Safet Sušić - Pape

noah
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la noah » 15 avg 2012, 23:26

Henderson je napisao/la:Najbolji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine svih vremena još jednom je demonstrirao svoje znanje i umjeće. 8-)
sine opet ti o meni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

slika

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 avg 2012, 23:31

Bravo Pape, odlicna igra.

Ovi sto kao sto rece gospodin u postu iznad mrze ujutro sebe a kasnije cijeli svijet ce uvijek pljuvati. Takve propale pokusaje abortusa ni rodjena majka ne voli da spomene. Sretno Pape i da nas odvedes na SP.
Sport je lijek za tijelo i duh.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 15 avg 2012, 23:55

ko što reče spiker na Koševu, idemo sad svi zajedno u čast našeg selektora :mrgreen:

[youtube][/youtube]
FORZA MARŠAL !!!

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 16 avg 2012, 00:05

moze ga se volit il ne volit,al pod njegovim vodstvom igramo odlican fudbal,moderan,i kad igraci dodju spremni i on ima od cega pitu da napravi ;)
ostat ce upisan kao prvi selektor koji nas je odveo na veliko takmicenje :!:
mi nismo velesila i nemamo velik roster igraca,i dok drugi zive u zabludi da imamo 20-25 igraca koji mogu uvijek odgovorit zadatku,Pape je svjestan da sa ovih 15-16 manje vise standardnih igraca mora iznijet teret kvalifikacija i konacno obradovat nas narod i rastuzit ovih par dezurnih budala koji pljuju mjesecima...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 avg 2012, 00:08

Samo sto je fazon sto nece ova ekipa ograt 1. utakmicu u kvalifikacijama dođe neki kvalitetni fudbaleri koji danas nisu mogli doc u Vels :!:

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 16 avg 2012, 00:31

Kod nas uvjek ista prica. Pobjedimo hvali sve, izgubimo onda uzas...
Ovo danas je trebalo biti isprobano sa Brazilom ili najkasnije protiv Irske, znaci Sunjic, Vranjes itd.
Trebalo je tu biti jos igraca Zukanovic, Cocalic. Nama jos uvjek fali taj lijevi bek. Kvesic, Subasic su trebali biti pozvani. Vranjes/Mujdza kombinacija je mogla biti isprobana protiv Irske/Meksika sa lijeve strane takodjer.
Visca ili Mahmutovic su mogli odigrati 45 minuta (umjesto Lulica).

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 avg 2012, 01:39

Sad najednom promjena price Susic ispade ko Murinjo,smanjimo euforiju i ovu smo pobijedili zato sto pola igraca nije dobilo pozive od onih standardnih :) bice gusto sa Grckom i Slovackom,bolje da kvalifikacije docekamo hladne glave jer dosad smo dosta puta poletjeli visoko,a padovi su nam bili jos bolni..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 avg 2012, 02:53

i evo jedna prigodna slicica za pljuvace :D

slika

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 avg 2012, 03:02

Denizmare je napisao/la:Zao mi je sto ce tuzni biti teletabisi koji su prizeljkivali poraz repke kurtinaitis,lolek (i bolek) i ovaj najkorisniji sa inicijalima.
Hebo vam je znanje ,,teleci pogled,,.
Ocekujem kakvo ,,pametno,, obrazlozenje o nekvalitetu Velsa,polupraznom stadionu itd. Radujem se vasim postovima i novoj kolicini mudrosti iz vasih tastatura.....
:lol: Pa teletabitsi su recimo stariji od onog @LBJ MVP :mrgreen: ,@naneka ili takvih.Ispod casti se teletabitsima igrati sa njima.A lolek i bolek dide mogu biti @gringu ili za rajkana
A i @curmto nam ceka ''bolja''vremena.
Sto se @nihcudina tice ned'o bog nikom :o :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 16 avg 2012, 05:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

High

Post Postao/la High » 16 avg 2012, 03:09

Ovom pobjedom Sušić je kupio nešto vremena, lakše će disati od ovih što ga pljuju i omaložavaju njegove poteze. Dvije-tri uvezane pobjede i svi će cvijeće bacati Papetu pod noge.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 avg 2012, 08:07

Pupi04 je napisao/la:moze ga se volit il ne volit
Nit ga volim nit ga ne volim.
Poistovjetio sam se sa njegovim temperamentom,bez emocija.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 16 avg 2012, 09:09

Na stranu da je bio klasa od igraca, za mene je smece od trenera.

