High je napisao/la:Ako se mogao trpiti Vranješ, onda može i Sesar.

Vranjes je zastitni znak sponzora.
High je napisao/la:Ako se mogao trpiti Vranješ, onda može i Sesar.
Malo je reci oplakah.bagrcavi je napisao/la:I DA SE RIFAT MAKNE IZ KUHINJE !kimbo je napisao/la:Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).
Al na nesrecu to necemo dozivjti u skoroj buducnosti cak ni u prijateljskim tekmama ... Nego ovako kao danas na slamku premalo u prekasno i mora se cekati da se neko povrijedi ...
I to si zakljucio na osnovu 5 minuta igre? Malo je to prijatelju,pogotovo jer su u tim trenutcima svi samo cekali kraj,i Vels i mi..Alfa_Muzijak je napisao/la:Sasvim solidno odradio. Bravo Ivane. Od izmjena jedini nesto pokazao. Svraka se krio od lopte. Mozda 1 ili 2 puta je dotak'o, a igro oko 10 min vise. (usporedbe radi)
Sesar se mora naci na spisku za kvalifikacije.
Dobro ko bi se po tebi trebo naci. Onaj celo levat il mozda Svraka tika taka? I nije 5 nego vise od 10 min i imo je dosta pasova i vuko je neke akcije. Kazem sasvim solidno i ne vjerujem da bi se ove zamjene sinoc trebale naci ispred njega.Rios je napisao/la:I to si zakljucio na osnovu 5 minuta igre? Malo je to prijatelju,pogotovo jer su u tim trenutcima svi samo cekali kraj,i Vels i mi..Alfa_Muzijak je napisao/la:Sasvim solidno odradio. Bravo Ivane. Od izmjena jedini nesto pokazao. Svraka se krio od lopte. Mozda 1 ili 2 puta je dotak'o, a igro oko 10 min vise. (usporedbe radi)
Sesar se mora naci na spisku za kvalifikacije.Treba mu dati jos jednu sansu,vise vremena,slazem se..Ali da se mora naci na spisku za kvalifikacije i ne mora vala
Ne bi trebali ni Vrancic a ni Svraka..Imao je nekih dodavanja na sredini terena,slazem se,ali sve je to malo da bi se moglo ocjeniti je li on ili nije za reprezentacije,pogotovo da se kaze da se on mora pozvati...Ja o tome pricam..Ako Medunjanin ne nadje novi klub,Hadzic ne dobije pasos,Rahimic se ne oporavi od operacije,Zahrovic ode u mladu repku onda ga i treba pozvati..Alfa_Muzijak je napisao/la:Dobro ko bi se po tebi trebo naci. Onaj celo levat il mozda Svraka tika taka? I nije 5 nego vise od 10 min i imo je dosta pasova i vuko je neke akcije. Kazem sasvim solidno i ne vjerujem da bi se ove zamjene sinoc trebale naci ispred njega.Rios je napisao/la:I to si zakljucio na osnovu 5 minuta igre? Malo je to prijatelju,pogotovo jer su u tim trenutcima svi samo cekali kraj,i Vels i mi..Alfa_Muzijak je napisao/la:Sasvim solidno odradio. Bravo Ivane. Od izmjena jedini nesto pokazao. Svraka se krio od lopte. Mozda 1 ili 2 puta je dotak'o, a igro oko 10 min vise. (usporedbe radi)
Sesar se mora naci na spisku za kvalifikacije.Treba mu dati jos jednu sansu,vise vremena,slazem se..Ali da se mora naci na spisku za kvalifikacije i ne mora vala
Sarajevo je danas igralo protiv Gradinezgembo89 je napisao/la:danas je bio potanak protiv Zvijezde
Vidi u Safeta dobra potpisa koda je kakv doktorCartman je napisao/la:Ne znam kako je ovo procurilo, ali hajde neka smo barem vidjeli kako taj poziv i izgleda. Da znamo ako nam se slucajno pojavi u posti.
Pa je li bio faca kao mlad ili nije, tako je on pisao na grudi navijacica. Iskusan je to covjek.legenda reala je napisao/la:Vidi u Safeta dobra potpisa koda je kakv doktorCartman je napisao/la:Ne znam kako je ovo procurilo, ali hajde neka smo barem vidjeli kako taj poziv i izgleda. Da znamo ako nam se slucajno pojavi u posti.![]()
Ovako je i meni jednom došlo, ali nana bacila u smeće kontala poziv sa sudaCartman je napisao/la:Ne znam kako je ovo procurilo, ali hajde neka smo barem vidjeli kako taj poziv i izgleda. Da znamo ako nam se slucajno pojavi u posti.
Cartman je napisao/la:Ne znam kako je ovo procurilo, ali hajde neka smo barem vidjeli kako taj poziv i izgleda. Da znamo ako nam se slucajno pojavi u posti.
Mozda je tako i Zukanovicu i Cocalicu.bagrcavi je napisao/la:Ovako je i meni jednom došlo, ali nana bacila u smeće kontala poziv sa sudaCartman je napisao/la:Ne znam kako je ovo procurilo, ali hajde neka smo barem vidjeli kako taj poziv i izgleda. Da znamo ako nam se slucajno pojavi u posti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.