Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Reprezentacija Italije
Holandija U21 0:3 Italija U21 75'minut
'Insigne
'Immobile
'Florenzi
'Insigne
'Immobile
'Florenzi
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipe
- Kontakt:
Retro dresovi kod italijana prejaki.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Iako nisam gledao utakmicu na osnovu rezultata se jasno vidi da se Prandelli ne može osloniti na igrače ostalih klubova, već samo na Juventusovu gardu.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
seria a bez Juventusa isto je sto reprezentacija bez Juventina. Nadam se da Juventini vise nece igrati za Azzure, bar neko vrijeme...GaziHusrevbeg je napisao/la:Iako nisam gledao utakmicu na osnovu rezultata se jasno vidi da se Prandelli ne može osloniti na igrače ostalih klubova, već samo na Juventusovu gardu.
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Ja se od 2006 godine nadam da Juventusovi igraci nece igrati za repku i moglo bi se ostvariti ubrzo ima nekih naznaka

Edit: Gledam na SKY su odusevljeni ovom novom repkom Italija kazu NUOVA ITALIA MOLTO TALENTO i puna energija ako je tako nadam se da Prandeli u buducnosti nece zvati igrace JUVENTUSA

Edit: Gledam na SKY su odusevljeni ovom novom repkom Italija kazu NUOVA ITALIA MOLTO TALENTO i puna energija ako je tako nadam se da Prandeli u buducnosti nece zvati igrace JUVENTUSA
- francobaresi
- Kontakt:
Ova nova Italija je dosta talentovana , ovo su momci koji će većinom da budu u najboljim godinama tek na WC-u 2014 god. odnosno 2016 god.. Tako da neće biti krize u Italiji kad se desi smjena generacija 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Ja vala... Sta ce Azzuri bez Bonuccia, Barzaglia, De Ceglia... Mislim, stvarno.
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
- 10DelPiero
- Kontakt:
Da ali isto tako ne mora da znaci da ce svi ti momci izrasti u vrhunske igrace.francobaresi je napisao/la:Ova nova Italija je dosta talentovana , ovo su momci koji će većinom da budu u najboljim godinama tek na WC-u 2014 god. odnosno 2016 god.. Tako da neće biti krize u Italiji kad se desi smjena generacija
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipe
- Kontakt:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Iako nisam gledao utakmicu na osnovu rezultata se jasno vidi da se Prandelli ne može osloniti na igrače ostalih klubova, već samo na Juventusovu gardu.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hoces rec da nije tako, pa pogledaj sastav Engleske od koje su oni izgubili...od Engleza je ostalo samo ime, Italija im je ocitala lekciju na Euru a sad su porazeni...
zar je toliko tesko biti objektivan pa vidjeti da su Bufon, Kijelini, Barzaglji, Pirlo, Markizio kicma Italije( to je vec 5 igraca bez kojih tesko da mogu u ovom momentu protiv ozbiljnijih ekipa), zatim tesko priznati da je Bonuci kvalitetniji od Astorija i Ogbone, da je Djovinko bolji izbor od El Saravija i Dijamantija, a bgm ni Matri ne zaostaje previse za ovim centarforima iako ga ne simpatisem. Onda tu su i Djakerini, Pepe koji nisu nista losiji ali eto to je ta druga kategorija igraca koji su manje-vise svi u 5 deka pa to i nije bitno- stvar ukusa u nekim slucajevima. Bitni su onih 5 gore koji su kicma i za 2 klase bolji od svakog narednog na svojoj poziciji, osim De Rosija koji je tu jos jedina svjetska klasa.
oko njih 5-6 plus Baloteli ti mozes i graditi ekipu, lako je oko kostura graditi, pa tu kad im dodas i Montoliva, Abatea, Balzaretija, Djakerinija, Ogbonu itd itd i oni se pokazu kao dobri igraci, medjutim kad na ovu drugu klasu igraca svalis teret da budu glavni, ne ide to bas tako lako.
