kraju nas je zeko izvukao svaka mu cast a sta je bilo sa jozom zasto nije mogao igrati
SaltCityAttack je napisao/la:Sinanovic je najveca taraba ocami ..pa onoliki covjek u porvom poluvremenu ga playmakeri jeli u pm nevjerovatno... ne moze covjek skakat ebiga ljudi su nizi od nas i opet skacu ebiga

Sto ova kosarkaska repka moze iznervirati

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Gore od ovog ne moze. Onoliki broj zicera ne mozemo promasiti. Svaka cast, pobjeda je pobjeda. Navijacima, sve cestitke, sjajna podrska je bila. Zacku trebamo stope svi ljubiti, on nas je odveo do pobjede, ne samo ovim zadnjim sutem.
Idem iftarit.
Idem iftarit.

Izdržati, to je temelj vrline!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
gledajuci ovu statistiku nemam pojma kako smo mi ovo dobili.... 

**** staru cobane jedan glupiHzSM je napisao/la:Ovo nije vidjelo reprezentacije,a Aco Petrovic nije vidio trenera.Podmladjuj mater svoju,a ne reprezentaciju sa izdajicama poput Masica!
Zadnja izmjena: noah, dana/u 15 avg 2012, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
Zack je pola reprezentacije danas bio,mislim da smo jedina ekipa na svijetu gdje play dominira pod nasim kosem...uzasna skok igra,uzasna odbrana...mnogo nervoze i promasenih zicera...Mirza i pored milion pokusaja najefikasniji ali navikli smo od njega da forsira maximalno,lijepo je vidjeti kada nije bas najbolji da je opet toliko efikasan,sta ocekivati kada ga krene sut nekih 40+
,Dzedovicu je ocito smetao onaj zavoj na ruci,bas sam primjetio da mora peljati loptu na drugu ruku,a jedva je i vodio loptu sa desnom,nadoknadio je sve to svojom borbenoscu
Na kraju dobro je sto smo dobili,iako smo lose igrali...sve cestitke

Na kraju dobro je sto smo dobili,iako smo lose igrali...sve cestitke
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čestitke momcima na pobjedi, jako je važna, to će se ispostaviti kako kvalifikacije budu odmicale gdje ćemo nadam se podizat nivo igre. Svi oni mogu dosta bolje, ali i ova blijeda partija je bila dovoljna da se dobije raspoložena Latvija. IDEMO DALJE !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
neno samo za tebe
Ova utakmica dugoročno ništa ne znači,mi ćemo na kraju otići na europsko pa kako god.
O igri ne bi,ti ćeš to uraditi bolje od mene u nekom opravdavajućem tonu.
Jedino što moram reći je da mi je nevjerovanto da su bar 5 puta Latvijci ostali sami na šutu za 3 poena,ali nije to bilo ono klasično izigravanje odbrane,čovjek ostane sam u prečniku od 5 metara i ima 5 sekundi da se namjesti.
Strašno.
O tome kako bi pored Kikanovića i Messi skupio 5 ofanzivnih skokova je je stara priča.
Legendo,ti reče svi ispod +10 sramota
HzSM je napisao/la:Ovo nije vidjelo reprezentacije,a Aco Petrovic nije vidio trenera.Podmladjuj mater svoju,a ne reprezentaciju sa izdajicama poput Masica!
kad_kako je napisao/la:Drzimo se odlicno protiv 'divova' iz Latvije.
DonVito je napisao/la:A ne koristan u veciniovaj Sinanović može biti jako koristan igrač u pojedinim momentimajesi onda u plusu o minusu.
Blago receno on je dobitak za svakog naseg protivnika.
DonVito je napisao/la:Zack Wright je smijesan igrac, ali eto neka je amer..
Zasto nije pozvan Hajrudin Domercant, da nije mozda zbog ovog Wright-a.
Adnanix je napisao/la:ko je ovaj levat Masic ili Mesic ja bi bolje igro ???
ovaj mrki je munja
Cartman je napisao/la:TELE
Adibhf88 je napisao/la:Harune Mahmutovicu ,**** li ti ovaj KOŠ u skenderiji GLAVU blesavu !!!
Prica cojk o kosevima,a ko da su od gume !!!!!
sjećaš se kad sam ti rekao da će ovo uslijediti pri našoj prvoj lošoj utakmici,ali naravno,nećeš ti sve ove ljude nazivati pljuvačima kao mene,šta je psovanje majke Peršiću naspram mog spominja koji košarkaši fale Italije jelda.lumani je napisao/la:persicu mamu ebem.....
Ova utakmica dugoročno ništa ne znači,mi ćemo na kraju otići na europsko pa kako god.
O igri ne bi,ti ćeš to uraditi bolje od mene u nekom opravdavajućem tonu.
Jedino što moram reći je da mi je nevjerovanto da su bar 5 puta Latvijci ostali sami na šutu za 3 poena,ali nije to bilo ono klasično izigravanje odbrane,čovjek ostane sam u prečniku od 5 metara i ima 5 sekundi da se namjesti.
Strašno.
O tome kako bi pored Kikanovića i Messi skupio 5 ofanzivnih skokova je je stara priča.
Legendo,ti reče svi ispod +10 sramota

