Ako Belgija dobije mi smo prvi bez obzira na razliku.mdss je napisao/la:Cestitke momcima u 1/2 igramo protiv Ceske jedino ako veceras Belgija dobije Finsku sa vise od 22 kosa razlike u tom slucaju bi igrali sa Englezima uglavnom u Subotu igramo 1/2
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Cestitke Neni i igracima.
Ako Finska dobije, 2. smo u grupi i igramo s Engleskom u 1/2 finalu. (po meni bolja opcija)
Ako Belgija dobije, 1. smo u grupi i igramo s Ceskom u 1/2 finalu.
Ako Finska dobije, 2. smo u grupi i igramo s Engleskom u 1/2 finalu. (po meni bolja opcija)
Ako Belgija dobije, 1. smo u grupi i igramo s Ceskom u 1/2 finalu.
Hajmo Finci (iako tesko)
Po kladionicama je 50:50.kengur je napisao/la:Hajmo Finci (iako tesko)
Pa ko nam je "Lakši" protivnik, tako da se izrazim..u polufinalu??
Vidim da je Česka dobila Engleze u posljednjoj utakmici 8 razlike,ali samo zahvaljujuci trecoj cetvrtini....
Iskreno,meni ko god dodje,ne treba da mi bude "autcajder",pa da se predamo odmah..vec domacin smo, i svim silama ici na pobjedu !
Vidim da je Česka dobila Engleze u posljednjoj utakmici 8 razlike,ali samo zahvaljujuci trecoj cetvrtini....
Iskreno,meni ko god dodje,ne treba da mi bude "autcajder",pa da se predamo odmah..vec domacin smo, i svim silama ici na pobjedu !
Kindže, kindže...
Svaka čast momci!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Češka po reputaciji je najača na prvenstvu.Adibhf88 je napisao/la:Pa ko nam je "Lakši" protivnik, tako da se izrazim..u polufinalu??
Engleska po igrama na prvenstvu je najača.
Ja bi volio više protiv Čeha,jer koliko sam ih pratio imaju dva igrača koji nose igru i to je to,Ausprunk je zadužen za skokove,Kouril za asistencije a za poene obojica.
Dok Englezi imaju nekoliko tamnoputih košarkaša,i protiv Belgije i protiv Holandije našima su najviše problema pravili takvi a oni su ih imali jednoga ili dvojicu,kod Engleza ih ima više
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jeste da su bile pripreme, ali mi uzesmo Engleze glatko. A Cesi su uvijek mutni.
nemogu da vjerujem da je Izrael ispao!!!!
izgubili prvu, pa masakrirali naredna 7 protivnika i ipak ispali!!!!
+50
+20
+26
+50
+7
+26
izgubili prvu, pa masakrirali naredna 7 protivnika i ipak ispali!!!!
+50
+20
+26
+50
+7
+26
izgleda da ce ovi finci dobiti Belgiju, sto nebi bilo lose?? samo netko ovdje napisa da ce Belgija u finale i da je najbolja ekipa na turniru
Ali Finci su me fakat iznenadili. 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Znači, Engleska - BiH 18.8. u 18:30. Nadam se da će BHT prenositi.
armin je napisao/la:Znači, Engleska - BiH 18.8. u 18:30. Nadam se da će BHT prenositi.
Hoce rekli su da ce 1/2 prenositi
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
isti termin kao i A selekcija.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
nurkic je danas bio katastrofa u napadu. sve sam htio da rijesava. markovic ludio, zato ga je vadio iz igre. dobro su ga mjenjali ahmedic/glogovac. markovic mu govori jedno nurkic radi drugo i sve tako. jos se svadjao sa sudijama, zamalo tehnicku nismo dobili. jednom je samo uradio ono sto mu neno kaze i odmah je urodilo polodom. kaze mu neno, povrati jednom loptu iz reketa kad protiv sebe imas 2-3 igraca, on uradi i neznam ko je pogodio onda trojku. uglavnom tako nemoze sa nurkicem, mora to sredit.
vukovic je danas super odigrao, ma uglavnom svi ostali su dobro igrali
kako vidim, englezi su nam protivnici, gledao sam ih danas protiv ceha, atletski su jaka ekipa, onaj nelson je dobar suter, i jaki su bili u reketu, ali samo u prvom poluvremenu, tu su skakali cesima kako hoce. u drugom djelu su ih ausprunk i co uspjeli zaustavit u reketu, a ceski play ih je razvalio. treba nam maksimalno koncentrisan nurkic, koji ce da slusa trenera, pa da zaustavi njihove visoke igrace, zajedno sa ahmedicem i glogovcem, koji su to danas dobro radili.
vukovic je danas super odigrao, ma uglavnom svi ostali su dobro igrali
kako vidim, englezi su nam protivnici, gledao sam ih danas protiv ceha, atletski su jaka ekipa, onaj nelson je dobar suter, i jaki su bili u reketu, ali samo u prvom poluvremenu, tu su skakali cesima kako hoce. u drugom djelu su ih ausprunk i co uspjeli zaustavit u reketu, a ceski play ih je razvalio. treba nam maksimalno koncentrisan nurkic, koji ce da slusa trenera, pa da zaustavi njihove visoke igrace, zajedno sa ahmedicem i glogovcem, koji su to danas dobro radili.
jbg. mlad momak malo ga lupilo u glavu sve ovo. još vidi da je najizgledniji kandidat za MVP-a. pa konta idem ja još popraviti statistike. ma bit će on dobar, samo malo pedagoškog razgovora sa njim...
na sutrasnjem programu nemamdss je napisao/la:armin je napisao/la:Znači, Engleska - BiH 18.8. u 18:30. Nadam se da će BHT prenositi.
Hoce rekli su da ce 1/2 prenositi![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
sutra je 17. a utakmica je u subotu. mada u programu još nema. ustvari mislim čak da je u tom terminu prijenos nogometne lige BiH.
pa previše su ga svi napalili, čuj otvaraju se stranice na fb povodom njegaPasha je napisao/la:jbg. mlad momak malo ga lupilo u glavu sve ovo. još vidi da je najizgledniji kandidat za MVP-a. pa konta idem ja još popraviti statistike. ma bit će on dobar, samo malo pedagoškog razgovora sa njim...
nemojte mislit da ja sad pljujem po momku iil nešto, nego samo previše mu se daje pažnje i uzdiže se u nebesa, a on se s tim ne može nosit, evo već mu je udarila slava u glavu..
EDIT: za prijenos, pa ja sam gled'o program, i čini mi se da će finale biti samo u snimku
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
upssPasha je napisao/la:sutra je 17. a utakmica je u subotu. mada u programu još nema. ustvari mislim čak da je u tom terminu prijenos nogometne lige BiH.
na zvanicnoj stranici utakmica je u nedelju
http://u18men.fibaeurope.com/enDivB/cid ... _8806.html" onclick="window.open(this.href);return false;
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Sta ovi na Sportsport.ba pisu da igramo sa Cesima?????? tko koga laze ovdje

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.