FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RUDARSKA2
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RUDARSKA2 » 16 avg 2012, 21:48

tornado je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:evo malo informacija ... samo je mirza mesic dobio certifikat , dok stanisa nikolic jos ce iz slovacke , a vrlo je moguce da to i ne bude do drugogo kola ... nasi u klubu su ogorceni a nemaju bas nekorijesenje i nacin da ubrzaju to sve , sve je do saveza koji ocigledno na gaji simpatije prema nama !!!

problem je i sa Jacksonom , on ima sve papire koji su potrebni savezu , al ima jedan problem drugi , radna dozvola mu je istekla jucer , pa sad moraju ganjati radnu dozvolu , morat ce ici u travnik da to sve sredjuje jer dole je prijavljen i supruga mu je iz travnika , ako sve bude ok on mozda i nastupi u gracanici !!!

Jacksonu nije nimalo lose u SLOBODI jer platu mu daje njegov menager dok SLOBODA mu daje neku manju platu i placa stan i hranu , tako da ni nas klub on ne kosta mnogo , nista vise od nekog rezervnog naseg igraca , a s njim smo dobili rasnog strijelca , samo treba strpljena da se spremi 100% !!!

uglavnom vecina igraca vjeruje u pobjedu protiv Bratstva , inac nagrublje ekipe u ligi !!!

p.s. moram pohvaliti komplet ekipu , posebno mladog Jusufovica , momak ima strasnu loptu ( pas) i na njeu u uducnosti mozemo mnogo zaraditi , vjerujte !!

ako mislis na sedmicu to nije jusufovic,vec prses

hehehe , mislim n jusufovica , no ni prses nije los , to su nase dvije najvece nade ,dok onaj music mali nije nizasta

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 16 avg 2012, 21:48

Atmosfera pred subotnju utakmicu sa slobodom u taboru Bratstva fenomenalna,danas sam posmatro trening nacelnik helic podjelio igracima kopacke i doneo nove lopte,svaka cast na ovom vremenu sve to obezbjediti bgm KAPA DOLE DASO,s tim da je igracima isplacena i plata prije lukavca,tako da mozemo ocekivati dobru utakmicu u subotu,svi igraci su spremni to je najbitnije a evo nadjo i blogger bratstva krenua sa radom svaka cast i na startu odma po meni hrabar interviju kapitena Edina Suse,procitajte **** sa zadovoljstvom cu pogledati utakmicu u subotu sreca pa sam iz slovenije stigo na vrijeme..naprijed Bratstvo..

tuzlak135
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak135 » 16 avg 2012, 21:56

nino hrastek je napisao/la:Atmosfera pred subotnju utakmicu sa slobodom u taboru Bratstva fenomenalna,danas sam posmatro trening nacelnik helic podjelio igracima kopacke i doneo nove lopte,svaka cast na ovom vremenu sve to obezbjediti bgm KAPA DOLE DASO,s tim da je igracima isplacena i plata prije lukavca,tako da mozemo ocekivati dobru utakmicu u subotu,svi igraci su spremni to je najbitnije a evo nadjo i blogger bratstva krenua sa radom svaka cast i na startu odma po meni hrabar interviju kapitena Edina Suse,procitajte **** sa zadovoljstvom cu pogledati utakmicu u subotu sreca pa sam iz slovenije stigo na vrijeme..naprijed Bratstvo..
boli me qurac i za nacelnika i za kopacke idi to pisi na temi bratstva.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 avg 2012, 22:00

nista labavo :twisted: :twisted: ...samo jako i bodovi ce bit nasi....ja i ekipa lagano u tal za rivago i gas... :D :D ...ako bog da da pred Bajram uzmemo bodove u Gracanici...sto se tice ekipa koje nemaju prevoz...zovite 15 05..to je broj TUZLANSKOG TAXI...a ne TUZLA TAXI...razlika izmedzu njih je u tome sto ovi prvi imaju 2 ili 3 kombija...pa probajte dogovorit prevoz....sretno i jako :twisted:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 16 avg 2012, 22:09

nino hrastek je napisao/la:Atmosfera pred subotnju utakmicu sa slobodom u taboru Bratstva fenomenalna,danas sam posmatro trening nacelnik helic podjelio igracima kopacke i doneo nove lopte,svaka cast na ovom vremenu sve to obezbjediti bgm KAPA DOLE DASO,s tim da je igracima isplacena i plata prije lukavca,tako da mozemo ocekivati dobru utakmicu u subotu,svi igraci su spremni to je najbitnije a evo nadjo i blogger bratstva krenua sa radom svaka cast i na startu odma po meni hrabar interviju kapitena Edina Suse,procitajte **** sa zadovoljstvom cu pogledati utakmicu u subotu sreca pa sam iz slovenije stigo na vrijeme..naprijed Bratstvo..
e jesi vala drvo neko, zasto ti mislis da ikoga boli kharina za tim sto su oni dobili kopacke? kod mene je komsija picajzle dobio pa ne pisem po vasem forumu o tome. bolje da im je kupio ledomat jer valja po guzi dobiti u subotu :lol:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 16 avg 2012, 23:12

