Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Dobro je biti vlasnik topnika al zato tuga za navijaca svake godine.
Nemaju navijaci nista od tih para.. Da se makar kupe pojacanja kako treba.. Jedino ove godine se iskesiralo malo vise love nego inace..
Nemaju navijaci nista od tih para.. Da se makar kupe pojacanja kako treba.. Jedino ove godine se iskesiralo malo vise love nego inace..
Ono što su dali za Podolskog,Giroua i Cazorlu će pokriti parama od RvP i Songa.soxx je napisao/la:Dobro je biti vlasnik topnika al zato tuga za navijaca svake godine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- TheVerminator
- Kontakt:
Otkud tebi da je Song otišao? Ja nisam nigdje vidio.Saurman je napisao/la:Ono što su dali za Podolskog,Giroua i Cazorlu će pokriti parama od RvP i Songa.soxx je napisao/la:Dobro je biti vlasnik topnika al zato tuga za navijaca svake godine.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Koliko si uvjeren da će ostati ?TheVerminator je napisao/la:Otkud tebi da je Song otišao? Ja nisam nigdje vidio.Saurman je napisao/la:Ono što su dali za Podolskog,Giroua i Cazorlu će pokriti parama od RvP i Songa.soxx je napisao/la:Dobro je biti vlasnik topnika al zato tuga za navijaca svake godine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- TheVerminator
- Kontakt:
Ne vjerujem baš da će ostati, ali nisam nigdje vidio da je službeno, pa malo zaj.ebancijeSaurman je napisao/la:Koliko si uvjeren da će ostati ?TheVerminator je napisao/la: Otkud tebi da je Song otišao? Ja nisam nigdje vidio.
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Steta ja necu moci gledati sutra utakmicu.Kosevo zove,Sarajevo-Gradina.
Svakako ce biti rutinska pobjeda.
Svakako ce biti rutinska pobjeda.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- Marsal
- Kontakt:
Malo vijesti...
Jamie Sanderson @YoungGunsBlog
What a big incentive for Wilshere. Number 10. Has progressed in fitness work last 2 weeks. Club very confident he'll be back soon.
Arsenal Direct confirm squad number changes: Wilshere takes 10, Podolski 9, Cazorla 19. Park moves to 30.
Lijepo od Podolskog što je ukazao poštovanje Jacku i prepustio mu desetku.
What a big incentive for Wilshere. Number 10. Has progressed in fitness work last 2 weeks. Club very confident he'll be back soon.
Arsenal Direct confirm squad number changes: Wilshere takes 10, Podolski 9, Cazorla 19. Park moves to 30.
Lijepo od Podolskog što je ukazao poštovanje Jacku i prepustio mu desetku.
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 17 avg 2012, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sto si se ti navuk'o na pticurinu.Opasno twitas. 
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!
- Marsal
- Kontakt:
Dobro za ubijanje dosadeSA1946 je napisao/la:Sto si se ti navuk'o na pticurinu.Opasno twitas.
-
arminarsenal
- Kontakt:
Verma kapiten,Arteta zamjenik,Kos i Ox otpali za sutrasnju utakmicu ! ostali igraju !
- Consigliere
- Kontakt:
Bez provociranja, jednostavno mi je zanimljivo i interesuje me: po cemu Arsenalovi navijaci rangiraju sve ove igrace sto su otisli iz Arsenala a u smislu odnosa prema njima nakon sto odu? Po cemu se razlikuju npr transfer Henrija u Barcu (koji je i dalje obozavan) i Cesca (kojeg 80% vas ne podnosi sada)? Sta, Henry dao vise golova....?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Prvi strijelac kluba trenutno je Dominator Bendy 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
-
BigBigBang
- Kontakt:
Za ovakvu kolicinu sranja treba velik vodokotlic da se **** puste, koji to igrac ima u Cityu platu 250k funti sedmicno koliko ce Van Persie dobijati u seoskom klubu a tek koji to igrac na svijetu ima 100k vise od toga to jeste 350k funti sedmicno?majestic24 je napisao/la:Da ga bas zanimaju pare,otisao bi u City. Tamo je mogao dobiti 100 k funti sedmicno vise nego u Unitedu.Elegant je napisao/la:Nista novo za danasnje igrace samo $$$ na pameti, a lafo ganjaju karijere zeljni igre.
