Ne bih rekao da je 33 utakmice u cijeloj sezoni malo. Pogotovo ako u obzir uzmemo da je Coentrao od prve igrao svaku vazniju utakmicu u sezoni.DonVito je napisao/la:Mou je dao i za onog žutog iz Benfike 25 mill da bude na klupi.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Winston Churchill:"Fanatik je onaj ko ne može promijeniti svoje mišljenje i ne želi promijeniti temu."
Opisuje pojedine fanatike,ovaj...forumase.
Opisuje pojedine fanatike,ovaj...forumase.
Real Madrid je prošle godine odigrao najmanje 60 utakmica a tih 33 utakmice što je žuti odigrao njih više od pola je odigrao sa klupe, igrao je ne bitne tekme od 1min kad se Marcelo odmarao.D10S je napisao/la:Ne bih rekao da je 33 utakmice u cijeloj sezoni malo. Pogotovo ako u obzir uzmemo da je Coentrao od prve igrao svaku vazniju utakmicu u sezoni.DonVito je napisao/la:Mou je dao i za onog žutog iz Benfike 25 mill da bude na klupi.
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Laz! Coentrao je prethodne sezone odigrao za Madrid pune 24 utakmice. Dakle, ako zbrojimo svu njegovu minutazu i podijelimo je na 90. To uopce nije losa brojka za nekog ko je igrao na samoj jednoj poziciji (onu jednu utakmicu na zadnjem veznom protiv Zaragoze ne racunam). Odlicna minutaza za nekog ko na svojoj poziciji ima jaceg konkurenta.DonVito je napisao/la: Real Madrid je prošle godine odigrao najmanje 60 utakmica a tih 33 utakmice što je žuti odigrao njih više od pola je odigrao sa klupe, igrao je ne bitne tekme od 1min kad se Marcelo odmarao.
I ne bi rekao da su nebitne sve utakmice protiv Barce, Bayerna, Atletica, i ostale. Upravo kod tih jacih utakmica Marcelo je "odmarao" a Coentrao igrao.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
Dode DonVito navijac Barcelone ,pricat o Madridu i njegovim igracima 
Potpisa li ovaj Modrić više ? 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sretno Realovci u predstojećoj sezoni predstoji nama i vama borba za sami vrh,mi ćemo odlučivati za prvo i drugo mjesto 
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Sati su u pitanju..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Can't waitRaul_64 je napisao/la:Sati su u pitanju..
Jeli ovo nečija tematyler durden je napisao/la:Dode DonVito navijac Barcelone ,pricat o Madridu i njegovim igracima
- Nail for Real
- Kontakt:
Jeste, a Portillo je gazda na istoj. Nasli vi noliferi da raspredate o Realu, ma bizi
...
Nego, spameru, kako te prihvatila nova okolina? Posto ne sumnjam da si neuspjesan u stvarnoj.
Nego, spameru, kako te prihvatila nova okolina? Posto ne sumnjam da si neuspjesan u stvarnoj.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- tyler durden
- Kontakt:
Mozemo, al ne pravi se isuvise pametan oko neceg sto nisi pomnije pratio neg ja i ostali ovdjeDonVito je napisao/la:Jeli ovo nečija tematyler durden je napisao/la:Dode DonVito navijac Barcelone ,pricat o Madridu i njegovim igracimavaljda se svi možemo uključiti..
Ajde ljudi nemojte se vrijeđati, peace
@Don Vito, ur welcome in here, barem što se tiče mene, a ja sam, zna se, ovdje većina
@Don Vito, ur welcome in here, barem što se tiče mene, a ja sam, zna se, ovdje većina
Hvala buraz, ma svi su izgleda malo nervozni zbog kupovine Modričazizu1991 je napisao/la:Ajde ljudi nemojte se vrijeđati, peace![]()
Sigurno pratim, upućen sam u situacijuMozemo, al ne pravi se isuvise pametan oko neceg sto nisi pomnije pratio neg ja i ostali ovdje
- Nail for Real
- Kontakt:
Nismo nervozni, nervozni smo zbog budala koji ne kontaju pisanu rijec.
A bas sam citao diskusiju na prethodnoj temi...reci za jednog Khediru da ne umije da povuce loptu a gledat' finis proslosezonske trke je za zatvor.
A Xabi nije WC, te nema dobrih igraca u sredini, te limitirani....ne znam odakle vam te ideje.
A bas sam citao diskusiju na prethodnoj temi...reci za jednog Khediru da ne umije da povuce loptu a gledat' finis proslosezonske trke je za zatvor.
A Xabi nije WC, te nema dobrih igraca u sredini, te limitirani....ne znam odakle vam te ideje.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa dobro @Nail, ne treba radi mišljenja pojedinaca osuđivati većinu, a bez obzira na sve, svako ima pravo na svoje mišljenje, tako da, što smeta, ignore, barem je tako kod mene slučaj 
Zamolio bih određene da ne trolaju više ljude.Luka ne dolazi 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma on je navijač Reala, al' se haman previše fura na @Arbelonsa. To je "vaš" čovjek, poznatiji pod nickom Los Blanos 2.tyler durden je napisao/la:Dode DonVito navijac Barcelone ,pricat o Madridu i njegovim igracima
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
O tome da li je Xabi world class igrač ili ne, da li je trom i spor ili ne, dovoljno govori činjenica da smo u 80% utakmica kada je on sjedio na klupi muku mučili da priđemo 16-ercu dok je Penaldo očajnički pokušavao sa 30 metara da zabije gol. Ulazile su neke, mora jedna od stotinu vala ući.
Xabi Alonso je naravno bolji igrač od Ronalda i to znamo svi.
Xabi Alonso je naravno bolji igrač od Ronalda i to znamo svi.
ebemga ako ti nisi reinkarinacija onog ludjaka namiska,nekako smrdi na njegove gluposti @FKKC19932
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.