A ovi što kažu "dabogda oženio tu što izbacuje prkno na profilnoj", dabogda ti oženio tu zavijenu pa joj prkno vidio nakon 12 godina braka.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
Zavijena bi bila kad bi imala zavoj na glavi valjda...
A ovi što kažu "dabogda oženio tu što izbacuje prkno na profilnoj", dabogda ti oženio tu zavijenu pa joj prkno vidio nakon 12 godina braka.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
ma šega mi izraz
, ništa više...a nek' govori kako ko hoće, svi znamo na šta se misli 
FORZA MARŠAL !!!
Indigo je napisao/la:Mrtvi chat mi ne radi vec 3 dana, sve sto posaljem i sto mi posalju ide u inbox, kontao sam da je do mene problem pa sam skinuo 2000 razlicitih web browsera, cak sam pokusao da idem i preko mitskog IE ali ne vredi kara pa kara.
Kontao sam da je problem u cache i cookies da mi se nakupilo **** download history ali nije ni to ocistio sam i opet ne radi.
Od nedavno mi nestade i ton na YT, kontam da se popisam na sopstveni ruter ili na bilo koji drugi nacin da se opoganim, kada zelim da cujem neku pesmu a sada izlazi nova Grand parada a te pesme moram odmah imati ne mogu da slusam preko YT nego moram skidati preko YT downloadera koji takodje nesto kenja trazi license key e pa dobice ga u Ku....
Mislio sam da nije problem do Flash playera, pa rekoh da skinem stariju verziju i da skinem stariju verziju java runtime-a kad ono k.... komp poceo bagovati vise ni strimove ne mogu da gledam a pocela karling sezona![]()
Sve to me je navelo da posaljem mail via Help page on Fb dragom gospodinu Zuckebergu...
"Dear mr Zuckeberg wtf is wrong with you? Why in the name of God you always change homepage and why you always have to be inovative.
What are you acting, Nikola Tesla? Cmon man fix the damn chat, screw all that games "farmville, castlville and other shits...." I know that you are having probably wild sex with everyone in you companie but cmon, i m ugly i cant find girl in real life and without chat i cant do it either in this virtual life...
Fix the damn shit...
Sincerely ..... ........"
I posto sam obicno nikada nisam dobijao odgovor od njih a zalio sam se i ranije mnogo puta, danas sam dobio odogovor u vidu poruke na mail.
"Your FB account is permanetly closed" Fb admin team.
Nataknem ih sve....
ZELJEZNICAR 1921!
Vidjet cu ga prve bracne, ne brini
Ima djevojaka koje drze do sebe i svoga obraza!!! Vidjet cemo kada se ti ozenis, nije nevina i pitas je "Koji sam ti po redu" a dobijes odgovor "Pa eto, treci.." treci al u k...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Eto ti ćeš biti prvi, a dole u gaćama kamen, krš i maslina.neo je napisao/la:Vidjet cu ga prve bracne, ne briniIma djevojaka koje drze do sebe i svoga obraza!!! Vidjet cemo kada se ti ozenis, nije nevina i pitas je "Koji sam ti po redu" a dobijes odgovor "Pa eto, treci.." treci al u k...
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Bolje da ga ja ne vidim 12 godina,nego da ga gleda k'o hoce i kada hoce 
Pa nisi valjda toliki papak da bi ti i brat rođeni gledao...alacious je napisao/la:Bolje da ga ja ne vidim 12 godina,nego da ga gleda k'o hoce i kada hoce
limenka je napisao/la:Pa nisi valjda toliki papak da bi ti i brat rođeni gledao...alacious je napisao/la:Bolje da ga ja ne vidim 12 godina,nego da ga gleda k'o hoce i kada hoce
Brat mi je mrtav.
Nisam mislio doslovno. Ali eto... Sorry.alacious je napisao/la:
Brat mi je mrtav.
-
gojzerica
- Kontakt:
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1516_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zenichanin
- Kontakt:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
- Amoxicillin
- Kontakt:
Svi bi da j3bemo a da ženimo nevino. E ne mož' drug više tako
Sad ćemo sve više dobijat pročišćene "sudopere"
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
-
gojzerica
- Kontakt:
Joj kako su mi bezze oni statusi tipa '' Niko me ne voli '' pa se onda javljaju u komentaru neke osobe, '' volim te jaaa '' itd..
Il ono '' Lajk ako sam lijepa, komentar ako me voliš ''.
Il ono '' Lajk ako sam lijepa, komentar ako me voliš ''.
aka "joj jesam ružna" a komentari "ma lijepa si ti" itd.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Meni su najjači oni jadnici ili jadnice koji stave sliku na profil i u opis napišu "ružan :///".
A kad komentiraš "slažem se" napadnu te, hoće udarat, psuje...
-
gojzerica
- Kontakt:
Najčešće obrišu ti komentar.limenka je napisao/la:Meni su najjači oni jadnici ili jadnice koji stave sliku na profil i u opis napišu "ružan :///".
Ja takve slučajeve nemam među prijateljimagojzerica je napisao/la:Najčešće obrišu ti komentar.limenka je napisao/la:Meni su najjači oni jadnici ili jadnice koji stave sliku na profil i u opis napišu "ružan :///".
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
gojzerica
- Kontakt:
Hvala Bogu, ni ja. 
Jesam se neki dan isfurao, brisao ja neke prijatelje i izbrisao sam neku djevojku. I poslije 2-3 dana vidim stigao mi zahtjev, kad to ta djevojka.
Ja kontam šta da radim.. i prihvatim je, opet. 
Jesam se neki dan isfurao, brisao ja neke prijatelje i izbrisao sam neku djevojku. I poslije 2-3 dana vidim stigao mi zahtjev, kad to ta djevojka.
Imam ja takvih i to podosta.
Ali što je najžalosnije ružni ko mrak. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.