NK Zvijezda Gradačac

legijard
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la legijard » 15 avg 2012, 22:10

ja sam napisao nesto ispred navijaca, ponavljam....!!!!!!!!!!1

nismo dosli na trening da provociramo ili da pravimo nerede, znaci dosli smo da podrzimo ekipu prije tekme, medjutim kuntic i ekipa nisu dali momcima da dodju do nas da im samo kazemo da hocemo srce na terenu i onda bi nastavili navijat, donijeli smo i bubanj dosli smo sa namjerom da PODRZIMO.................. medjutim taj kuntic koji je juce dosao u Gradacac ( kojeg ja i daljem cijenim kao strucnjaka) poceo je da nas odbacuje i provocira nas kao ne cuje on sta mi pricamo i nevazno mu je, zamislite mi njemu pricamo o tekmi i o zalaganju o prekine u pola i prica kako planira sebi kucu kupit ovdje :) isao je psiholoski da utice na razgovor....... da bi na kraju taj covjek pozvao policiju i to komandira tada se vec kontalo da je stanje alarmantno dok smo mi kako smo i usli tako i izasli bez ikakvog problema, cak ni jedna psovka nije upucena nikome..... toliko o finom radu nasem!! HVALA NA RAZUMIJEVANJU i molio bi one (ne podcjenjujem nikog) koji nemaju pojma o ovome sto se desilo da ne pisu gluposti...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 avg 2012, 22:18

tenzije treba smanijiti i svi zajedno podrzati momke u subotu.ja vjerujem da ce ovo sa navijacima pozitivno uticati na igrace i da ce dati svoj maksimum na utakmici.nije mi jasno zasto nije dozvolio igracima da dodu pred navijace malo nas je sve ponizio ali idemo dalje.svi su prolazni samo je zvijezda tu nasa ikona koja zivi vjecno i koju svi volimo.

eto makar jedna radosna vijest uskoro dobijamo napadaca :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

legijard
Kontakt:

Post Postao/la legijard » 15 avg 2012, 22:25

astra1922 je napisao/la:tenzije treba smanijiti i svi zajedno podrzati momke u subotu.ja vjerujem da ce ovo sa navijacima pozitivno uticati na igrace i da ce dati svoj maksimum na utakmici.nije mi jasno zasto nije dozvolio igracima da dodu pred navijace malo nas je sve ponizio ali idemo dalje.svi su prolazni samo je zvijezda tu nasa ikona koja zivi vjecno i koju svi volimo.

eto makar jedna radosna vijest uskoro dobijamo napadaca :)
sve stoji sto pises.......... mi nismo tu da ODMOGNEMO vec da POMOGNEMO a to sto taj kuntic sadrzi dozu onog
"ja sam ovdje gazda" ne prolazi to vise....... samo mogu rec U SUBOTU SVI NA BANJU a vidicemo to ko ce to nama zabranit.........

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 15 avg 2012, 22:25

vatreni je napisao/la:Svaki ozbiljan trener u toku svog rada neće dopustiti razgovore sa navijačima.Kuntić je ozbiljan čovjek i vjerujem da ima vremena da razgovara sa vođom navijačke grupe ili grupom uopće.Morate shvatiti da je pred čovjekom ozbiljan i odgovoran zadatak-pobijediti Želju.Ja ga u potpunosti podržavam i nema potrebe dizati tenzije oko toga.Ljudi moji zamislite sebe da ste na poslu i sada vam neko dođe da priča sa vama a sutra vas neko proziva sto niste uradili nesto kako treba.
Evo cisti primjer pametnog covjeka koji SVE zna! Ti kad budes trener ti radi sta oces i KAD CE SE OVA CARSIJA JEDNOM UJEDINIT????
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 15 avg 2012, 22:45

Je li Kovačeviću slomljen prst danas na treningu ili je nesto blaže.Šteta bi bilo da ne brani,ipak nas je spasavao golijade u mreži Zvijezde.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 15 avg 2012, 22:57

vatreni je napisao/la:Je li Kovačeviću slomljen prst danas na treningu ili je nesto blaže.Šteta bi bilo da ne brani,ipak nas je spasavao golijade u mreži Zvijezde.
emir bi mogao sutra trenirati, husić tetive ga bole kovačević slomio prst...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 15 avg 2012, 23:02

vatreni je napisao/la:Je li Kovačeviću slomljen prst danas na treningu ili je nesto blaže.Šteta bi bilo da ne brani,ipak nas je spasavao golijade u mreži Zvijezde.
kovacevic je slomio prst i odmah je kreno ka tuzli na snimanje sake
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 avg 2012, 23:11

legijard je napisao/la:ja sam napisao nesto ispred navijaca, ponavljam....!!!!!!!!!!1

