Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BaDa12
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la BaDa12 » 15 avg 2012, 23:18

Odličan Miroslav u laganoj, nimalo euforičnoj utakmici za Bosance i Hercegovce. Nadam se da će godinama imati člansku iskaznicu za A tim.
Sretno! :)
Zadnja izmjena: BaDa12, dana/u 15 avg 2012, 23:19, ukupno mijenjano 1 put.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 15 avg 2012, 23:19

Stevanovic u A-repku a Suljic moze na njegovu poziciju u U21. Svakom dobro..

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 15 avg 2012, 23:24

harishp je napisao/la:
underPFC je napisao/la:Stevanović je rođen u Srbiji, ima srpsko državljanstvo kao i bosansko ;)
Srbija trenutno na toj poziciji ima sigurno 2-3 kvalitetnija rešenja,što opet ne znači da mali Stevanović neće imati veću karijeru.... Isto tako koliko znam,on živi u nekom mestu pored Loznice u Bosni.
Pusti wikipediju kraju,svaka je susa moze napisati.
Miroslav je Zvornicanin rodjeni a Zvornik je zna se gdje.
Nesto je tipa Misketa,uvijek ce biti jedan od prvih otpozvanih u repku BIH.
Ja se apsolutno za njega ne sekiram za koga ce igrati.
E nije.... al to i nije bitno,čovek rođen u Lo,kao i dobar dio zvorničana u to doba (ovo ti pričam jer mi je to napisao jedan momak sa drugog foruma) ;) Živi u jednom selu zvorničkom,ustvari njegova porodica i naravno drago mi je da pokazuje kvalitet jer ga ja pamtim iz NSa sa derbija protiv nas ;) Ima potencijal,hvali mu snaga,dobra igrač ;) I ne treba da se sekiraš,drago mi je da momak pokazuje da ima kvalitet....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 15 avg 2012, 23:45

Stevanović je izdominirao večeras.
Momak ima kondicije, brz je, mada nikako da izbacim iz glave da bi morao nabiti još malo kila :D

Sada u kvalifikacijama mu treba dati da igra, nekad' otpočetka, a nekad sa klupe neka uđe.
Jer definitivno mu treba tih jakih i ozbiljnih mečeva, gdje on još više može iskazati svoj potencijal.
Još pogotovo kada budemo igrali u Zenici, da ga publika nagradi velikim aplauzom, da mu damo podršku, da zna da ima nas iza sebe.

Nadam se da će uskoro negdje u evropu, gdje još više može iskazati svoj potencijal.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 15 avg 2012, 23:48

Ne igra djabe u Vojvodini :mrgreen: salu na stranu ,prekuco veceras 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 15 avg 2012, 23:51

Veliki gospodin Miroslav !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 15 avg 2012, 23:52

Momče je pokazao da ima kvalitet, i donio nam je krila, i kontru, koju nismo imali :lol:
Zaista me je pozitivno iznenadio, man of the match
Samo, kao što neko reče, da još hoće nabiti kilograma, to mu fali, a utakmicu je perfektno odigrao
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

High

Post Postao/la High » 16 avg 2012, 01:43

Dobar mali bio danas, iznenadio me pozitivno. Igrači poput njega nam daju za pravo nadati se sjajnim generacijama.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 avg 2012, 01:47

Džabe je kad neće igrat u kvalifikacijama jer će doć bolji igrači koji moraju da igraju, nadam se da razumijete šta hoću reć

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 avg 2012, 01:51

Ibričić iz GAziantespora,MEdunjanin iz MAccabija,MAletić iz akotobe-a,,jesu to ti igrači ZEko ???
Miroslav odličan veceras,jos malo da ubačaje popravi,par puta je bilo prejako i malo kilažu radi duela da nabaci...

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 16 avg 2012, 02:10

zgembo89 je napisao/la:Ibričić iz GAziantespora,MEdunjanin iz MAccabija,MAletić iz akotobe-a,,jesu to ti igrači ZEko ???
Miroslav odličan veceras,jos malo da ubačaje popravi,par puta je bilo prejako i malo kilažu radi duela da nabaci...
Mislim i na njih a i mislim na to sto imamo 4-5 veznjaka koji su za prve a nijedan ne igra po strani, i onda njih Pape sve ugura u 1. postavu i nemamo igre po boku

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 16 avg 2012, 02:11

MS7 :twisted: :D ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 avg 2012, 02:19

Definitivno igrac utakmice ! Konacno smo dobili pravog krilnog igraca i na desnoj strani i necemo vise morati tu poziciju krpiti igracima kojima to nije prirodna pozicija. Nadam se da ce momak u ovih posljednjih 15 dana prelaznog roka ostvariti transfer u neku od liga petice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 16 avg 2012, 02:26

amerosm je napisao/la:Definitivno igrac utakmice ! Konacno smo dobili pravog krilnog igraca i na desnoj strani i necemo vise morati tu poziciju krpiti igracima kojima to nije prirodna pozicija. Nadam se da ce momak u ovih posljednjih 15 dana prelaznog roka ostvariti transfer u neku od liga petice.
Pored Pjanica, Begovica, Mujdze, Lulica, i Spahica, jedini igrac koji MORA da igra svaku utakmicu.

