kako gledam nema od tog nistaRUDARSKA2 je napisao/la:znal neko jesu li rijesli papire nikolic i jackson ???? danas je zadnji voz da to zavrse ako le nastupiti sutra !!!
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
ima jedno mjesto ako neko hoce da ide neka se javi na pp.....uslov da ima preko 90 kg 
Dobio je Jackson papire, a Nikolic je mogao nastupati i proslu utakmicu ali nije greskom delegatazla2 je napisao/la:kako gledam nema od tog nistaRUDARSKA2 je napisao/la:znal neko jesu li rijesli papire nikolic i jackson ???? danas je zadnji voz da to zavrse ako le nastupiti sutra !!!
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
nisi u toku brate , jackson ima slobodne papire zaegistraciju , ali nema radnu dozvolu istekla mu prije dva dana , a to mora mati da bi nastupio kao strani rzavljanin , ali ozenjen je u travniku pa ljda to tamo moze izganjati ... sto se stane tice , jucer nije bi nista rijeseno , tako su barem pricali vodeci ljudi kluba !!!
http://tuzlasport.com/index.php/autorsk ... ertifikata" onclick="window.open(this.href);return false;Martex je napisao/la:Dobio je Jackson papire, a Nikolic je mogao nastupati i proslu utakmicu ali nije greskom delegatazla2 je napisao/la:kako gledam nema od tog nistaRUDARSKA2 je napisao/la:znal neko jesu li rijesli papire nikolic i jackson ???? danas je zadnji voz da to zavrse ako le nastupiti sutra !!!
kao sto sam i rekao nema od tog nista
Nikolic nije mogao nastupiti,a mogao je mali Memisevic sto je doso iz Zivinica
Ako kome treba prijevoz nek mi se javi na pm, poslat cu mu profil covjeka pa mu se javite.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
evo ajla trazi neko ko je spreman da je stitiFKR_ajla_TZ je napisao/la:ima jedno mjesto ako neko hoce da ide neka se javi na pp.....uslov da ima preko 90 kg
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kiša golova protiv Goražda bez sumnje je osokolila fudbalere Slobode da na teškom gostovanju u Gračanici sutra mogu do nova tri boda. Stadion Luke za mnoge goste je znao biti koban, no Abdulah Ibraković dobro poznaje mogućnosti svog, ali i protivničkog tima:
"Oni su odlični domaćini za razliku od ostalih ekipa! Nema sumnje da će imati veliki motiv da nas pobijede, ali i mi imamo svoje ambicije a to je povratak u Premijer ligu BiH. Koliko vidim zadnja linija će im biti kompletna sa Pantićem, Kadićem, Šušom, a pojačani su i sa Rizvanovićem, no ni mi nismo nekompletni i u Gračanicu dolazimo u punom sastavu. Uz to Mešić i Jackson će biti u kombinaciji što je veliki plus za nas. Očekujem dobru partiju i nadam se da ćemo iz ovog meča izaći kao pobjednici", ističe za Tuzla Sport Abdulah Ibraković.
U kantonalnom derbiju na Lukama Ibraković bi mogao izvesti sljedeću jedanaestorku: Divković, Nezić, Omić, Cerić, Pejić, Jahić, Jusufović, Pršeš, Šišić, Muminhodžić (Šmigalović), Mešić (Jackson).
Utakmica Bratstvo - Sloboda igra se na stadionu Luke u Gračanici u subotu (18. avgust) sa početkom od 17.00 sati. Glavni sudija meča je Emir Spahalić (Mostar), a pomoćnici su Adis Duraković i Admir Bašić (oba iz Bugojna). Delegat meča je Esad Kudelić (Bužim).
"Oni su odlični domaćini za razliku od ostalih ekipa! Nema sumnje da će imati veliki motiv da nas pobijede, ali i mi imamo svoje ambicije a to je povratak u Premijer ligu BiH. Koliko vidim zadnja linija će im biti kompletna sa Pantićem, Kadićem, Šušom, a pojačani su i sa Rizvanovićem, no ni mi nismo nekompletni i u Gračanicu dolazimo u punom sastavu. Uz to Mešić i Jackson će biti u kombinaciji što je veliki plus za nas. Očekujem dobru partiju i nadam se da ćemo iz ovog meča izaći kao pobjednici", ističe za Tuzla Sport Abdulah Ibraković.
U kantonalnom derbiju na Lukama Ibraković bi mogao izvesti sljedeću jedanaestorku: Divković, Nezić, Omić, Cerić, Pejić, Jahić, Jusufović, Pršeš, Šišić, Muminhodžić (Šmigalović), Mešić (Jackson).
Utakmica Bratstvo - Sloboda igra se na stadionu Luke u Gračanici u subotu (18. avgust) sa početkom od 17.00 sati. Glavni sudija meča je Emir Spahalić (Mostar), a pomoćnici su Adis Duraković i Admir Bašić (oba iz Bugojna). Delegat meča je Esad Kudelić (Bužim).
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Vidi mali Pantic komsija iz Mosnika im igra
...pa sad cemo mi ovo zaprijetiti nema ti kuci ako ga ne uvalis sam sebi Alexsandre Sale Panticu
...pa u ovoj Gracanici pola nase djece igra
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
ako kome treba prevoz sutra nek mi se javi na pm
-
FKR_ajla_TZ
- Kontakt:
stite mene vec ali ove uslove je momak postavioSaltCityAttack je napisao/la:evo ajla trazi neko ko je spreman da je stitiFKR_ajla_TZ je napisao/la:ima jedno mjesto ako neko hoce da ide neka se javi na pp.....uslov da ima preko 90 kg..znaci preko 90 kila momci javljajte se
jbg Ajla mozel sta nize
Nego sutra ce da bude ludilo u Gracanici.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ispostovat bazene prije tekmee 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- SiggySinatra
- Kontakt:
OFF TOPIC:
"Smijemo se muriji u mahali, HAHA. Razmahali smo se, Allaha mi." Pa imal iko u tom Sarajevu da ima kakve gotivne furke?
"Smijemo se muriji u mahali, HAHA. Razmahali smo se, Allaha mi." Pa imal iko u tom Sarajevu da ima kakve gotivne furke?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ebo bazene lutanje do stadiona mladji ti ispod 85 posebno mislim na to 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SiggySinatra
- Kontakt:
Da, svi koji idu direktno na stadion bez ikakvog lutanja..
Ne moze se covjek ni okupat pred Bajram 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
znal neko sta je sa ekipe Fukara iz Gracanice....oni su cak i trans uradili..jel neko od njih jos na tribini
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.