Lagano brate.Uzmes flasu (staklenu) u nju stavis benzin,kerozin i napalm i stavis krpu.Naravno krpu zapalis i uzivassamocelik je napisao/la:Raja imal ko dobar recept za koktel al bas dobar da iznenadim i sebe i trebu???![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I bacas na protivnicke navijaceEmir ZENICA je napisao/la:Lagano brate.Uzmes flasu (staklenu) u nju stavis benzin,kerozin i napalm i stavis krpu.Naravno krpu zapalis i uzivassamocelik je napisao/la:Raja imal ko dobar recept za koktel al bas dobar da iznenadim i sebe i trebu???![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
znas li ti odakle je ovaj..LjumanM95 je napisao/la:http://www.****/vijesti/teme/1 ... etara.html
A ja kralja...![]()
![]()
Ovaj je također nešto zaključavao ljubav katancem u Goraždu, zna legenda više o tome.
1947!
ovaj il ima šizofreniju il se toliko zvekno gudrom da ne zna šta priča
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
E moj Amare malo ti po forumu sad se ofiraš i po televiziji, koji te đavo gonio da daješ interviju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Moze neki dobar film koji ste gledali (comedy)
Šta ba ?legenda reala je napisao/la:E moj Amare malo ti po forumu sad se ofiraš i po televiziji, koji te đavo gonio da daješ interviju![]()
![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
Nije bas komedija, ali sivi kamion crvene boje... ekstra film neki dan gledao... imas na yt cijeli film. Pozdravbeli je napisao/la:Moze neki dobar film koji ste gledali (comedy)
Tu smo gospodine.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Posto smo saigraci, reko da stavim prikladan avatar.LBJ MVP je napisao/la:Tu smo gospodine.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 17 avg 2012, 00:19, ukupno mijenjano 3 puta.
-
samoradnik
- Kontakt:
e ljudi ja sam se zaljubio izgleda 
Podržavam tvoj potezDonnie Darko je napisao/la:Posto smo saigraci, reko da stavim prikladan avatar.LBJ MVP je napisao/la:Tu smo gospodine.
Bolje za tebe da nisisamoradnik je napisao/la:e ljudi ja sam se zaljubio izgleda
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne valja ti to jarane xD
gdje ćeš to uraditi ? To ti je životna greškasamoradnik je napisao/la:e ljudi ja sam se zaljubio izgleda
pozdrav za masivnog.
DRUG NEBI TI PUNCA
Bagrcavi,kako slusa iPhone ? 
-
samoradnik
- Kontakt:
i ja kažem da je bolje,ona u vezi već 2 godine,sinoć raskinula, a ja je upozno preksinoć....
valjda šta bude!
bagrcavi svi mi to kažu,niko da me podrži!
bagrcavi svi mi to kažu,niko da me podrži!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Korak 1: Odljubi sesamoradnik je napisao/la:e ljudi ja sam se zaljubio izgleda
Korak 2: Ovjeri jos jednom Korak 1
Korak 3: Uzivaj
ma brate upoznajemo se još uvijekalacious je napisao/la:Bagrcavi,kako slusa iPhone ?
imaš moju punu podršku !samoradnik je napisao/la:bagrcavi svi mi to kažu,niko da me podrži!
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 17 avg 2012, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.