La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
-
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Znaci samo sport klub ok hvala
Koji ce tim osvojiti Primeru? Real Madrid o Barca
Ko ce biti najbolji strijelac Primere? C.Ronaldo o Messi
Koliki ce biti zaostatak treceg u odnosu na drugog? 17 b
Koji ce tim najpozitivnije iznenaditi? Betis
Koji ce tim negativno iznenanditi? At.Madrid
Koja ce dva kluba u Ligu prvaka? Valencia, Sevilla
Koja ce dva kluba u Europsku Ligu? Ath.Bilbao, Betis
Ko ce osvojiti Kup kralja? Betis
Koje tri ekipe djeluju kao najveci kandidati za ispadanje? Valladolid, Rayo, Osasuna
Koje tri ekipe djeluju kao najveci kandidati za ulazak u Primeru? Villareal, Almeria ,Sporting
Potencijalna igracka iznenadjenja:
R.Varane - Real Madrid
Hervas-Sevilla
Pedro Geromel - Betis
Juan Carlos - Betis
Ramalho - Ath. Bilbao
Botia - Sevilla
Gago - Valencia
Guardado - Valencia
Afellay - Barca
Camacho - Malaga
P.Leon - Getafe

Ko ce biti najbolji strijelac Primere? C.Ronaldo o Messi

Koje tri ekipe djeluju kao najveci kandidati za ispadanje? Valladolid, Rayo, Osasuna
Koje tri ekipe djeluju kao najveci kandidati za ulazak u Primeru? Villareal, Almeria ,Sporting
R.Varane - Real Madrid
Hervas-Sevilla
Pedro Geromel - Betis
Juan Carlos - Betis
Ramalho - Ath. Bilbao
Botia - Sevilla
Gago - Valencia
Guardado - Valencia
Afellay - Barca
Camacho - Malaga
P.Leon - Getafe
Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
Zar taj Bartra nije otpisan za citavu sezonu ? Il je to neki drugi,znam da se jedan omladinac povrijedio i da ga nece biti do maja 

Muniesa se povrijedio protiv HSVL_blancos je napisao/la:Zar taj Bartra nije otpisan za citavu sezonu ? Il je to neki drugi,znam da se jedan omladinac povrijedio i da ga nece biti do maja

Posto se sve manje suska oko dolaska nekog stopera u barcelonu,on ce vjerovatno imati solidnu minutazu,jer kada vidis da je puyol cesto povrijeden,pique forma i mascherano je jedini koji je tu pouzdan tako da od Bartre ocekujem puno.

Visca el Barça ! Mes que un club !
DonVito je napisao/la:Koji ce tim osvojiti Primeru? Real Madrid o Barca![]()
Ko ce biti najbolji strijelac Primere? C.Ronaldo o Messi![]()
R.Varane - Real Madrid
Hervas-Sevilla
Pedro Geromel - Betis
Juan Carlos - Betis
Ramalho - Ath. Bilbao
Botia - Sevilla
Gago - Valencia
Guardado - Valencia
Afellay - Barca
Camacho - Malaga
P.Leon - Getafe
Imali su ti igraci i ranije dobrih sezona . Ne znam jel im tu mjesto

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Jesu, ali su neki bili povr. pa ih nema nigdje zadnje vrijemeImali su ti igraci i ranije dobrih sezona . Ne znam jel im tu mjesto

Volio bi da se Canales oporavi sto prije, steta

Ko ce prenositi Primeru osim SportKluba ?
Posto nemam tog kanala.
Posto nemam tog kanala.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
S ovih prostora više niko.M4kaveli je napisao/la:Ko ce prenositi Primeru osim SportKluba ?
Posto nemam tog kanala.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Hoce li Baho raditi prijenosmessilla je napisao/la:S ovih prostora više niko.M4kaveli je napisao/la:Ko ce prenositi Primeru osim SportKluba ?
Posto nemam tog kanala.

'oće ,al' u qrcu.DonVito je napisao/la:Hoce li Baho raditi prijenosmessilla je napisao/la:S ovih prostora više niko.M4kaveli je napisao/la:Ko ce prenositi Primeru osim SportKluba ?
Posto nemam tog kanala.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
A kako vi mislite gledat ?
Stvarno mi nije jasno.
Arena prekide Primeru zbog nase BH Telekom lige.
Vjerovatno planiraju vise zaraditi.
Stvarno mi nije jasno.
Arena prekide Primeru zbog nase BH Telekom lige.
Vjerovatno planiraju vise zaraditi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ko ce se sad **** sa strimovima ,te koci te ne valja slika a u pm... 

Dobro je imam Sport Klub 

I meni isto koci.
Pa stvarno nisu normalni.
A jos mi je trebao doci taj SK i nije.
Koje lige ce prenositi Arena, osim nase mobilne ?
Pa stvarno nisu normalni.
A jos mi je trebao doci taj SK i nije.
Koje lige ce prenositi Arena, osim nase mobilne ?
Samo Bog zna koliko sam se samo godina j'bavao sa tim stremovima , al' napokon dodjoh na svoje
. Doduse,ima stremova boli glava ,samo treba naci
. Cudi me da i tv1 nece prenositi jer je Baho pricao da su otkupili i za sljedecu neke utakmice
.
Siqueira produzio svoj ugovor s Granadom do 2017. Ovako na prvi pogled imaju dosta kvalitetnu ekipu,ekipu koja nebi trebala imati vecih problema oko opstanka . S obzirom na slabu konkurenciju ,nebi me cudilo da ponove proslogodisnji uspjeh Levantea . imaju nekoliko izuzetnih igraca poput Oreallane,Yebde,Irineya,Dani Beniteza,El-Arabia... Jedino mi je njihov trener nepoznanica. Inace,Simao bi trebao potpisati za Asspaynol .

