miky_hz je napisao/la:
Mada nema potrebe da krivite Ulila jel ste svi kolektivno na ovoj temi velicali taj transfer,i nakon tog trasnfera ste najavljivali te liga prvaka,te ovo te ono,i to nakon samo jedne utakmice gdje je Robben zabio dva gola,da bi se sad sve to okrenulo i sad opet idete kontra smjerom(ne svi,neki) tj sa pricom kako je Ulli unistio Bayern kako li vec
To je to. Jedan dan ovako, iduci dan promjenis plocu i pricas desete stvari.
Sto se tice sinocnje utakmice, moram reci da smo bili bolja ekipa (sudeci po pregledu). Miler, Ribery, Klose u prvom poluvremenu odlicne sanse imali, ne zna se koja je bolja, i treba spomenuti sansu Klosea u drugom poluvremenu (teze promasiti nego pogoditi

)
Ono sto me je iznerviralo, odnosno ko me je iznervirao jeste Ribery i njegov debilni pokusaj realizacije nakon sto je k'o slinu otresu dvojicu igraca Juveta. Koji mu je bio pa da se zahebaje sa nekakvim pokusajem loba, pri rezultatu 0:0, u domacoj utakmici lige prvaka jos protivnik Juventus. Da je ono uradio protiv Makabija, pa hajd, shvatio bih ga. Mora shvatit da je rezultat na prvom mjestu, pa tek onda atraktivnost i ljepota igre. Boli mene briga sto ce o onom potezu pricat, kad on to nije realizovao, a mi ostali bez 3 boda