zar je toliko tesko biti objektivan pa vidjeti da su Bufon, Kijelini, Barzaglji, Pirlo, Markizio kicma Italije( to je vec 5 igraca bez kojih tesko da mogu u ovom momentu protiv ozbiljnijih ekipa), zatim tesko priznati da je Bonuci kvalitetniji od Astorija i Ogbone, da je Djovinko bolji izbor od El Saravija i Dijamantija, a bgm ni Matri ne zaostaje previse za ovim centarforima iako ga ne simpatisem. Onda tu su i Djakerini, Pepe koji nisu nista losiji ali eto to je ta druga kategorija igraca koji su manje-vise svi u 5 deka pa to i nije bitno- stvar ukusa u nekim slucajevima. Bitni su onih 5 gore koji su kicma i za 2 klase bolji od svakog narednog na svojoj poziciji, osim De Rosija koji je tu jos jedina svjetska klasa.
oko njih 5-6 plus Baloteli ti mozes i graditi ekipu, lako je oko kostura graditi, pa tu kad im dodas i Montoliva, Abatea, Balzaretija, Djakerinija, Ogbonu itd itd i oni se pokazu kao dobri igraci, medjutim kad na ovu drugu klasu igraca svalis teret da budu glavni, ne ide to bas tako lako.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa samo otvorit oci, i pogledat neke stvari.
Ne bitno sto je prijateljska, kad repke igraju svaka utakmica ulazi u ranklng na FIFA-inoj listi, i svaka je bitna. Sta milis ovi igraci sto su sinoc igrali nisu htjeli da pobjede, bilo im svejedno? Ne budite smijesni.
Onda ova Engleska je zapravo slabija od one koju je Italija izdominirala na Euru, a jedino sto je bilo drugacije u Italiji su igraci Juventusa. Pa ocigledno je da bolno falimo, sto Barza i Chiellini i Gigi u odbrani, te Pirlo i Marchisio u veznom redu. Znam ja da vas to boli, ali Jak Juventus=Jaka Italija, uvijek bilo i bice.
Sto se tice od ovih sto su igrali, Sharawy, Ogbonna i Destro ce nadam se imati jos toga da pokazu u repki, De Rossi standardna zvijer. Nema Italija brige bar slijedeca dva velika takmicenja.
Edit: Defoe, A. Johnson, Lampard i Cahill nisu vidjeli Eura, kamoli odigrali bitnu ulogu u reprezentaciji Engleske, Milner ih je samo gusio, kljucni igraci Engleske na Euru su bili Wellbeck, Steven, Carrol, Terry, Hart, G. Johnson i Young.
Ne bitno sto je prijateljska, kad repke igraju svaka utakmica ulazi u ranklng na FIFA-inoj listi, i svaka je bitna. Sta milis ovi igraci sto su sinoc igrali nisu htjeli da pobjede, bilo im svejedno? Ne budite smijesni.
Onda ova Engleska je zapravo slabija od one koju je Italija izdominirala na Euru, a jedino sto je bilo drugacije u Italiji su igraci Juventusa. Pa ocigledno je da bolno falimo, sto Barza i Chiellini i Gigi u odbrani, te Pirlo i Marchisio u veznom redu. Znam ja da vas to boli, ali Jak Juventus=Jaka Italija, uvijek bilo i bice.
Sto se tice od ovih sto su igrali, Sharawy, Ogbonna i Destro ce nadam se imati jos toga da pokazu u repki, De Rossi standardna zvijer. Nema Italija brige bar slijedeca dva velika takmicenja.
Edit: Defoe, A. Johnson, Lampard i Cahill nisu vidjeli Eura, kamoli odigrali bitnu ulogu u reprezentaciji Engleske, Milner ih je samo gusio, kljucni igraci Engleske na Euru su bili Wellbeck, Steven, Carrol, Terry, Hart, G. Johnson i Young.
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 16 avg 2012, 13:02, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
-
gojzerica
- Kontakt:
chi3llo je napisao/la:Pa samo otvorit oci, i pogledat neke stvari.
Onda ova Engleska je zapravo slabija od one koju je Italija izdominirala na Euru, a jedino sto je bilo drugacije u Italiji su igraci Juventusa. Pa ocigledno je da bolno falimo, sto Barza, Bonucci i Chiellini i Gigi u odbrani, te Pirlo i Marchisio u veznom redu. Znam ja da vas to boli, ali Jak Juventus=Jaka Italija, uvijek bilo i bice.
