ko ga je gledao u Travniku, mogo je vidjeti da je u defanzivi siguran i jak ko zemljaDirekt je napisao/la:Kerla nije samo najbolji stoper nase ekipe, neko je najbolji stoper nase lige, da se razumijemo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
- Ultras1921
- Kontakt:
Naravno! Ne znam ni otkud ova prica oko Kerle. On je nezamjenjivsmaram je napisao/la:ko ga je gledao u Travniku, mogo je vidjeti da je u defanzivi siguran i jak ko zemljaDirekt je napisao/la:Kerla nije samo najbolji stoper nase ekipe, neko je najbolji stoper nase lige, da se razumijemo., probija po strani
i opasan u napadu, posebno glavom
Zadnja izmjena: Ultras1921, dana/u 15 avg 2012, 18:41, ukupno mijenjano 1 put.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Dok se ponovo ne ispali
Sto se tice Fenana valjat ce nam ali je prgav. Vidjet cemo kako ce se stvari odvijati.
Sto se tice Fenana valjat ce nam ali je prgav. Vidjet cemo kako ce se stvari odvijati.
NO PYRO NO PARTY
Dobro ovaj trenira, Kajkut ima spontani sindrom samonestajanja ili bolje receno nije mu zena dala da potpise za Zeljualeksandar_veliki je napisao/la:Fenan jos nije clan kluba. Dakle, tu je, ali konacan dogovor nije postignut, mada i samo pojavljivanje na treningu mnogo toga govori. Ali, i Kajkut je bio siguran, cak vecerao sa strukom na Bjelasnici, pa na kraju nestao u akciji. Dakle, samo lagano...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Možda je Kajkut otet to bi mu opravdanje bilo znaš da su nekad otimali igrače pa ih tjerali da potpišu za klubove iz velike četvorke. 
Majstor Karatea
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
-
BlingBling
- Kontakt:
Veliki,jesil bio na treningu?
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
- Armageddon2012
- Kontakt:
jel salcinovic onaj sto ga je saigrac guzio u sandefjordu na onom klipu sto je bio hit haha? 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Mozda mu ni vecera nije valjala sta znaspile87 je napisao/la:Dobro ovaj trenira, Kajkut ima spontani sindrom samonestajanja ili bolje receno nije mu zena dala da potpise za Zeljualeksandar_veliki je napisao/la:Fenan jos nije clan kluba. Dakle, tu je, ali konacan dogovor nije postignut, mada i samo pojavljivanje na treningu mnogo toga govori. Ali, i Kajkut je bio siguran, cak vecerao sa strukom na Bjelasnici, pa na kraju nestao u akciji. Dakle, samo lagano...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Moguće, moram tražit taj klip...Armageddon2012 je napisao/la:jel salcinovic onaj sto ga je saigrac guzio u sandefjordu na onom klipu sto je bio hit haha?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... car-najava" onclick="window.open(this.href);return false;
Nova reklama Ledo sladoleda glavna uloga Muamer Svraka. 
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- ZELJO MOJA
- Kontakt:
Na današnji dan
15. augusta 1976. godine jedan od najboljih i najtrofejnijih bh. klubova, sarajevski fudbalski klub "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv londonskog Arsenala. Veliki Arsenal gostovao je na Grbavica povodom obilježavanja 55. rođendana fudbalskog kluba "Željezničar". Rezultat je glasio 1-1. Strijelac jedinog gola za Željezničar bio je Džemal Šerbo. Arsenal nije pružio partiju kakvu je očekivala sarajevska publika. Izostali su dugi pasovi, visoki skokovi, precizni šutevi i oštri udarci prema golu "plavih", zabilježili su izvještači.
"Odigrali smo četiri meča u sedam dana, a igrači su položili test fizičke pripremljenosti. Osim postignutog pogotka stvorili smo pet ili šest izvanrednih prilika, ali ih nismo uspjeli iskoristiti. Ipak, važno je da stvaramo šanse za gol. Kad se uzme u obzir da je ovo vrijeme prije početka prvenstva, vjerujem da su gledaoci bili zadovoljni igrom", rekao je odmah nakon utakmice Ribar.
