gojzerica je napisao/la:
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- rastafarian
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
I jos te ono pita na chatu da joj lajkas sliku, a ti joj zadas dislike heheheDonnie Darko je napisao/la:Kad bi samo uveli dislike, facebook bi postao 750% bolje i zanimljivije mjesto.
Ne vidim nista lose u tome ?! Ako ja na profilnu mogu staviti sliku sa pivom i da bude kul, zasto i njoj ne moze biti fino i lijepo kada je zavijena ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Šta je ovdje čudno/smiješno?Cautinho je napisao/la:Evo ih još
- IlPrincipe
- Kontakt:
čuj zavijenaneo je napisao/la:Ne vidim nista lose u tome ?! Ako ja na profilnu mogu staviti sliku sa pivom i da bude kul, zasto i njoj ne moze biti fino i lijepo kada je zavijena ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ma i meni je smijesno.
Sta se imas zavijena slikat kad znam da si muslimanka samo preko ramazana.
Sta se imas zavijena slikat kad znam da si muslimanka samo preko ramazana.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pokrivena, jesi li sada zadovoljan !? Ne volim ni ja sta se desava, ali ako ti mozes se slikati bez majice, a treba izbaciti sifone, moze vala i ona ZAVIJENA!!! Kod nas u BIH se uvijek koristilo ZAVIJENA europljaninu...
Vise volim vidjeti nju zavijenu, nego onu koja je dupe izbacila na profilnoj! Dabogda ti ozenio tu sto je dupe ili sifone izbacila, a kroz nju prosli da se metrima mjere...
Aferim
Vise volim vidjeti nju zavijenu, nego onu koja je dupe izbacila na profilnoj! Dabogda ti ozenio tu sto je dupe ili sifone izbacila, a kroz nju prosli da se metrima mjere...
Aferim
That's it...neo je napisao/la:Pokrivena, jesi li sada zadovoljan !? Ne volim ni ja sta se desava, ali ako ti mozes se slikati bez majice, a treba izbaciti sifone, moze vala i ona ZAVIJENA!!! Kod nas u BIH se uvijek koristilo ZAVIJENA europljaninu...
Aferim
That's it...neo je napisao/la:Pokrivena, jesi li sada zadovoljan !? Ne volim ni ja sta se desava, ali ako ti mozes se slikati bez majice, a treba izbaciti sifone, moze vala i ona ZAVIJENA!!! Kod nas u BIH se uvijek koristilo ZAVIJENA europljaninu...
Aferim
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Amoxicillin
- Kontakt:
sve to stoji, drug, ovu gore neću komentarisat' možda je cura fkt normalna, al znam lično 5-10 komada, koje lafo poste a hodaju u majicama na bretele, sifone izbace, a dođe kući umota se i slika lafo na skype s jaranicom umotana priča, vjernicaneo je napisao/la:Pokrivena, jesi li sada zadovoljan !? Ne volim ni ja sta se desava, ali ako ti mozes se slikati bez majice, a treba izbaciti sifone, moze vala i ona ZAVIJENA!!! Kod nas u BIH se uvijek koristilo ZAVIJENA europljaninu...
Aferim
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Svjestan sam da ima i toga
Ali po slici ne mozemo znati kakva je doticna osoba...meni ovo vise lici na dijete koji ide u dzamiju svakodnevno i zeli da pokaze drugima kako se skladno zavila/obukla. Uvijek cu ovako nesto podrzati prije onih xx slika...
- Blek_Stena
- Kontakt:
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Sto ja ne mogu ove obrijane glave i debilne frizure, kad krenu izbrijavat ove cize, obrve, "crtat" po glavi. Doslvno receno "šaneri" mangupi, 90-te stil, mafia-ubice.
E moj Ronlado iz Olova.
...
evo jos jednog: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1449_n.jpg
E moj Ronlado iz Olova.
...
evo jos jednog: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1449_n.jpg
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

da hoce ukinuti ovaj fb...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ne mogu naci chat.
obicno mi je bio u doljnem desnom uglu al vec dva dana nije..
jedini razlog zasto i jesam na istom.
e sad zamisli Fb bez chata i samo gledanje naslovnice,nije dobro.
obicno mi je bio u doljnem desnom uglu al vec dva dana nije..
jedini razlog zasto i jesam na istom.
e sad zamisli Fb bez chata i samo gledanje naslovnice,nije dobro.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Hahahaha joj kralja ovog desnogZZtop10 je napisao/la:
da hoce ukinuti ovaj fb...
Samo ga je trebao neko slikat da ispadne da je se slikao s tv-om
Nego svakim danom na ovom fbu ce biti sve vise i vise budala.. Dobro je nama al kako ce biti za 10 godina nmg ni zamislit
ne znam sto ima toliko sprdanja oko izraza zavijena... Dosta puta cujem takav izraz, za pokrivene zene.
Inace neki dan naletio na lika sa postom:
50 lajkova i mrsim se prije vremena...
sprdancija naravno
Inace neki dan naletio na lika sa postom:
50 lajkova i mrsim se prije vremena...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.

Evo ih još