Sto se tice zadnje utakmice imao je dobrih poteza, prije svega mislim na formaciju i prvih 11, a sve nesto sumnjam da to nije njegovom zaslugom nego zato sto nema nekih igraca (da je bio Medonja igrao bi sigurno u prvoj i ajde to moze proc da ima klub i da igra, onda Misimovic bi isto igrao sto znaci Pjanic desno i ne bi vidjeli onakvu partiju od Stevanovica i sve bi to islo dosta kilavije), drugi dobar potez mi izgleda pozivanje Sunjica jer bi mogao biti dobar za klupe, a sve ostalo je tanko kod Safeta, najgori mu je izbor igraca koje poziva jer nekoliko igraca sto zove to je miljama daleko od reprezentacije al eto...
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 avg 2012, 09:19

harishp je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Zao mi je sto ce tuzni biti teletabisi koji su prizeljkivali poraz repke kurtinaitis,lolek (i bolek) i ovaj najkorisniji sa inicijalima.
Ocekujem kakvo ,,pametno,, obrazlozenje o nekvalitetu Velsa,polupraznom stadionu itd. Radujem se vasim postovima i novoj kolicini mudrosti iz vasih tastatura.....
:lol: Pa teletabitsi su recimo stariji od onog @LBJ MVP :mrgreen: ,@naneka ili takvih.Ispod casti se teletabitsima igrati sa njima.A lolek i bolek dide mogu biti @gringu ili za rajkana
Kako te se ba nije stid pojavaiti na forumu kad dobro znas koje si postave i stavove zastupao???
Pa ovaj sastav je kreirala visa sila ne Safet, i ovu tekmu bi mi zijanili da su usastavu bili Rahimic, Miske, Pjanic,Medunanin,Ibricic itd

Nadam se da ti je sad jasnije zbog koje pozicije smo mi zijanili presle kvalifikacije...

Moj Harise... :cry:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 avg 2012, 09:27

izgubili smo Papca i Rahimica, po svemu sudeci i Medunjanina i Ibricica, jos ako neko fali- a uvijek ce falit, mi smo u gov.ima do usiju. Pripremne utakmice valjda sluze da probamo neke nove igrace, da vidimo na cemu smo, a mi osim Stevanovica nismo dobili niti jednog novog igraca za naredne kvalifikacije, a gubimo 2 NAJVAZNIJA, potencijalno 4-5 od 18 standardnih....i protiv Brazila i protiv Meksika igra je bila ok, cak i protiv Irske, vidjelo se da znaju kad su spremni i kad hoce, sa te strane nije problem, znam ja koliko mogu Dzeko, Mujdza, Salihovic, Pjanic, Spahic itd itd, ali bih volio da smo rijesili i nedoumice oko Zukanovica, Cocalica, onog iz Austrije, ovog malca iz Salkea itd, cisto da vidimo na cemu smo, trebao je i Vranjes vise igrati sinoc, pa i Sunjic cijelo poluvrijeme da se vidi mogu li ili ne....

