FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 17 avg 2012, 18:11

DonVito je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Realno sada govoreći, bez podcijenjivanja ikoga, sjećate li se vi da je već jedan ofanzivni LB uz veliku pompu ne tako davno bio došao u Barcelonu, pa je ostao samo izvikan ? Da, upravo tako, mislim na Adriana, nadam se da ovaj neće " zakazati " sretno u predstojećoj sezoni :)
adriano nije doso u barcelonu da igra na lijevom beku ,on je doso da igra najprije u veznom redu ,jer je barca tad bila vec imala abidala i maxwela, tek kasnije jer je stvarno polivalentan igrac prebacen je na lijevog beka jer je bilo manjka igraca na toj poziciji,u prvoj sezoni nije vidio lijevog beka
Adriano je u Sevilli igrao lijevog beka 8-)
[youtube][/youtube]
ariano je igro u veznom redu seville ,po desoj strani najvise a nekad i na lijevom krilu ,u odbrani kad je igro najvise je igro desnog beka

i idi tamo na temu reala dje i trebas bit
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 avg 2012, 18:17

Barca je napravila dobar posao sa Songom uz to i nije puno koštao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 avg 2012, 18:30

Messi protiv precki i stativa....aaa šta ih je pogodio :shock: ovo je sve vecinom iz prošle sezone

[youtube][/youtube]

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 18:36

ripper je napisao/la:Messi protiv precki i stativa....aaa šta ih je pogodio :shock: ovo je sve vecinom iz prošle sezone
Jesil zadovoljan novim pojačanjem? Priča se da ste ga platili 25 miliona eura.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 avg 2012, 18:40

Koga ba :shock: Songa :?: nadam se da necemo tu ublehu kupovati :x :oops: . Koji ce nam q, kad imamo mnogo bolje od njega na tim pozicijama. Placati ga i dovoditi- da bi ga tovili na klupi je van svake pameti.
Bolje momke iz omladinskog pogona gurati.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 18:43

ripper je napisao/la:Koga ba :shock: Songa :?: nadam se da necemo tu ublehu kupovati :x :oops: . Koji ce nam q, kad imamo mnogo bolje od njega na tim pozicijama. Placati ga i dovoditi- da bi ga tovili na klupi je van svake pameti.
Milion posto je ovdje sve završeno, koliko sam shvatio dajete nam jednom igrača u račun, Montoya?

Kakav je on, na kojoj poziciji igra, ima li potencijala u njemu?

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 avg 2012, 18:46

Ništa ja to ne vjerujem, dok ne vidim zvanicno.

Montoya da ide negdje :lol: :lol: daj ba uozbilji se , decko treba ove godine da explodira igracki i da zamjeni uskoro Alvesa.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 avg 2012, 18:48

Marsal je napisao/la:
ripper je napisao/la:Koga ba :shock: Songa :?: nadam se da necemo tu ublehu kupovati :x :oops: . Koji ce nam q, kad imamo mnogo bolje od njega na tim pozicijama. Placati ga i dovoditi- da bi ga tovili na klupi je van svake pameti.
Milion posto je ovdje sve završeno, koliko sam shvatio dajete nam jednom igrača u račun, Montoya?

Kakav je on, na kojoj poziciji igra, ima li potencijala u njemu?
Gdje si ti to druze nasao??A Monttoya igra na poziciji Alvesa, ima potencijala i uz dobar rad bi mogao izrasti u dobrog beka..Igra slicno kao Alves, odnosno dosta vremena provede u napadu, tako da u odbrani nekad ostane supljina.Ali nesto ne vjerujem da bi ga Barcelona pustila.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 18:52

Našao na Twitteru, evo sad je definitivno i gotovo za Songa. Potvrdio najpouzdaniji Arsenalov izvor. ;)

On je se oprostio sa suigračima, klubovi još pregovaraju, transfer će biti vrijedan između 15 i 20 miliona funti (kazu da naginje prema 20), Arsenal odbio igrača u račun.

Čestitam na novom pojačanju.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 avg 2012, 18:53

Montoya je bolji od Alvesa u defanzivi, što i nije teško ...pošto onaj ludak igra zapravo krilo, a ne beka ko svi normalni bekovi

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 17 avg 2012, 18:56

Pusti ba Marshala vazda nebuloze pise :P i na temi Celika isti takav xD

Najverovatnije da ce Arsenal dobiti 20 miliona i Fontasa jer je Muniesa izbacio spomenutog ;) Monotya - NO WAY IN HELL nase dugorocno rijesenje na poziciji desnog bocnog nakon penzije alvesa.

p.s, ne spominjite mi Adriana igrac koji je limitirianiji od Kvesica iz Zelje -.-'

Dakle :

