Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Mislim da je Ceska bolja od Engleske, zato bi bilo dobro da uzmemo Crnu Goru, te Finska da uzme Belgiju i onda u polufinalu bi igrali s Engleskom.
Ma pustite te kalkulacije, kalkulisali smo sa Fincima pa nas ljudi pobjedise.
Samo da pobjedimo veceras, pa svejedno koji zavrsili u grupi.
Prvi il drugi, nebitno je, imacemo dvije mec lopte.
Samo da pobjedimo veceras, pa svejedno koji zavrsili u grupi.
Prvi il drugi, nebitno je, imacemo dvije mec lopte.
Nema.nanek je napisao/la:Ima li gdje prenos ?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Naši su do sada trice gađali 18/84,najgori ubjedljivo na čitavom prvenstvu a opet se borimo za sami vrh.
Valjda će se to danas popraviti,ako opet bude kao i obično šut za tri poena Buza 0/4 i Vrabac 1/6 onda ****.
Valjda će se to danas popraviti,ako opet bude kao i obično šut za tri poena Buza 0/4 i Vrabac 1/6 onda ****.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... meID=15662" onclick="window.open(this.href);return false;
Kindže, kindže...
Drago mi je da je Vukovic u prvoj postavi. 
Da su Englezi izgubili sa 11 i vise razlike oni bi ispali. Minut o kraja Cesi su jedini put dosli na +11 ako si pratio rezultat. I onda Englez ubode tricu za prolaz. Eto koliko im NIJE znacilo.LBJ MVP je napisao/la:Znači Englezi izgubili jedino u utakmici koja im ništa nije značila i to protiv Čeha koji važe za jednog od favorita,i to jedva u utakmici koja je Čehima bila od presudne važnosti,Englezi su po prikazanome prvi favoriti turnira.
Ma dobro,nije im značilo da pobjede
A potpuno je nebitno hoće li biti prvi i drugi,ne vjerujem da im nešto znači hoće li igrati u polufinalu protiv BiH ili Finske recimo.
4 minuta prije kraja prve četvrtine Nurkić još nije postigao ni jedan poen a Buza ima šut za tri poena 1/1,čudno i jedno i drugo
A potpuno je nebitno hoće li biti prvi i drugi,ne vjerujem da im nešto znači hoće li igrati u polufinalu protiv BiH ili Finske recimo.
4 minuta prije kraja prve četvrtine Nurkić još nije postigao ni jedan poen a Buza ima šut za tri poena 1/1,čudno i jedno i drugo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- masteRofPoker
- Kontakt:
[BIH] N. Buza - free throw missed

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Najvise mrzim kad se neozbiljno gube lopte...evo za 7 minuta prve cetvrtine 7 izgubljenih lopti...Nurka jos nista nije ubacio...
Kindže, kindže...
Već su nam 5 puta skočili u napadu,imamo baš visoku ekipu a osim Nurkića ne može niko da ubilježi skok
Bojim se zadnje četvrtine,crnogorci redovno pregaze protivnika u zadnjih 10 minuta
Za tri poena Buza 1/1 a Vrabac 2/2 prizvao sam ih
Bojim se zadnje četvrtine,crnogorci redovno pregaze protivnika u zadnjih 10 minuta
Protiv Finske,Norveške i Švedske su gubili nakon tri četvrtine,ali bi zadnju četvrtinu dobijali dvocifrenom razlikom i dolazili do pobjeda.
Za tri poena Buza 1/1 a Vrabac 2/2 prizvao sam ih
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 16 avg 2012, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
koji je rezultat
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Duplo vise skokova imaju crnogorci od nas...al ajd dobro smo suterski raspolozeni...LBJ MVP je napisao/la:Već su nam 5 puta skočili u napadu,imamo baš visoku ekipu a osim Nurkića ne može niko da ubilježi skok![]()
Bojim se zadnje četvrtine,crnogorci redovno pregaze protivnika u zadnjih 10 minutaProtiv Finske,Norveške i Švedske su gubili nakon tri četvrtine,ali bi zadnju četvrtinu dobijali dvocifrenom razlikom i dolazili do pobjeda.
23:15 - prva cetvrtina !
Kindže, kindže...
23:15 za nas, kraj 1. cetvrtine.IVICA OSIM je napisao/la:koji je rezultat
vrabac u zadnjoj minuti 1/4 ubacio 8 poena 
nema potpisa
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
pa sta ste onda zakukali dobroje vodimoBegAx je napisao/la:23:15 za nas, kraj 1. cetvrtine.IVICA OSIM je napisao/la:koji je rezultat
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
[BIH] A. Vrabac - 3pt jump shot made

Pa je li to moguće![]()
![]()
![]()
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Bit ce ovo napeto do kraja?? 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Momci su izgubili samopouzdanje, timska igra je podbacila u prošlom susretu po mišljenju @nene, tako da, nema sumnje da će biti egal završnica, kao što reče @ neno
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sigurno napeta utakmica,,,a nasa 3 igraca imaju sut preko 60%....bas nam stimaju ovi crnogorci hahah 
Kindže, kindže...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.