Siqueira produzio svoj ugovor s Granadom do 2017. Ovako na prvi pogled imaju dosta kvalitetnu ekipu,ekipu koja nebi trebala imati vecih problema oko opstanka . S obzirom na slabu konkurenciju ,nebi me cudilo da ponove proslogodisnji uspjeh Levantea . imaju nekoliko izuzetnih igraca poput Oreallane,Yebde,Irineya,Dani Beniteza,El-Arabia... Jedino mi je njihov trener nepoznanica. Inace,Simao bi trebao potpisati za Asspaynol .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ja sam ih direktno putem e-maila pitao da li ce prenositi Primeru.Kazu da jos uvijek pregovaraju o tome,ali ako otkupe biti ce u njihovom programu naredne tri sezone.juznjak> je napisao/la:Samo Bog zna koliko sam se samo godina j'bavao sa tim stremovima , al' napokon dodjoh na svoje![]()
. Doduse,ima stremova boli glava ,samo treba naci
. Cudi me da i tv1 nece prenositi jer je Baho pricao da su otkupili i za sljedecu neke utakmice
.
Levante se fino pojacava.Nakon Lella i Gekasa doveli su i Poljaka,Dariusza Dudku.I Celta je dobila znacajno pojacanje u Augustu Fernandezu,koji je stigao iz Veleza.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
E sad mene zanima hoće li SK prenositi sve utakmice (uključujući i El Classico) ili će biti kao prošle godine sa TV1, da ta utakmica ne ulazi u obzir?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Sve, bar tako nagovjestava raspored programa za ovaj vikend.Toxicity je napisao/la:E sad mene zanima hoće li SK prenositi sve utakmice (uključujući i El Classico) ili će biti kao prošle godine sa TV1, da ta utakmica ne ulazi u obzir?
Subota:
Nedjelja:19:00 Španska liga: Celta – Malaga DIREKTNO
21:00 Španska liga: Sevilla - Getafe DIREKTNO
23:00 Španska liga: Mallorca - Espanyol DIREKTNO
Ponedjeljak:19:00 Španska liga: Real M – Valencia DIREKTNO
21:00 Španska liga: Barcelona - Sociedad DIREKTNO
23:00 Španska liga: Levante – Atletico M DIREKTNO
Dakle, u prvom kolu nece direktno prenositi samo Bilbao-Betis i to jer se poklapa sa Real-Valencia.19:00 Španska liga: Deportivo - Osasuna DIREKTNO
21:00 Španska liga: Rayo Vallecano - Granada DIREKTNO
23:00 Španska liga: Zaragoza – Valladolid DIREKTNO
___
Inace, uvertira pred novu sezonu je veceras. Od 21:00 Villarreal-Real B. SK Prime takoder.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Na SK-plus prenose Bilbao v Betis .
Villareal sa Caniem,Brunom veceras ne igra zbog povrede) Sennom ,Melbergom ,Ucheom ,Perezom ,Cavenaghiem,sigurno prvi favorit za povratak u Primeru . Ovako po imenima su jaci i od nekih prvoligasa
. Kao favorite za direktan plasman u Primeru ,ili bar playoff ,spomenuo bi Las Palmas i Hercules . UD mislim da ima jedan od najboljih timova u Segundi . Iako su ostali bez Viere koji je otisao u Valenciu . Recimo Nauzet Aleman je odbio da igra u Primeri za Valaldolid ,samo da bi se vratio u svoj maticni klub ,dobar igrac sredine terena . UD je odbio ponudu Reala od 2 miliona za krilnog napadaca Vitola, doveli su mladog nigerijskog napadaca Makya iz FSV Frankfurta,koji je rasturao u drugoj Bundes ligi .
Presjednik Herculesa je postao Garcia Pitarch . Nekada sportski direktor Atletica . Onda je bilo logicno da neka pojacanja potrazi upravo u Atleticu. Uspio je da dovede dvojicu , i to Frana Meridu(za kojim me srce boli jer od malena navija za Atletico
) te Leandro Cabreru koji je dosao na posudbu . Merida je potpisao cetvorogodisnji ugovor. Nevjerovatno kako se pogubio taj igrac,ono vazio je za velikog talenta,doduse,jos je mlad(22) pa mozda bas Herucules bude glavna prekretnica u njegovoj karijeri . Nek mu je s srecom u svakom slucaju
.
Kao i obicno simpatise se Elche ,ali nemam nista protiv da povratak izbore Cordoba,Murca,Recre,Hercules,Las Palmas ili Sporting .
PS: red bi bio da se postavi nova anketa
Villareal sa Caniem,Brunom veceras ne igra zbog povrede) Sennom ,Melbergom ,Ucheom ,Perezom ,Cavenaghiem,sigurno prvi favorit za povratak u Primeru . Ovako po imenima su jaci i od nekih prvoligasa

Presjednik Herculesa je postao Garcia Pitarch . Nekada sportski direktor Atletica . Onda je bilo logicno da neka pojacanja potrazi upravo u Atleticu. Uspio je da dovede dvojicu , i to Frana Meridu(za kojim me srce boli jer od malena navija za Atletico

Kao i obicno simpatise se Elche ,ali nemam nista protiv da povratak izbore Cordoba,Murca,Recre,Hercules,Las Palmas ili Sporting .
PS: red bi bio da se postavi nova anketa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.