Gk : Viki , Pinto
Rb : Alves , Montoya
Lb : Alba , Adriano , Abidal ( Abd )
Cb : Pujol, Pique, Muniesa , Mascherano
DM : Biskvit , Song , dos Santos
CM : Xavi , Tiago
Am : Iniesta , Fabregas , Delofeu
FW : Pedro, Villa , Mesinho , Sanchez , Cuenca , Tello
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 avg 2012, 19:01

Buraz, Muniesa se ozljedio i nece ga biti pola godine namjanje. Bartra je naša nada na poziciji stopera, vec je prekomandovan u A tim.
Deulofeu je još uvijek premlad za A tima, teško da ce vidjeti naredne godine prvog tima. Prije ce dobiti šansu Tello, S .Roberto, pa cak i mlađi Alcantara.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 avg 2012, 19:02

Iako sam vise zelio da dovedu stopera, nije mi krivo zbog Songa..Dobar je to igrac, a ni Busquets nije Superman da izgura cijelu sezonu u dobroj formi.Ovaj dolazak Songa 70% znaci da se stoper nece dovoditi i da ce Bartra zauzeti to mjesto.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 17 avg 2012, 19:05

ripper je napisao/la:Montoya je bolji od Alvesa u defanzivi, što i nije teško ...pošto onaj ludak igra zapravo krilo, a ne beka ko svi normalni bekovi
cuj to, Montoya bolji od Alvesa u defanzivi..ne znam druze sta si ti gledao prosle sezone, pa Montoya kad je god igrao nije pokazao nista vise u defanzivi od Alvesa, cak je i manje pokazao.Barem se tako meni cinilo, mozda grijesim, pamcenje mi nije bas najbolje :D ...

Edit:evo Barca B vodi 2:1 protiv Almerie, 15.minuta..strijelci deulofeu i dongou..i u segundi cemo imati el clasico ove godine.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 avg 2012, 19:20

Ja se iskreno bojim ovog moguceg transfera Songa. Bojim se da ne ispostavi kao velika flopina i slucaj "Hleb 2".

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 17 avg 2012, 19:27

Marsal je napisao/la:Našao na Twitteru, evo sad je definitivno i gotovo za Songa. Potvrdio najpouzdaniji Arsenalov izvor. ;)

On je se oprostio sa suigračima, klubovi još pregovaraju, transfer će biti vrijedan između 15 i 20 miliona funti (kazu da naginje prema 20), Arsenal odbio igrača u račun.

Čestitam na novom pojačanju.
Hvala Marsale, zadavoljan i ja, a zadovoljan, Bogami, i ti. :P :D

Song nikako ne može biti Hleb 2. Na Hljebu se oduvijek vidjelo da je flopina teška, dok je ovaj igračina, kakav samo pas a la Xabi Alonso ima.

@Meho, doqrčio si više jbo li te Busquets u pakash.
Zadnja izmjena: messilla, dana/u 17 avg 2012, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 avg 2012, 19:30

messilla je napisao/la: Hvala Marsale, zadavoljan i ja, a zadovoljan, Bogami, i ti. :P :D
Hvala Bogu pa smo jednom svi zadovoljni, vi ćete ga fino platit, mi ćemo ga se riješit, on će se uklopit bolje kod vas nego kod nas i to je to. :)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 avg 2012, 19:31

ripper je napisao/la: Ma sikter noliferu :!:
Nisam ni očekivao ništa drugo od tebe.
ripper je napisao/la:I Pep je dovodio Hleba, Čigrinskog i mnogi drugi zayebi, ali za tebe je to viša matematika
Doveo je Pep i Mascherana, pa se vrtila priča tipa "koji će mu on qrac, rinaka od igrača, nije za Barce, prgav, ovakav onakav", pa vidimo kako to sad izgleda, jedno od najjačih pojačanja u zadnjih par godina.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 avg 2012, 19:34

Planiraju li u Barci dovoditi jos jednog stopera, ili je transferom Song-a okoncan prelazni rok kada je Barca u pitanju ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 17 avg 2012, 19:34

mandraX je napisao/la:
ripper je napisao/la: Ma sikter noliferu :!:
Nisam ni očekivao ništa drugo od tebe.
ripper je napisao/la:I Pep je dovodio Hleba, Čigrinskog i mnogi drugi zayebi, ali za tebe je to viša matematika
Doveo je Pep i Mascherana, pa se vrtila priča tipa "koji će mu on qrac, rinaka od igrača, nije za Barce, prgav, ovakav onakav", pa vidimo kako to sad izgleda, jedno od najjačih pojačanja u zadnjih par godina.
Preko 7000 postova si nakucao, ovdje si pustio korijen a još se nisi naucio normalnoj civilizovanoj komunikaciji :o
Tako možeš sa ukucanima svojim ;) , ipak je ovo forum.

Zlatana su mudraci platili 70 miliona, da bi godinu kasnije prodali za 25 i slicne gluposti. Ali kome ja pricam :oops:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.