- IlPrincipe
- Kontakt:
KAKO NE SHVATATE DA Gabbiadini-Schelotto-Poli-Fabbrini-Peluso-Destro NISU NI DO KOLJENA NITI JEDNOM ENGLESKOM REPREZENTATIVCU OD SINOĆ ?
Pa bolje bi odigrali Matri,Borriello,Borini,Pazzini i šta ti ja znam kontaš u tome je fazon TROLU
Ovo je samo prijateljska utakmica u kojima treba dati šansu mladim igračima koji su se po meni sinoć fino pokazali i lijepo odigrali.
I nisam dječak levatino ako te zanima javi se na pm pa ti dam link profila i pogledaš kolko imam godina.
I nisam dječak levatino ako te zanima javi se na pm pa ti dam link profila i pogledaš kolko imam godina.
- SoloJuve26
- Kontakt:
smiri malo dozivljaj, eno izjednacli su izgleda u >Ceseni...IlPrincipe je napisao/la:KAKO NE SHVATATE DA Gabbiadini-Schelotto-Poli-Fabbrini-Peluso-Destro NISU NI DO KOLJENA NITI JEDNOM ENGLESKOM REPREZENTATIVCU OD SINOĆ ?Pa bolje bi odigrali Matri,Borriello,Borini,Pazzini i šta ti ja znam kontaš u tome je fazon TROLU
Ovo je samo prijateljska utakmica u kojima treba dati šansu mladim igračima koji su se po meni sinoć fino pokazali i lijepo odigrali.
Jel igro sinoc Abate.. Sve kaze kakva je ta repka bez Juventusovi igraca...
- IlPrincipe
- Kontakt:

došla je čitava kompanija, odustajem ..
- SoloJuve26
- Kontakt:
Djecace ne znas drugo nego postavljati te slicice...
ha pareggiato il Cesena
ha pareggiato il Cesena
Ali ti igraci koje si ti naveo su direktna zamjena za one iz Juventusa, znaci nema druge opcije izmedju, znaci Italija bez Juventusa=ono sinoc. Matri, Boriello, Borini i Pazzini bi samo mogli zamjenit Destra i Sharawija u ovoj postavi.
Igrali su i Abate i Montolivo i Nocerinoi De Rossi i Balzaretti...
Isto tako ti igraci koje si ti naveo su direktan ekvivalent Jacka Butlanda, Bainsa, Livermora, Carricka, Cleverleya, Jagielke i Bertranda koji su igrali sinoc za Englesku, znaci ova Engleska nije ni blizu one Engleske sa Eura..
Isto tako ti igraci koje si ti naveo su direktan ekvivalent Jacka Butlanda, Bainsa, Livermora, Carricka, Cleverleya, Jagielke i Bertranda koji su igrali sinoc za Englesku, znaci ova Engleska nije ni blizu one Engleske sa Eura..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlPrincipe
- Kontakt:
al nije ni Italija. Jedino je De Rossi imao stalnu Minutažu- Balzaretti je odigrao 2 utakmice ostale ulazio sa klupe, Montolivo samo onu protiv Njemačke i Španije čini mi se, Nocerino također. Abate samo jednu odigrao i to je to.chi3llo je napisao/la:Ali ti igraci koje si ti naveo su direktna zamjena za one iz Juventusa, znaci nema druge opcije izmedju, znaci Italija bez Juventusa=ono sinoc. Matri, Boriello, Borini i Pazzini bi samo mogli zamjenit Destra i Sharawija u ovoj postavi.
Dok su kod njih Young,Carroll,Lampard,Cahill igrali skoro sve utakmice pa i A.Johnson je dobivao veću minutažu nego li Nocerino i Abate tako da .. mada nebitno ti si jedan od rijetkih koji ne provociraju i cijenim te zbog toga jer si sposoban da vodiš normalnu diskusiju. Ja sam već rekao da se slažem sa time da su Juventusovi igrači najvažniji u reprezentaciji samo navodim kako je ovo prijateljska utakmica u kojoj su sedmorica debitovala
-
gojzerica
- Kontakt:
Šta bolan Lampard igrao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.