Mitar
Kontakt:

Post Postao/la Mitar » 16 avg 2012, 08:46

valterboy je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Definitivno igrac utakmice ! Konacno smo dobili pravog krilnog igraca i na desnoj strani i necemo vise morati tu poziciju krpiti igracima kojima to nije prirodna pozicija. Nadam se da ce momak u ovih posljednjih 15 dana prelaznog roka ostvariti transfer u neku od liga petice.
Pored Pjanica, Begovica, Mujdze, Lulica, i Spahica, jedini igrac koji MORA da igra svaku utakmicu.

E ovoga sam se plasio...kod nas igrac cim odigra utakmicu kako treba, odmah ga niko ne smije dirati i ima zagarantovano mjesto u ekipi narednih 100 godina. Ista stvar ko s onim kljusetom Muratovicem...

Momak ima potencijala, odigrao je dobro. Ali ne treba pritisak praviti i pogotovo ne treba dati do znanja nikom da ima zagarantovano mjesto. On mora jos dosta napredovati i preci u neku jacu ligu da bi bio standardni reprezentativac...
SI AMO CONte!!!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 avg 2012, 08:50

Cuj Stevanovic mora igrati svaku a Dzeko ne mora, e moj Edine dokle si dogurao, nista protiv ovog momka nemam, cak sam ga i prije Susica zelio vidjeti u reprezentaciji i ponosan sam na sebe sto sam medju prvim prepoznao njegov talenat za A repku :D ali porediti njega ili bilo koga iz repke sa Dzekom je smijesno, a pogotovo ne ankon jedne dobre partije. Samo ti nastavi Miroslave i bit ce nesto od tebe.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

mo-bih
Kontakt:

Post Postao/la mo-bih » 16 avg 2012, 08:58

Momak je još mlad i nadam se da će nastaviti napredovati kao do sada. Nije on Džeki konkurencija, njega treba staviti na desno krilo jer nemamo veznog sa njegovom brzinom i trkom da i zna na pravi način uposliti Džeku i Ibiševića. Upravo nam je ovakav profil igrača trebao jer imamo previše tipičnih balkanskih veznih igrača koji su teški, tromi i spori, čast izuzecima.

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 16 avg 2012, 09:00

Igračina 8-) Uff,sto će Vojvodina uzeti fine pare za Miroslava . :)
❶❾❽❽

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 avg 2012, 09:10

Vidi se skolovano krilo, sta znaci ekipi. Samo igrac na svojoj poziciji. Bravo Stevke.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 avg 2012, 09:12

Tracy3McGrady je napisao/la:Cuj Stevanovic mora igrati svaku a Dzeko ne mora, e moj Edine dokle si dogurao, nista protiv ovog momka nemam, cak sam ga i prije Susica zelio vidjeti u reprezentaciji i ponosan sam na sebe sto sam medju prvim prepoznao njegov talenat za A repku :D ali porediti njega ili bilo koga iz repke sa Dzekom je smijesno, a pogotovo ne ankon jedne dobre partije. Samo ti nastavi Miroslave i bit ce nesto od tebe.
Opet safetovski sindrom ne poznavanja pozicije igraca...
Dzeko i Stevan se nikako ne mogu porediti ,prvi napadac klasicni a drugi klasicno krilo koje ne miruje 90 minuta...
Kako je samo bilo lijepo vidjeti tu desnu stranu i smjenjivanje Mujdze i Stevana na pozicijama LB/LK bez ikakvih razlika...

Da je samo nama noramalan selektor sad bi mi vec imali plasman na EP...
Kad se samo sjetim koliko je nekolicina nas pisala o desnom krilu i Pjanicu... :cry: Place mi se kad nam sta nam je ubleha uradila prosle kvalifikacije... :cry:

I da nije visa sila odredila sastav nikad se mi nebi kutarisali one cobanske postave ili postave iz 70-ih Rahimic,Medunjanin,Miske ,Pjanic ... :cry:
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 16 avg 2012, 09:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 15 gostiju.