Hoce li moci Nikolic i ostali nastupati u mecu sa Bratstvom ?? hebem ti savez ovakav..jos nam momka sa zagrijavanja vratili,na kraju se ispostavilo da je momak imao pravo nastupa,sve to zbog smotanog delegata na mecu koji ne zna kompjuter koristit :evil:

Ocekujem minimalnu pobjedu .. strijelac Sisic 8-)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 avg 2012, 23:23

SOLARIDOGROBA je napisao/la:
Kapellen je napisao/la:Ma najbolja opcija auto ili kombi s ekipom,uzeti alkohola,narkomanije i ludilo :lol: 8-)
imas li ti care mjesta u kombiju ili ako imas neki drugi kombi ima nas 10-tak sto nemamo prevoza moramo vozom ?
hajte vozom, ima raje :D

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 16 avg 2012, 23:26

Hajte vozom, a vratite se pješke, ili u najboljem slučaju, ako budete imali sreće i uvalite se negdje :D

Jao, jao ..i Babala mi je komšija, a izgleda i Cerić, mada njega još nisam vidio 8-)
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

SOLARIDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la SOLARIDOGROBA » 16 avg 2012, 23:49

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
SOLARIDOGROBA je napisao/la:
Kapellen je napisao/la:Ma najbolja opcija auto ili kombi s ekipom,uzeti alkohola,narkomanije i ludilo :lol: 8-)
imas li ti care mjesta u kombiju ili ako imas neki drugi kombi ima nas 10-tak sto nemamo prevoza moramo vozom ?
hajte vozom, ima raje :D
idem care vozom u 10 na zeljeznickoj se vidimo :)

SOLARIDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la SOLARIDOGROBA » 17 avg 2012, 00:12

JTS je napisao/la:Hajte vozom, a vratite se pješke, ili u najboljem slučaju, ako budete imali sreće i uvalite se negdje :D

Jao, jao ..i Babala mi je komšija, a izgleda i Cerić, mada njega još nisam vidio 8-)
samo da nadjemo neki prevoz do TUZLE da ne idemo pjeske necemo za 2 dana doc kuci

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 avg 2012, 00:14

Zar navijaci Slobode vama lice na ljude koji mogu pjeske stici od Gracanice do Tuzle? :lol:

Da mozemo pjeske do Tuzle igrali bi za Slobodu umjesto sto klosarimo i pijemo :)

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 17 avg 2012, 00:49

delpiero20 je napisao/la:Zar navijaci Slobode vama lice na ljude koji mogu pjeske stici od Gracanice do Tuzle? :lol:

Da mozemo pjeske do Tuzle igrali bi za Slobodu umjesto sto klosarimo i pijemo :)
Objasnio :lol:

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 17 avg 2012, 01:59

ako ima neko ko jos nije uganjao prevoz,nek se javi ima jos par ljudi sto nemaju prevoz,pa da se organizuje neki kombi ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 avg 2012, 03:56

hako ba sta se sikirate uvalit cete se sa igracima barem vas 30-40 kad se budete vracali...pa ja sam se 3-4 puta vraco iz Srebrenika, Banovica i td sa igracima prije dok su se oni igrali sa nama u ligi..tako i vi ebiga nece vas odbit nisu idioti :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 17 avg 2012, 11:54

Jednostavno kao iz Banovica onda svi u litvu sto su uletili hahahah :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 avg 2012, 12:48

Ne treba praviti problem oko odlaska u Gracanicu, cilj je odlazak, a odlazak opravdava svaki moguci nacin pa i pjeske.
Ljubav prema FK Slobodi se ne mjeri kilometrima! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 avg 2012, 12:53

SiggySinatra je napisao/la:Jednostavno kao iz Banovica onda svi u litvu sto su uletili hahahah :D
Pa to i jest' najpametnije, em niko ne plaća em ima mjesta za 50 duša. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 17 avg 2012, 13:31

SaltCityAttack je napisao/la:hako ba sta se sikirate uvalit cete se sa igracima barem vas 30-40 kad se budete vracali...pa ja sam se 3-4 puta vraco iz Srebrenika, Banovica i td sa igracima prije dok su se oni igrali sa nama u ligi..tako i vi ebiga nece vas odbit nisu idioti :)
Vjeruj brate da nisu htjeli mene i jarana povuc iz janje jos Bus imali.
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 17 avg 2012, 13:41

Ljudi samo da znate,3KM je sutra ulaz morat cemo svi platit ;)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 17 avg 2012, 14:02

znal neko jesu li rijesli papire nikolic i jackson ???? danas je zadnji voz da to zavrse ako le nastupiti sutra !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.