U svojoj bogatoj historiji Željezničar je igrao protiv mnogih poznatih klubova. Treba naglasiti da je 50. rođendan fudbalskog kluba "Željezničar" uveličao milanski Inter koji je gostovao na Koševu. Utakmica je odigrana 16. juna 1971. godine, a završena je rezultatom 3-3. 19. septembra 1969. godine FK "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv brazilskog Santosa, kojeg je predvodio jedan od najboljih nogometaša na svijetu svih vremena – Pele. Ekipa Santosa bila je tada trostruki svjetski prvak. Utakmica protiv Santosa odigrana je na dan obilježavanja 47. godišnjice sarajevskih "Plavih".
15. augusta 1976. godine jedan od najboljih i najtrofejnijih bh. klubova, sarajevski fudbalski klub "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv londonskog Arsenala. Veliki Arsenal gostovao je na Grbavica povodom obilježavanja 55. rođendana fudbalskog kluba "Željezničar". Rezultat je glasio 1-1. Strijelac jedinog gola za Željezničar bio je Džemal Šerbo. Arsenal nije pružio partiju kakvu je očekivala sarajevska publika. Izostali su dugi pasovi, visoki skokovi, precizni šutevi i oštri udarci prema golu "plavih", zabilježili su izvještači.
"Odigrali smo četiri meča u sedam dana, a igrači su položili test fizičke pripremljenosti. Osim postignutog pogotka stvorili smo pet ili šest izvanrednih prilika, ali ih nismo uspjeli iskoristiti. Ipak, važno je da stvaramo šanse za gol. Kad se uzme u obzir da je ovo vrijeme prije početka prvenstva, vjerujem da su gledaoci bili zadovoljni igrom", rekao je odmah nakon utakmice Ribar.
U svojoj bogatoj historiji Željezničar je igrao protiv mnogih poznatih klubova. Treba naglasiti da je 50. rođendan fudbalskog kluba "Željezničar" uveličao milanski Inter koji je gostovao na Koševu. Utakmica je odigrana 16. juna 1971. godine, a završena je rezultatom 3-3. 19. septembra 1969. godine FK "Željezničar" odigrao je prijateljsku utakmicu protiv brazilskog Santosa, kojeg je predvodio jedan od najboljih nogometaša na svijetu svih vremena – Pele. Ekipa Santosa bila je tada trostruki svjetski prvak. Utakmica protiv Santosa odigrana je na dan obilježavanja 47. godišnjice sarajevskih "Plavih".
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Bekrić u Srebreniku već 4ti dan..
To nema treninga ili šta
To nema treninga ili šta
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Bio danas treningBenjo_AFC86 je napisao/la:Bekrić u Srebreniku već 4ti dan..
To nema treninga ili šta
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
pa bio je svaki dan trening vjerovatno, samo ne znam otkud on ne treniraParanoja je napisao/la:Bio danas treningBenjo_AFC86 je napisao/la:Bekrić u Srebreniku već 4ti dan..
To nema treninga ili šta
čuo sam da ima nekih svađa i unutra ekipe i tako
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sastavni dio fudbalaBenjo_AFC86 je napisao/la:pa bio je svaki dan trening vjerovatno, samo ne znam otkud on ne treniraParanoja je napisao/la:Bio danas treningBenjo_AFC86 je napisao/la:Bekrić u Srebreniku već 4ti dan..
To nema treninga ili šta
- alan ford 26
- Kontakt:
Izvini al hoces i nama reci gdje si cuo da ima svadje u ekipi?Benjo_AFC86 je napisao/la:pa bio je svaki dan trening vjerovatno, samo ne znam otkud on ne treniraParanoja je napisao/la:Bio danas treningBenjo_AFC86 je napisao/la:Bekrić u Srebreniku već 4ti dan..
To nema treninga ili šta
E stvarno svakakvih likova ovdje, mozes misliti cuo je jbt. Jesi jos sta "cuo" da podijelis s rajom?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
i mislio sam da će se javiti ovakav, dobro nema nikakvih nesuglasica.. zezao sam se .. zanemari kako hoćeš..alan ford 26 je napisao/la:
Izvini al hoces i nama reci gdje si cuo da ima svadje u ekipi?
E stvarno svakakvih likova ovdje, mozes misliti cuo je jbt. Jesi jos sta "cuo" da podijelis s rajom?
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
BlingBling
- Kontakt:
Bekric je danas trenirao na Grbavici,koga si ti vidio u Srebreniku to vrapci znaju!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.