Sretno!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
E nije.... al to i nije bitno,čovek rođen u Lo,kao i dobar dio zvorničana u to doba (ovo ti pričam jer mi je to napisao jedan momak sa drugog foruma)harishp je napisao/la:Pusti wikipediju kraju,svaka je susa moze napisati.underPFC je napisao/la:Stevanović je rođen u Srbiji, ima srpsko državljanstvo kao i bosansko
Srbija trenutno na toj poziciji ima sigurno 2-3 kvalitetnija rešenja,što opet ne znači da mali Stevanović neće imati veću karijeru.... Isto tako koliko znam,on živi u nekom mestu pored Loznice u Bosni.
Miroslav je Zvornicanin rodjeni a Zvornik je zna se gdje.
Nesto je tipa Misketa,uvijek ce biti jedan od prvih otpozvanih u repku BIH.
Ja se apsolutno za njega ne sekiram za koga ce igrati.
Mislim i na njih a i mislim na to sto imamo 4-5 veznjaka koji su za prve a nijedan ne igra po strani, i onda njih Pape sve ugura u 1. postavu i nemamo igre po bokuzgembo89 je napisao/la:Ibričić iz GAziantespora,MEdunjanin iz MAccabija,MAletić iz akotobe-a,,jesu to ti igrači ZEko ???
Miroslav odličan veceras,jos malo da ubačaje popravi,par puta je bilo prejako i malo kilažu radi duela da nabaci...
Pored Pjanica, Begovica, Mujdze, Lulica, i Spahica, jedini igrac koji MORA da igra svaku utakmicu.amerosm je napisao/la:Definitivno igrac utakmice ! Konacno smo dobili pravog krilnog igraca i na desnoj strani i necemo vise morati tu poziciju krpiti igracima kojima to nije prirodna pozicija. Nadam se da ce momak u ovih posljednjih 15 dana prelaznog roka ostvariti transfer u neku od liga petice.
valterboy je napisao/la:Pored Pjanica, Begovica, Mujdze, Lulica, i Spahica, jedini igrac koji MORA da igra svaku utakmicu.amerosm je napisao/la:Definitivno igrac utakmice ! Konacno smo dobili pravog krilnog igraca i na desnoj strani i necemo vise morati tu poziciju krpiti igracima kojima to nije prirodna pozicija. Nadam se da ce momak u ovih posljednjih 15 dana prelaznog roka ostvariti transfer u neku od liga petice.
Opet safetovski sindrom ne poznavanja pozicije igraca...Tracy3McGrady je napisao/la:Cuj Stevanovic mora igrati svaku a Dzeko ne mora, e moj Edine dokle si dogurao, nista protiv ovog momka nemam, cak sam ga i prije Susica zelio vidjeti u reprezentaciji i ponosan sam na sebe sto sam medju prvim prepoznao njegov talenat za A repkuali porediti njega ili bilo koga iz repke sa Dzekom je smijesno, a pogotovo ne ankon jedne dobre partije. Samo ti nastavi Miroslave i bit ce nesto od tebe.