Ivan Sesar

DonVito
Kontakt:

Re: Ivan Sesar

Post Postao/la DonVito » 16 avg 2012, 01:59

High je napisao/la:Ako se mogao trpiti Vranješ, onda može i Sesar.
slika
Vranjes je zastitni znak sponzora.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.

febo
Kontakt:

Post Postao/la febo » 16 avg 2012, 02:41

Bas sam gledao tog Kvesica kad je igrao za mladu i momak ce vjerovatno biti clan A tima za par godina, bas kao i Sesar. Tu bi se jos mogao i Suljic prikljuciti, kao i Visca. Samo svi oni prvo moraju neke transfere da naprave... Imamo veliki potencijal.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 16 avg 2012, 02:50

bagrcavi je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Evo ja garantujem da Sesar mora da ima mjesto u prvih 11 , jer na onoj njegovoj pozicji smo trenutno bez rjesenja i daleko je najbolji u toj ulozi. To je meni neupitno isto kao sto mi je neupitno bilo da se za Stevanovica mora naci mjesoto na desnom boku. Isto tako mislim da se za Besica mora naci mjesto da igra zajdno sa Sesarom kao zadnji vezni. I jedan i drugi imaju korak i duel igru bolje od Zahirovica (koji mi se inace isto svidja kao igrac mada ga mimitira brzina).

Al na nesrecu to necemo dozivjti u skoroj buducnosti cak ni u prijateljskim tekmama ... Nego ovako kao danas na slamku premalo u prekasno i mora se cekati da se neko povrijedi ...
I DA SE RIFAT MAKNE IZ KUHINJE !
Malo je reci oplakah. :D :D
Kakvi se sve pacijenti krecu po ovom forumu. On nasao da garantuje. Joj, joj...
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 16 avg 2012, 07:53

Premalo igrao za neku ocjenu ali se vidi ta mirnoća i neupitno nogometno znanje.
Uostalom budućnost je pred njim.
Igra,igraj igraj Ivaneeeeee :)
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 16 avg 2012, 15:48

Sasvim solidno odradio. Bravo Ivane. Od izmjena jedini nesto pokazao. Svraka se krio od lopte. Mozda 1 ili 2 puta je dotak'o, a igro oko 10 min vise. (usporedbe radi)

Sesar se mora naci na spisku za kvalifikacije.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Rios

Post Postao/la Rios » 16 avg 2012, 15:51

Alfa_Muzijak je napisao/la:Sasvim solidno odradio. Bravo Ivane. Od izmjena jedini nesto pokazao. Svraka se krio od lopte. Mozda 1 ili 2 puta je dotak'o, a igro oko 10 min vise. (usporedbe radi)

I to si zakljucio na osnovu 5 minuta igre? Malo je to prijatelju,pogotovo jer su u tim trenutcima svi samo cekali kraj,i Vels i mi.. ;) Treba mu dati jos jednu sansu,vise vremena,slazem se..Ali da se mora naci na spisku za kvalifikacije i ne mora vala ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 16 avg 2012, 15:53

Rios je napisao/la:
Alfa_Muzijak je napisao/la:Sasvim solidno odradio. Bravo Ivane. Od izmjena jedini nesto pokazao. Svraka se krio od lopte. Mozda 1 ili 2 puta je dotak'o, a igro oko 10 min vise. (usporedbe radi)

I to si zakljucio na osnovu 5 minuta igre? Malo je to prijatelju,pogotovo jer su u tim trenutcima svi samo cekali kraj,i Vels i mi.. ;) Treba mu dati jos jednu sansu,vise vremena,slazem se..Ali da se mora naci na spisku za kvalifikacije i ne mora vala ;)
Dobro ko bi se po tebi trebo naci. Onaj celo levat il mozda Svraka tika taka? I nije 5 nego vise od 10 min i imo je dosta pasova i vuko je neke akcije. Kazem sasvim solidno i ne vjerujem da bi se ove zamjene sinoc trebale naci ispred njega.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