nismo dosli na trening da provociramo ili da pravimo nerede, znaci dosli smo da podrzimo ekipu prije tekme, medjutim kuntic i ekipa nisu dali momcima da dodju do nas da im samo kazemo da hocemo srce na terenu i onda bi nastavili navijat, donijeli smo i bubanj dosli smo sa namjerom da PODRZIMO.................. medjutim taj kuntic koji je juce dosao u Gradacac ( kojeg ja i daljem cijenim kao strucnjaka) poceo je da nas odbacuje i provocira nas kao ne cuje on sta mi pricamo i nevazno mu je, zamislite mi njemu pricamo o tekmi i o zalaganju o prekine u pola i prica kako planira sebi kucu kupit ovdje :) isao je psiholoski da utice na razgovor....... da bi na kraju taj covjek pozvao policiju i to komandira tada se vec kontalo da je stanje alarmantno dok smo mi kako smo i usli tako i izasli bez ikakvog problema, cak ni jedna psovka nije upucena nikome..... toliko o finom radu nasem!! HVALA NA RAZUMIJEVANJU i molio bi one (ne podcjenjujem nikog) koji nemaju pojma o ovome sto se desilo da ne pisu gluposti...
Razumijem i njih i vas jbg desava se, al u svakom slucaju je trebalo postovat odluku trenera, vjerovatno nije dozvolio da se uvlaci euforija u igrace, treba ih pustit neka na miru rade... al niste trebali pisat o tome ovdje da se razglasi, i oko toga ce se sad svakavi gluposti valjat

roning
Kontakt:

Post Postao/la roning » 15 avg 2012, 23:19

ovo sto se desilo danas nije u redu od uprave al nema veze nasa ljubav prema zvijezdi samo moze jos vise porast zato idemo u subotu svi na istok i bez jednog jedinog incidenta navijat 90 minuta :) :) jer mi moramo pokazat da smo mi gospoda a ti ljudi koji su jucer dosli u zvijezdu nam nemogu nista ;) ;) voim te zvijezdooo,i svi na istok u subotu

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 avg 2012, 23:19

Onaj crtez sto neko crta na poligonu pravo dobar, cija je ono ideja....... daje onako nesto na zid ispod gradine :D :D

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 15 avg 2012, 23:43

Taj crtez je djelo navijača i prelijep je prvi grafit koji smo financirali od svojih para tj. budzeta.... Molimo još jednom što više raje da nam se pridruzi u subotu da damo maksimalnu podršku momcima, a Kuntić je danas ispao faca al daj nek ispadne faca i pobjedi Osima... Lahko je biti Isus kad je BOG Otac..(nadam se da ce pojedini skontati)... Ja mu kazem šefe ti izgubiš još 1 -2 utakmice ti u bus i ode kuci a mi cemo ostati ovdje i nervirati se i gledati kako se borimo za opstanak, što bih on na to rekao ma jok sine ja ti traizim kucu ovdje da kupim imam bre ozbiljne namjere....

roning
Kontakt:

Post Postao/la roning » 15 avg 2012, 23:47

ciro_ciro je napisao/la:Taj crtez je djelo navijača i prelijep je prvi grafit koji smo financirali od svojih para tj. budzeta.... Molimo još jednom što više raje da nam se pridruzi u subotu da damo maksimalnu podršku momcima, a Kuntić je danas ispao faca al daj nek ispadne faca i pobjedi Osima... Lahko je biti Isus kad je BOG Otac..(nadam se da ce pojedini skontati)... Ja mu kazem šefe ti izgubiš još 1 -2 utakmice ti u bus i ode kuci a mi cemo ostati ovdje i nervirati se i gledati kako se borimo za opstanak, što bih on na to rekao ma jok sine ja ti traizim kucu ovdje da kupim imam bre ozbiljne namjere....
na ovaj nacin nece moc supe kupit kamoli kucu,al sve mu je oprosteno ako u subotu dobijemo zelju

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 15 avg 2012, 23:47

IDEMO U SUBOTU SVI NA BANJU PODRZATI ZVIJEZDU I PROSLAVITI POBJEDU!

Respect
Kontakt:

Post Postao/la Respect » 16 avg 2012, 01:22

roning je napisao/la:
ciro_ciro je napisao/la:Taj crtez je djelo navijača i prelijep je prvi grafit koji smo financirali od svojih para tj. budzeta.... Molimo još jednom što više raje da nam se pridruzi u subotu da damo maksimalnu podršku momcima, a Kuntić je danas ispao faca al daj nek ispadne faca i pobjedi Osima... Lahko je biti Isus kad je BOG Otac..(nadam se da ce pojedini skontati)... Ja mu kazem šefe ti izgubiš još 1 -2 utakmice ti u bus i ode kuci a mi cemo ostati ovdje i nervirati se i gledati kako se borimo za opstanak, što bih on na to rekao ma jok sine ja ti traizim kucu ovdje da kupim imam bre ozbiljne namjere....
na ovaj nacin nece moc supe kupit kamoli kucu,al sve mu je oprosteno ako u subotu dobijemo zelju
meni je zvijezda drag klub i cesto je gledam.nemojte zamjerit treneru i njemu nije svejedno.vidite da mu se neki igraci povrijedili a dolazi zeljo da ga pobijedi.mada mi nije jasno zasto je zvao policiju na navijace.netreba mu to.kazu da je taj kuntic malo cudan tip. vjerovatno konta ako ne dobije zelju da ce ga smijenit. neznam sto okrece navijace protiv sebe.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 avg 2012, 08:01

volio bih o ovome čuti i drugu stranu, tj. trenera i upravu, kako oni vide sve ovo, pa tek onda bi se mogli donijeti neki zaključci i osude

