Rade Paprica 9 je napisao/la:Osim objave u novinama nadam se da je snimak proslijeđen institucijama koje to treba da procesuiraju.
Žutilo na djelu dok se ne dokaže suprotno.
Vidim na sceni je kao neki pritisak klubova iz RS, pa ok kome se ne sviđa a bože moj nemora ni da se igra. Netreba ništa raditi na silu.
I ja se nadam da su snimili razgovor al teško, nemožeš očekivati da se svaki poziv stavlja na snimanje u klubu, nadam se al teško.
Al da je sramno jeste i samo govori u kojoj mjeri je savez i Komisija za suđenje leglo lopovluka. Čuj nazvao i rekao da će uraditi sve da nam nadoknadi nepravedno oduzete bodove u sarajevu

KAKO? Novim kriminalom na štetu nekog drugog kluba??? Kamata na kamatu! NE TREBA NAM TO "GOSPODINE" PROLIĆU!
Većina klubova bi vjerovatno prešutila ovo ali zato moj klub nosi ovo ime, Borac!
A ti i većina vas problem gledate sa pogrešne strane. Zašto se prvo ne sagleda uzrok problema, zašto je jedan Borac ili Rudar nezadovoljan, pa tek onda pričati POLUPRIČE o politici. Ajde da se popravi to suđenje, ajde da se dostavljaju uredno snimci utakmica, ajde da komesari obavljaju svoj posao, ajde da disciplinska radi svoj posao a ne samo da uzima 500KM za podneske, ajde da ukinemo pravilo "gol-linija je gol", ajde da se izborimo sa huliganizmom i primitivizmom sa svih strana itd itd
Najlakše je izbaciti naslov "politika" i pod tim plaštom se zanemaruje sav lopovluk u ovoj nazovi ligi. Ali očito neko ima interes u svemu ovome, jer da nema borba bi davno otpočela.