RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Moze li neko reci jesmo li kompletni sutra? Realno prva dvije utakmice ne mogu biti zadovoljan... Radnik Bijeljina drago mi je da je konacno ta realizacija bila na nivou, ali Radnik kao jedan od favorita za ispadanje iz lige napravio nam je u prvom poluvremenu koliko toliko problema... Celik Zenica mislim da smo se tek probudili u 85.minuti MOgli doci do izjednacenja ali bilo bi totalno nezasluzeno... s obzirom na to kako smo igrali do te 85.minute, totaalno bez volje, motiva i elana, kao da smo izasli samo da primimo ta dva gola pa da pocnemo igrati.... Mislim da Hebibovic mora igrati u prvih jedanaest, puno je igra zivlja kad on udje,podsjeca me na Durakovica malog. Uvijek nametne brzi tempo utakmice
-
mostarmostar
- Kontakt:
Jucer sam svratio na trening rodjenih,i malo gledao kad je dzafic odredio prvu ekipu za rudara. Igrali su na 2 gola protiv ovih ostalih. Za prvi ekipu su igrali :
Bobic
Merzic-----Mahinic-----Kajtaz-----Kodro
Demic-----Nuhic
Cemalovic-------Serdarevic-----------Okic
Zvonic
izgubili su 5-2 od rezervnih igraca i koliko sam vidio nisu bas nesto briljirali igrom pogotovo sa zvonicem u spicu i cemalovicem desno. u ovoj drugoj ekipi skaljic,hebibovic i hajdarovic su ise istaknuli igrom. e sad ne znam zato makar hebibovic i hajdarovic ne mogu igrati u prvih 11. ova dzafina postava mi nikako ne ide u glavu. aBd ipak se nadam da necemo imati vecih problema sa Rudarom.
Bobic
Demic-----Nuhic
Zvonic
izgubili su 5-2 od rezervnih igraca i koliko sam vidio nisu bas nesto briljirali igrom pogotovo sa zvonicem u spicu i cemalovicem desno. u ovoj drugoj ekipi skaljic,hebibovic i hajdarovic su ise istaknuli igrom. e sad ne znam zato makar hebibovic i hajdarovic ne mogu igrati u prvih 11. ova dzafina postava mi nikako ne ide u glavu. aBd ipak se nadam da necemo imati vecih problema sa Rudarom.
Jednostavno mora staviti Hebibovica umjesto Mrve, i Zvonica jos u prvih 11, a ja bi jos volio Knezevica na beka a merzica na neku drugu poziciju. I Kodro je los na beku...
problem je onda gdje sa merzićem i kodrom? čuj zvonić igrao špica, ko zna hoće li tako pokušati, al hajd da i o vidimo.
Paypal ti je najmanji problem ako imas visa karticuK0MT je napisao/la:Ma nisu problem pare nego ovaj PayPal, ne znam ima li iko to od nas.
Registrujes se na paypal online, oni ti posalju na jedan pin
na tvoj listing od kartice, onda odes do banke izvuces listin
I ukucas taj pin online na paypal stranici i onda ti je kartica povezana
sa paypal racunom
Posto sad rade transakcije i u bih to ti je vrlo korisno
I za online kupovinu i prodaju npr na ebay
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
-
mostarmostar
- Kontakt:
Miku staviti na stopera gdje moze dobro da odradi posao a kodru na svoje mjesto zadnji vezni. ali vidjet cemo kako ce biti ova formacija sutra.kajl je napisao/la:problem je onda gdje sa merzićem i kodrom? čuj zvonić igrao špica, ko zna hoće li tako pokušati, al hajd da i o vidimo.
ne znam. mehremić je slabo odbranu igrao, ako bi on opet išao na beka.
meni je dobar onaj nuhić, odradi fino svoj posao. kodro bi morao nekoga izbaciti iz veznog reda. ne znam, trenutno imam povjerenje u džafića. postava ok izgleda, samo sam se nadao da ćemo više vidjeti jaganjca i macea.
meni je dobar onaj nuhić, odradi fino svoj posao. kodro bi morao nekoga izbaciti iz veznog reda. ne znam, trenutno imam povjerenje u džafića. postava ok izgleda, samo sam se nadao da ćemo više vidjeti jaganjca i macea.
[quote="mostarmostar"]Jucer sam svratio na trening rodjenih,i malo gledao kad je dzafic odredio prvu ekipu za rudara. Igrali su na 2 gola protiv ovih ostalih. Za prvi ekipu su igrali :
Bobic
Demic-----Nuhic
Zvonic
I meni ova džafina postava nikako ne ide u glavu ali vidićemo kako će odigrati protiv rudara. Hajdarević, Hebibović i Zvonič su fantastični igrči.
Bobic
Demic-----Nuhic
Zvonic
I meni ova džafina postava nikako ne ide u glavu ali vidićemo kako će odigrati protiv rudara. Hajdarević, Hebibović i Zvonič su fantastični igrči.
Ko ce bola ici na tekmu po ovom celopeku, a i englezi pocinju.
Support Velez, It's logical! ★
Ima li neki ilegalan put da se pogleda utakmica preko ovog Velež Live? Poješću seeeeeeeeeee. 
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Hahahaha...., pa kako nikog ne nađe sa paypalom.....K0MT je napisao/la:Ima li neki ilegalan put da se pogleda utakmica preko ovog Velež Live? Poješću seeeeeeeeeee.
Nema ilegalan, ti momci zive od toga jbg. a i dio love ide za FK Velez.Trebao si ih kontaktirati jucer, nasao bi neko rijesenje sa njima, mozda da na ziroracun uplatis ili tako nesto.Imas radio sad pa slusaj, jbg.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
evo KOMT slike sa stadiona,igraci se zagrijavaju,malo ljudi na stadionu,a komentator utakmice proba mikrofon ono jedan,dva probab,da li se cujemo i vidimoK0MT je napisao/la:Ima li neki ilegalan put da se pogleda utakmica preko ovog Velež Live? Poješću seeeeeeeeeee.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
čuj rudar vodi 1:0.............slabo bogami.......
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ja bukvalno onakav Velez nisam mogo gledat.
Mirza Varesanovic je imao bolje postavke nego ove sad.
Mirza Varesanovic je imao bolje postavke nego ove sad.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
ko im je kriv kada ne znaju........
VELEŽ neće nidgdje prispjeti s ovom igrom.......a DŽAFIĆ ne znam šta rade na tim treninzima........ 
Džafa ako ne može, bolje ti je odstupi,nego da se borimo za opstanak, sreća pa je tek početak prvenstva........
Džafa ako ne može, bolje ti je odstupi,nego da se borimo za opstanak, sreća pa je tek početak prvenstva........
-
public enemy no1.
- Kontakt:
sto se tice dzafinih taktickih eskapada najbolje govori recenica jednog dede pocetkom drugog poluvremena :
"Kodro , kad ćeš na gol ? "
"Kodro , kad ćeš na gol ? "
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
- el-fighter
- Kontakt:
Uvijek smo dobro otvarali prvenstvo, a sa Dzafom izgleda ide obrnuto. Nezz sta da kazem poslije ove utakmice. Znam da su momci mladi i da im treba vremena, znam da je Rudar dobra ekipa, ali smatram da smo ovo trebali uzeti barem 1-0.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
ovim momcima očigledno treba iskusan trener, da ih prodrma, jest tčno da u mladi, ali brate ako se bude čekalo da prorade, eto nas u nižem rangu...... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.