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 16 avg 2012, 08:17

roning je napisao/la:
Ima moj amidža prodaje kuću ovna i desetak ovaca :lol: ... Kuntić traži kuću da kupi jer ima "bre ozbiljne namjere" a u Gradačcu se ne osjeća sigurnim pa navijače prijavljuje policiji ;) koga on to j..e ??????????

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 16 avg 2012, 08:45

dragi moji vjerni naviijaci, koji ste bili juce na treningu i dogodilo se ovo sto se dogodilo, molio bih vas ja da se to zaboravi i da shvatite i Kuntica jer je i on u strahu nema dobrog iskustva sa Zeljom a izgubio je dvije prve utakmice utakmice. Ajmo jedni drugima oprostiti sve i opet krenuti ispocetka. Jer to sada dodaje dodatni nemir u ekipu i sve. Mozda nije htio ni da ekipa sa vama ima kontakta da se ne bi podigli valjda je vidio nas mentalitet mao nam neko nesto kaze i mi vec letimo. Ali eto nadam se da ce se ovo sve rijesiti.

Zvijezdu sa vama je publika sa vamao smo svi. Kunticu i s tobom su svi samo nemoj da bre preterujes. :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 16 avg 2012, 11:46

evo ovako posto znam da neki nasi ljudi iz uprave citaju i forum ja bi im predlozio(zamolio) da bar za ovu utakmicu protiv zelje zenama i djeci dozvole ulaz dzabe ili da karta bude bar 2km.vjerujem da bi posjeta bila puno veca i samim tim bi nasi momci imali bolju podrsku.treba razumit i narod financijska situacija je teska i mnogim ljudima je tesko priustiti kartu za ovakvu utakmicu, a pogotovo ako npr vode i zenu i djecu.to je jedna molba i prijedlog za dobrobit naseg kluba..VOLIM TE ZVIJEZDO :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 16 avg 2012, 12:33

Kaže trener Kuntić:
Nikad nisam komentarisao suđenje, ali stvari koje se dešavaju u prva dva kola nisu dobre za bh. fudbal. Priznaju se golovi koji nisu golovi ....
E moj Kuntiću, nemaš pojma šta komitet i sudije spremaju za subotu, vjerujem da će to biti neko novo pravilo do sada neviđeno u pravilniku fudbala.
Do sada smo naučili sljedeća pravila:
- start s leđa se sankcioniše kartonom osim ako to rade igrači Želje
- sudac zauzima iste kriterije u istoj utakmici prilikom dosuđivanja slobodnih udaraca, ali ne mora ako je u prodoru Bešlija, Bekrić i co
- ako golman izvan 16-terca rukom zaustavi loptu ili faulira protivničkog igrača, a pri tome je zadnji igračč odbrane sankcioniše se crvenim kartonom, osim ako se radi o golmanu Želje
- gol se priznaje ako lopta cijelim svojim obimom pređe liniju, osim ako se radi o lopti koju je uputio Svraka

Baš me interesuje koje ćemo novo pravilo naučiti u subotu na Banji.

rekreativac
Kontakt:

Post Postao/la rekreativac » 16 avg 2012, 12:38

seven je napisao/la:Kaže trener Kuntić:
Nikad nisam komentarisao suđenje, ali stvari koje se dešavaju u prva dva kola nisu dobre za bh. fudbal. Priznaju se golovi koji nisu golovi ....
E moj Kuntiću, nemaš pojma šta komitet i sudije spremaju za subotu, vjerujem da će to biti neko novo pravilo do sada neviđeno u pravilniku fudbala.
Do sada smo naučili sljedeća pravila:
- start s leđa se sankcioniše kartonom osim ako to rade igrači Želje
- sudac zauzima iste kriterije u istoj utakmici prilikom dosuđivanja slobodnih udaraca, ali ne mora ako je u prodoru Bešlija, Bekrić i co
- ako golman izvan 16-terca rukom zaustavi loptu ili faulira protivničkog igrača, a pri tome je zadnji igračč odbrane sankcioniše se crvenim kartonom, osim ako se radi o golmanu Želje
- gol se priznaje ako lopta cijelim svojim obimom pređe liniju, osim ako se radi o lopti koju je uputio Svraka

Baš me interesuje koje ćemo novo pravilo naučiti u subotu na Banji.
A sta mislis "sedam" da malo prestanes gluposti pisati.........osim sumnjivog gola...koji se nevidi dobro ni na snimku...sve ostalo izmisljas i pravis se pametan....

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.