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- el-fighter
- Kontakt:
Drhtao sam kam kao nikad, cak i produzio post za 10 minuta. Infarktna zavrsnica, ali su momci pokazali karakter i na kraju zasluzeno slavili. Petrovic koristi veoma malo igraca i to bi se trebalo promijeniti, kao i sigurnost u nekim situacijama gdje moramo postizati poene.
Sve u svemu odlican pocetak veceri za bh sport i nadam se da ce mladi kosarkasi i nogometni Zmajevi uciniti da to bude odlicno vece. Jos jednom cestitke kosarkasima.
BRAVO!
Sve u svemu odlican pocetak veceri za bh sport i nadam se da ce mladi kosarkasi i nogometni Zmajevi uciniti da to bude odlicno vece. Jos jednom cestitke kosarkasima.
BRAVO!

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
u picku materinu koliko smo zicera promasili...jel vidi iko osim mene da su oni obrucevi u skenderiji PRETVRDI??? Pa nije slucajnost da smo i mi i oni lakse pogadjali trice nego polaganja...
SI AMO CONte!!!
nakon svega ovoga sta li nam spremaju fudbalski znalci 

cuj ovog strucnjka.... lik po utakmicic da 20 poena ovaj naso da pricaEPL je napisao/la:Ovaj Dzedovic treba na modnu pistu... definitivno nije za kosarke!
sto nevolim ove sto su dosli sa teme OD FUDBALA

sta je bilo sa Jozom Brkicem sto nije mogao igrati
-
- Kontakt:
sta je sa ognjena kuzmica sto on neigra
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
LBJ MVP je napisao/la:

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kako vas nije stid? Pljujete i psujete, vjerovatno svi u svom CV-u imate igranje u NBA, te neki od vas vjerovatno i prsten. Pobjeda je pobjeda, da Bog da ovako svaku igrali a pobijedili.
Celik!3,2,2.
Pobjeda je pobjeda ali da sam očekivao više, jesam. Jedino što mene nervira strašno zadnjih 10 godina je kako nemamo košarkaša koji može u odbrani skakati. To ne shvatam nikako. Ove silne godine svaki put nam je to najveći problem, što ljudi imaju po 3-4 pokušaja umjesto jednog. Ukoliko to popravimo možemo na Evropsko bez problema u ovoj grupi.
btw. Kakav je onaj malac iz mlade reprezentacije što igra centra? Možda njega pozvati u A?
btw. Kakav je onaj malac iz mlade reprezentacije što igra centra? Možda njega pozvati u A?
🔵⚪
Uhhh teske utakmice
Na kraju sve stane u onu-igru brisi pobjedu (bodove) pisi
Nerevoza i pritisak domaceg terena su ucinili svoje definitivno..Nadamo se da ce to u narednim utakmicama biti sve puno obolje
Cestitke Aci i momcima 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ziceri, srljanje, ispucavanje + luda noć Latvijaca. Moglo se ovo ranije riješiti, al' bitna je pobjeda. Evo, sad malo bacih pogled na statistiku gdje stoji da su Latvijci zabili 11 trica. Mi smo, ako dobro vidjeh, ostali na samo 3. Ili sam se ja nešto preračunao.
Odbrana u pojedinim trenucima odlična, a onda opet nikakva. No, prva je utakmica, pritisak je velik, tako da je ovaj grč razumljiv.
Teletović je silio, al' niko mu ništa ne može prigovarati, jer je na početku treće četvrtine on vukao tim. Mislim da je tad zabio 6 ili 7 vezanih poena. No, stvarno je loše na kraju pogledati taj šut i vidjeti da je pucao 25+ lopti.
Nihad se tek pri kraju utakmice probudio i postigao neke bitne poene, iščeprkao par lopti. No, cijelu utakmicu je odigrao pod ručnom. Griješio u bitnim trenucima (napadački), što mu i nije svojstveno. Barem ne na ovaj način.
Mašić korektno odradio posao. Zabio 2 trojke, solidno odigrao odbranu.
Peršić je mogao i prije završiti ovu patnju. Al', opet ćemo se prisjećati onog coast 2 coast poena u prvom poluvremenu, te polaganja za +1 u posljednjoj minuti. Mogao je i bolje, al' i on je mašao zicere kao i ostali.
Kikanović uprkos visokoj temperaturi (Aco reče da je ista iznosila 39 stepeni) odigrao odličan meč. Za njegov šut sa distance se nikad nismo bojali, a evo danas je pokazivao muda i u reketu. Kao i ostali, i on je imao problema sa zicerima. Mislim da su on, Wright i Đedović zajedno promašili barem 10 zicera.
Wright na kraju uz Đedovića prelomio. Šut za pobjedu u onakvom meču. Malo se "klizao" u prvom poluvremenu i tako dopustio par kontri, al' nadoknadio je to asistencijama i skokovima. Volio bih vidjeti statistiku, al' sve mi se čini da je lik naš najbolji skakač.
Sinanović korektno odradio one trash minute. Pokupio nekoliko lopti, zalijepio jednog lika, al' u napadu (barem u ovom sistemu) je skoro pa neupotrebljiv. No, za ono vrijeme što provede na parketu, to je sasvim solidno.