Rios

Post Postao/la Rios » 16 avg 2012, 16:08

Alfa_Muzijak je napisao/la:
Rios je napisao/la:

Dobro ko bi se po tebi trebo naci. Onaj celo levat il mozda Svraka tika taka? I nije 5 nego vise od 10 min i imo je dosta pasova i vuko je neke akcije. Kazem sasvim solidno i ne vjerujem da bi se ove zamjene sinoc trebale naci ispred njega.
Ne bi trebali ni Vrancic a ni Svraka..Imao je nekih dodavanja na sredini terena,slazem se,ali sve je to malo da bi se moglo ocjeniti je li on ili nije za reprezentacije,pogotovo da se kaze da se on mora pozvati...Ja o tome pricam..Ako Medunjanin ne nadje novi klub,Hadzic ne dobije pasos,Rahimic se ne oporavi od operacije,Zahrovic ode u mladu repku onda ga i treba pozvati.. ;) Jer su ovo sve igraci koji na njegovom mjestu imaju kod Safeta prednost u reprezentaciji..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 avg 2012, 00:56

danas je bio potanak protiv Zvijezde haman umor ucionio svoje,jedan potez Husejinovica izbaci komplet odbranu protivnika,a Sesar nema taj mangupluk,onaj zadnji pass..to dodavanje na sredini koje spominjete i falite protiv Velsa pogledajte snimak pa ce te vidjet da pridje saigracu doda mu i tu je do njeg da mu ovaj opet vrati loptu i onda tako dodavanje bez efekta,a da prednost ispred Svrake ima to je cinjenica i sigurno bi trebo dobit poziv za naredne susrete,al evo Ibricic vec igra 90min i sigurno ima prednost u odnosu na Sesara tesko da ce imat neku vecu minutazu ove kvalifikacije..

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 19 avg 2012, 01:03

zgembo89 je napisao/la:danas je bio potanak protiv Zvijezde
Sarajevo je danas igralo protiv Gradine ;)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 avg 2012, 01:26

na ekranu pisalo GRA ja mislio Zvijezda Gradacac :)

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 22 avg 2012, 13:39

slika

:D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2012, 16:51

Ne znam kako je ovo procurilo, ali hajde neka smo barem vidjeli kako taj poziv i izgleda. Da znamo ako nam se slucajno pojavi u posti. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 22 avg 2012, 16:54

Drago mi je radi Sesara da se probio do repke, nadam se da će biti stalni član
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 avg 2012, 16:57

Cartman je napisao/la:Ne znam kako je ovo procurilo, ali hajde neka smo barem vidjeli kako taj poziv i izgleda. Da znamo ako nam se slucajno pojavi u posti. :D
Vidi u Safeta dobra potpisa koda je kakv doktor :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2012, 16:58

legenda reala je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ne znam kako je ovo procurilo, ali hajde neka smo barem vidjeli kako taj poziv i izgleda. Da znamo ako nam se slucajno pojavi u posti. :D
Vidi u Safeta dobra potpisa koda je kakv doktor :mrgreen: :mrgreen:
Pa je li bio faca kao mlad ili nije, tako je on pisao na grudi navijacica. Iskusan je to covjek. :D

A kakav tek potpis Ciro ima. :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 avg 2012, 17:03

Ovako je i meni jednom došlo, ali nana bacila u smeće kontala poziv sa suda :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 22 avg 2012, 17:04

:D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 22 avg 2012, 17:10

Granoff sponzor a nikad igraci da nam slete u odjelima,nego u onim jeftinim trenerkama. :D
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2012, 17:14

bagrcavi je napisao/la:
Ovako je i meni jednom došlo, ali nana bacila u smeće kontala poziv sa suda :mrgreen:
Mozda je tako i Zukanovicu i Cocalicu. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.