MA nije zbog para
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Ako to ne možeš sam da shvatiš onda ti i ne vrijedi objašnjavat.Consigliere je napisao/la:Bez provociranja, jednostavno mi je zanimljivo i interesuje me: po cemu Arsenalovi navijaci rangiraju sve ove igrace sto su otisli iz Arsenala a u smislu odnosa prema njima nakon sto odu? Po cemu se razlikuju npr transfer Henrija u Barcu (koji je i dalje obozavan) i Cesca (kojeg 80% vas ne podnosi sada)? Sta, Henry dao vise golova....?
Hajd šutite i udarajte se nogom u guzicu , uzeli ste 30 miliona za izvikanu sohu od 29 kuka, nakon samo jedne kvalitetne sezone
kakva crna ikona iz Fejnorda.
A i onaj Ferguson posenilio izgleda
A i onaj Ferguson posenilio izgleda
De nam ti objasni svima nejasno je.Zasto je jedan Legenda a drugi firgoš!?Marsal je napisao/la:Ako to ne možeš sam da shvatiš onda ti i ne vrijedi objašnjavat.Consigliere je napisao/la:Bez provociranja, jednostavno mi je zanimljivo i interesuje me: po cemu Arsenalovi navijaci rangiraju sve ove igrace sto su otisli iz Arsenala a u smislu odnosa prema njima nakon sto odu? Po cemu se razlikuju npr transfer Henrija u Barcu (koji je i dalje obozavan) i Cesca (kojeg 80% vas ne podnosi sada)? Sta, Henry dao vise golova....?
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Marsal
- Kontakt:
Ko je firgoš? Cesc? Nikad!Johny je napisao/la: De nam ti objasni svima nejasno je.Zasto je jedan Legenda a drugi firgoš!?
Cescito je veliki gospodin, ali i nije legenda i ikona kluba. Da je ostao još koju godinu komotno bi ga se moglo svrstati u legende, ovako ipak ne. Veliki majstor i nadam se da će se vratit u Arsenal za koju godinu, za njega će uvijek biti mjesta.
Henry je pak nedodirljiv, najbolji strijelac kluba, najbolje godine dao Arsenalu, otišo u Barcu kad je već bio "pri kraju", donio nam nogo radosti, trofeja i na kraju novaca.
Pretpostavljam zato što Henry nije "plakao i molio" kroz medije da ga se pusti u Barcelonu kao ovaj.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Bez provociranja, Henry je za svakog navijača Arsenala na jednoj strani, svi drugi na drugoj. Momak koji je najbolji strijelac Arsenala u njegovoj historiji, iz čijih usta čuješ samo spominjanje jednog kluba, koji je u devet godina Arsenalu dao toliko toga, toliko put pobjedio rivale naspram drugih nije uporediv. Tačnije drugi nisu uporedivi.Consigliere je napisao/la:Bez provociranja, jednostavno mi je zanimljivo i interesuje me: po cemu Arsenalovi navijaci rangiraju sve ove igrace sto su otisli iz Arsenala a u smislu odnosa prema njima nakon sto odu? Po cemu se razlikuju npr transfer Henrija u Barcu (koji je i dalje obozavan) i Cesca (kojeg 80% vas ne podnosi sada)? Sta, Henry dao vise golova....?
A što se tiče Cesca Fabregasam očito ja spadam u ovih 20%.
Ja ne volim dvojcu nogometaša, koji su otišli: Nasrija i Adebayora. Svim ostalim želim sve najbolje, Clichyu, Toureu, Hlebu, Fabregasu, Reyesu i tako dalje i tako dalje. Onu dvojcu ne volim zbog njihovog ponašanja, iako iskreno Adebayora sam volio kao napadača (tip napadača), dok Nasrija nisam nikad. Ima i danas dan igrača u Arsenalu, koji su mi antipatični, iako su (bili) dobri. Za mene nije svaki transfer dobar transfer i svaki topnik dobar topnik, iako jedva čekam neko novo pojačanje.
//////
Nešto razmišljam, volio bih kad bi Wenger iskoristio situaciju u Milanu i doveo Pata. Ne znam za vas, al' ja o tom momku imam jako visoko mišljenje i volio bih ga jednog dana vidjeti u Arsenalu. I sem toga, ima dvije godine ugovora sa Milanom, taman da se dogovori transfer.
Možda ponudit im Bendtnera i 20-tak miliona eura, pošto zadnjih dana čitam da su zainteresovani za njega.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.