Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Jel u Citiju planiraju šta i kako ako šeicima dosadi ova igračka, slično kao što je onoj italijanskoj porodici dosadio vaterpolo pa Pro Reco doživi krah preko noći. Ovaj klub (City) nije finansijski samoodrživ, to je jasno svima i povlačenje šeika bi moglo biti stvarno bolno po klub ali i navijače.
A već su uložili stotine miliona evra i ozbiljno uzdrmali čar najljepše igre na svijetu finansijskom bahatošću.
A već su uložili stotine miliona evra i ozbiljno uzdrmali čar najljepše igre na svijetu finansijskom bahatošću.
Banjaluka - Novi Sad, jedna dusa - jedan grad!
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
http://www.youtube.com/watch?v=1W0L-v2NlRk
Izvini molim te, a mozes li ovo potkrjepiti nekim tekstovima ?tevezito je napisao/la:Nije istina jer da jest Van Persie bi bio igrac Cityja.City je ozbiljan klub koji se sprema za Financijski Fair Play pa tako da bi bilo smijesno dati neke pare za RVP kad cetvoricu boljih napadaca City ima od njega.Neka njega u Unitedu...
Pa platise rodwella koji im nije potreban skoro 15 mil...dalje imaju napadace tipa santa cruz i adebayor, uz wayn brigea...sta da ti pricam dalje ? Jos kakve su plate u cityu da ti se glava zavrti...imaju najveci trosak na palte u PL.
Dalje, RvP je zelio u United, to je i sam Wenger rekao..vidjet cemo ga na pressu pa da cujemo sta ima da kaze o ponudama drugih timova
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ma lako za njih, ali šta će ovi internet navijači koji utakmice svog najdražeg kluba prate preko livescore.com?ASUS je napisao/la:Jel u Citiju planiraju šta i kako ako šeicima dosadi ova igračka, slično kao što je onoj italijanskoj porodici dosadio vaterpolo pa Pro Reco doživi krah preko noći. Ovaj klub (City) nije finansijski samoodrživ, to je jasno svima i povlačenje šeika bi moglo biti stvarno bolno po klub ali i navijače.
Iskreno se bojim za njihovo zdravlje.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Pete O'Rourke @SkySportsPeteO
Sky Sports understands Daniele De Rossi's agent flew to England today for talks with Man City. #MCFC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
A zamisli zavrsi u Manchesteru, i to Untiedu
Oni su doveli rodwella zar im treba i rossi ?
"It's one of premier league's oldest lessons .
Seici su tu da promovisu svoje drzave. Njima fudbal (City) nikad nije bio nesto posebno interesantan. Sto se tice finansija i preplacenih igraca, to se pocelo puno ranije.....ASUS je napisao/la:Jel u Citiju planiraju šta i kako ako šeicima dosadi ova igračka, slično kao što je onoj italijanskoj porodici dosadio vaterpolo pa Pro Reco doživi krah preko noći. Ovaj klub (City) nije finansijski samoodrživ, to je jasno svima i povlačenje šeika bi moglo biti stvarno bolno po klub ali i navijače.
Inace, City ce postati samoodrziv, prije ili kasnije. Seici bi mogli cak i profitirati, ali to ce potrajati. Dugo traje proces stvaranja fudbalskog velikana. Cak ni Chelsea nije u potpunosti zavrsio taj proces.... City je jos dalje.
P.S. Bas me zanima smeta li ti Chelsea? Da li mislis da je Abramovicheva finansijska bahatost nastetila fudbalu? Ne vjerujem. Inace u Evropi malo kome smetaju pare, osim kad Seici preuzimaju.
Jel se meni cini, ili je @tevezito jedini simpatizer Citya na forumu ? 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Kad vec komentarises, dobro bi bilo i da citas teme na kojima komentarises.M4kaveli je napisao/la:Jel se meni cini, ili je @tevezito jedini simpatizer Citya na forumu ?
A dobro, znaci 3 lika koja simpatisu City 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Simpatise i ja Siti, ali mnogo prije ovih seika i ulozenih para
Uvijek sam sipatisao manje klubove u sredinama gdje vladaju velikani. Siti, Espanjol, Torino, Atletiko....
Po zimi ,kisi ,suncu ,snegu ili kosavi!
ako chelsea ima navijace na forumu zasto city ne bi smio imati?M4kaveli je napisao/la:A dobro, znaci 3 lika koja simpatisu City
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Nisam ja nista rekao.
Nego mi zanimljivo bilo to da sam upratio samo tevezita kako pise o Cityu
Nego mi zanimljivo bilo to da sam upratio samo tevezita kako pise o Cityu
Scott Sinclair - citam da je pred potpisom za City.23 godine su mi,igra krilo i odbio je potpisati novi ugovor sa Swanseaom.Solidan igrac,nesto kao Adam Johnson po mom misljenju..Kontao sam da ce City ici za jednim world class wingerom ovo ljeto...
Ko ce igrati desnog beka? Richards je povredjen.
Da li ce Toure mozda ili Zabaleta?
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Pa da je i zdrav Richards ja mislim da bi Zabaleta bio prvi izbor.Igrao je na kraju prosle sezone sjajno i zasluzio svoje mjesto u prvih 11.Tako da mislim da ce Pablo igrati od prve minute za City.IgorBL je napisao/la:Ko ce igrati desnog beka? Richards je povredjen.
Zabaleta ionako je na kraju sezone on bio opcija ispred Richardsa.IgorBL je napisao/la:Ko ce igrati desnog beka? Richards je povredjen.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Cautinho
- Kontakt:
Ovako bi nešto ja volio vidjeti sljedeće sezone.Johnson kad bi igro malo više,mislim da bi mogao postati jedno od boljih Premiership krila.Zabaleta ispred Richardsa,čisto zbog dobre prošle sezone,Kolarov,zato što mislim da je bolji od Clichyija ,više odgovornosti obavlja,i Rodwell zbog toga što je Lescott prošle sezone radio puno pogrešaka.Džeko će otići,njega nisam htio stavljat Keep walking.
Prije će Balotelli biti golman nego Silva igrati tu poziciju.
Kad bi zamjenio pozicije Yayi i Silvi moglo bi nekako proći, ali znamo svi da Mancini tako nikad neće igrati. U vezi će biti Yaya i još jedan klasični destruktivac, a naprijed koga god stavi odlično.
Kad bi zamjenio pozicije Yayi i Silvi moglo bi nekako proći, ali znamo svi da Mancini tako nikad neće igrati. U vezi će biti Yaya i još jedan klasični destruktivac, a naprijed koga god stavi odlično.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Niti ce Rodwell nikada igrati tako povuceno,da ima ulogu stopera 
Chelsea F.C.
Vako bi to nekako trebalo izgledat

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.