je.es rezultat u prijateljskim, da smo sinoc dobili 5-0 ne znaci nam to puno jer mi u ovom momentu trebamo da dobijemo igrace, ako neko misli da se sa 12-13 igraca koliko mi imamo u ovom momentu mogu iznijeti kvalifikacije grdno se vara, i neki od tih momaka ce se morati zvati i gurnuti u vatru odmah u takmicarskim utakmicama, zar nije bolje da se administracija i sve to zavrsilo prije pa da vidimo da li mozemo racunati na njih uopce, a ne ovako ugrozavamo kvalifikacije kad smo najlaksu grupu dobili zbog malog fonda igraca. Dzaba se zovu Svrake, Sesari itd svi mi znamo da tu nema igraca nit ce kad bit igraca za reprezentaciju, bolje da su se forsirali ovi momci posebno na kriticnim pozicijama...nemamo ni jednog back-upa provjerenog u odbrani( jer od Jahica je haman opet odustao), nemamo ni jedne zamjene za def veznog( a prvi pick nam je Zahirovic, ako neko kaze da je Besic dostojna zamjena, s njim nikad vise u diskusiju o fudbalu :) )..

nazire se neki sistem, davno smo skontali da kad hoce znaju igrat, da mogu kad hoce , ali namece se glavni problem, izostanak jednog igraca i mi smo gotovi...ne kazem ja da ce iko od ovih momaka izborit se za mjesto u ekipi ali bar ih je trebalo probati da znamo na cemu smo.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Gistro_Bancho
Kontakt:

Post Postao/la Gistro_Bancho » 16 avg 2012, 09:45

Mene samo jedna stvar zanima, a to je šta više u reprezentaciji radi Bešić???

Kao što to sinoć Krstić zvani tri tačkice reče, probao ga je Safet na lijevom, na desnom boku, kao štopera, kao zadnjeg veznog... Čovjek nije kvalitet da igra za reprezentaciju to je i više nego očigledno i na jednom od ovih mjesta nije zadovoljio. Ali nije to fazon, fazon je koji je on qrac pa da se on isprobava na svim mjestima? Je li on MORA biti član zmajeva? Pa taj čovjek igra/ne igra u amaterskim ekipama BL?!?

On po meni nije kvalitet ni za mlade reprezentacije, a kamoli ove.

Ono što me zanima, je li i njemu brat od telećeg pogleda menadžer?

nanek

Post Postao/la nanek » 16 avg 2012, 10:21

gringobih je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Kako te se ba nije stid pojavaiti na forumu kad dobro znas koje si postave i stavove zastupao???
Pa ovaj sastav je kreirala visa sila ne Safet, i ovu tekmu bi mi zijanili da su usastavu bili Rahimic, Miske, Pjanic,Medunanin,Ibricic itd

Nadam se da ti je sad jasnije zbog koje pozicije smo mi zijanili presle kvalifikacije...

Moj Harise... :cry:
Nema za njeg nade odavno, sevapa bi mu roditelji zaradili kad bi nu net iskljucili malo da sebi dodje ,izadje koji termin lopte da odigra il sto njemu prilici zmire,klikera,ganje itd..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2012, 11:19

harishp je napisao/la:
Ne znam sto ti podrzavas Papeta, otjerao je tvoje miljenike Supica, Muratovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 avg 2012, 13:04

Jos i @nihcudin fali za odjavnu spicu. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 avg 2012, 13:06

I onda zakljucati temu do pocetka kvalifikacija. :mrgreen:

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2012, 13:11

Gistro_Bancho je napisao/la:Mene samo jedna stvar zanima, a to je šta više u reprezentaciji radi Bešić???

Kao što to sinoć Krstić zvani tri tačkice reče, probao ga je Safet na lijevom, na desnom boku, kao štopera, kao zadnjeg veznog... Čovjek nije kvalitet da igra za reprezentaciju to je i više nego očigledno i na jednom od ovih mjesta nije zadovoljio. Ali nije to fazon, fazon je koji je on qrac pa da se on isprobava na svim mjestima? Je li on MORA biti član zmajeva? Pa taj čovjek igra/ne igra u amaterskim ekipama BL?!?

On po meni nije kvalitet ni za mlade reprezentacije, a kamoli ove.

Ono što me zanima, je li i njemu brat od telećeg pogleda menadžer?
Ovaj post je tvoja sramota.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.