Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ma meni je u sjecanju ostala jedna sansa sa 5m sa strane kada mu na drugoj strani ostaju sami igraci i on umjesto da doda sutira pored gola a mislim da je u istoj tekmi fulao par zicera i od tad mi je u glavi ostao kao ogranicen igrac. Inace on se ne uklapa u to sto Conte trazi jer nam treba klasicni CF visok i jak a ovaj je potpuna suprotnost toga, kako god ne bih ga volio u Juventusu.masteRofPoker je napisao/la:ChicharitoSa svojom tehnikom i brzinom itekako bi se dobro uklopio u ono sto trazi Conte. Ne znam sad kakva mu je realizacija ali nesto mi smrdi tu da ga Sir alex tek tako pusta, i ako su doveli RVP.
To je ta realizacija, nisam upoznat s tom njegovom karakteristikom. Ma ko ce ga znati ko ce na kraju doci. Samo meni je dobar igrac.10DelPiero je napisao/la:Ma meni je u sjecanju ostala jedna sansa sa 5m sa strane kada mu na drugoj strani ostaju sami igraci i on umjesto da doda sutira pored gola a mislim da je u istoj tekmi fulao par zicera i od tad mi je u glavi ostao kao ogranicen igrac. Inace on se ne uklapa u to sto Conte trazi jer nam treba klasicni CF visok i jak a ovaj je potpuna suprotnost toga, kako god ne bih ga volio u Juventusu.masteRofPoker je napisao/la:ChicharitoSa svojom tehnikom i brzinom itekako bi se dobro uklopio u ono sto trazi Conte. Ne znam sad kakva mu je realizacija ali nesto mi smrdi tu da ga Sir alex tek tako pusta, i ako su doveli RVP.
Nama treba Dzeko drugim rijecimaGaziHusrevbeg je napisao/la:Stvar je vrlo jednostavna, nama treba napadač koji igra za tim, a ne neko za koga igra tim. Eh sad, vidjet ćemo da li će takav igrač doći. Marotta ima još 15 dana.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.