Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
to apsolutno nije nemoguce...prvo, sto je Valencia jaca nego prethodne sezone, drugo, sto ce real imati vise umornih igraca koji ce igrat international friendlies....trece, Emery vise nije trener, i mislim da cemo imat skroz drukciji, pozitivniji pristup igri, posebno protiv velikih klubova...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
- Nail for Real
- Kontakt:
Prvo, cestitke a otpustanju zalizanog
. Obradovala me je ova vijest, slabo pratim desavanja:-) . A sto se tice utakmice, zaboravljate Higuaina I njegovu pozitivnu proslost sa vama:-) , a ionako je onaj remi bio posebna prica, prvenstveno zbog pritiska. Dobijamo ovu.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Hoćel' ovo Benzema u zatvor? 
Sahin hoce u Arsenal dok Murina insistira na tome da ga posalju u Liverpool.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
BREAKING NEWS: Tottenham midfielder Modric to fly to Spain to complete Real Madrid move
Samo za LBJ - a
Samo za LBJ - a
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
http://www1.skysports.com/football/news ... eal-switch" onclick="window.open(this.href);return false;
Gotovo.
Gotovo.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Konacno jos da smo Maicona potpisali bilo bi savrsen prijelazni rok ekipa dobro uigrana,prvo krenuti sa osvajnajem superkupa.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- maximusdecimus
- Kontakt:
do sada su to jedno 15 puta objavili, pa ništa od toga. daj bože da je to to, dodijali su i Bogu i narodu. još Džeku negdje utrpat, pa da mogu na miru pročitati vijesti bez Džeke i Modrića
Naslušao sam se toga ovo ljetoToxicity je napisao/la:BREAKING NEWS: Tottenham midfielder Modric to fly to Spain to complete Real Madrid move
Samo za LBJ - a
Nego ne dođoh zbog toga,koja golčina Angela
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Fali Modriću treninga i to dobro. Ako pređe dobro će se namučiti za 1. sastav, vidi se da večeras protiv Švicarske nije bio na nivou od Eura.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- anonymousHD
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Upravo kreno da postavim
Kakav gol jos nmg da vjerujem
Kakav gol jos nmg da vjerujem
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Bane Madridista
- Kontakt:
Slazem se u potpunosti.Valjda ce i to biti do kraja prelaznog rokaemir18 je napisao/la:Konacno jos da smo Maicona potpisali bilo bi savrsen prijelazni rok ekipa dobro uigrana,prvo krenuti sa osvajnajem superkupa.
Nego jeste li vidjeli nove cijene igraca na transfermarktu?!
Koliko su samo nerealni
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Šta će ti Maicon kraj tandema Xalvaro Arbelonso - bek se upotpunjuje najboljim veznim na svijetu i šta dobijemo - najbolji tandem na svijetu.emir18 je napisao/la:Konacno jos da smo Maicona potpisali bilo bi savrsen prijelazni rok ekipa dobro uigrana,prvo krenuti sa osvajnajem superkupa.
Xabi ce napustiti Real Madrid.Šta će ti Maicon kraj tandema Xalvaro Arbelonso - bek se upotpunjuje najboljim veznim na svijetu i šta dobijemo - najbolji tandem na svijetu.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
pa nisi daleko od istine,za jedno 2 godine kad bude iso u penzijuDonVito je napisao/la:Xabi ce napustiti Real Madrid.Šta će ti Maicon kraj tandema Xalvaro Arbelonso - bek se upotpunjuje najboljim veznim na svijetu i šta dobijemo - najbolji tandem na svijetu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Mourinho Vol. 3

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Benzema je u užasnoj formi i dok se to ne promjeni ne bi trebao igrati.Higuain konačno izgleda kao u sezonama gdje je bio naš najbolji igrač i vjerujem da će barem na početku sezone biti prva opcija.Mislim svejedno je,dobro je dok je jedan od njih u formi
Varane,Coentrao,Lass,Granero,Kaka,Callejon i drugi čekaju na svoju šansu.Kako jaka ekipa
Varane,Coentrao,Lass,Granero,Kaka,Callejon i drugi čekaju na svoju šansu.Kako jaka ekipa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- anonymousHD
- Kontakt:
Marca: Luka će u nareednih 48 sati sletiti u Madrid.
Ja bi volio da on nikad ne sleti, goni ga više u klinac!
Ja bi volio da on nikad ne sleti, goni ga više u klinac!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.