Teletović je silio, al' niko mu ništa ne može prigovarati, jer je na početku treće četvrtine on vukao tim. Mislim da je tad zabio 6 ili 7 vezanih poena. No, stvarno je loše na kraju pogledati taj šut i vidjeti da je pucao 25+ lopti.
Nihad se tek pri kraju utakmice probudio i postigao neke bitne poene, iščeprkao par lopti. No, cijelu utakmicu je odigrao pod ručnom. Griješio u bitnim trenucima (napadački), što mu i nije svojstveno. Barem ne na ovaj način.
Mašić korektno odradio posao. Zabio 2 trojke, solidno odigrao odbranu.
Peršić je mogao i prije završiti ovu patnju. Al', opet ćemo se prisjećati onog coast 2 coast poena u prvom poluvremenu, te polaganja za +1 u posljednjoj minuti. Mogao je i bolje, al' i on je mašao zicere kao i ostali.
Kikanović uprkos visokoj temperaturi (Aco reče da je ista iznosila 39 stepeni) odigrao odličan meč. Za njegov šut sa distance se nikad nismo bojali, a evo danas je pokazivao muda i u reketu. Kao i ostali, i on je imao problema sa zicerima. Mislim da su on, Wright i Đedović zajedno promašili barem 10 zicera.

Wright na kraju uz Đedovića prelomio. Šut za pobjedu u onakvom meču. Malo se "klizao" u prvom poluvremenu i tako dopustio par kontri, al' nadoknadio je to asistencijama i skokovima. Volio bih vidjeti statistiku, al' sve mi se čini da je lik naš najbolji skakač.

Sinanović korektno odradio one trash minute. Pokupio nekoliko lopti, zalijepio jednog lika, al' u napadu (barem u ovom sistemu) je skoro pa neupotrebljiv. No, za ono vrijeme što provede na parketu, to je sasvim solidno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
0oo0 je napisao/la:Pobjeda je pobjeda ali da sam očekivao više, jesam. Jedino što mene nervira strašno zadnjih 10 godina je kako nemamo košarkaša koji može u odbrani skakati. To ne shvatam nikako. Ove silne godine svaki put nam je to najveći problem, što ljudi imaju po 3-4 pokušaja umjesto jednog. Ukoliko to popravimo možemo na Evropsko bez problema u ovoj grupi.
Malac (Nurkic) je vec pozvan ali je trenutno zauzet prvenstvom, prikljucice se poslije

Fali nam i Bavcic takodje, pa neka pojedinci pricaju sta god hoce. On bi nam u ovakvim utakmicama bio dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.