FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 okt 2009, 10:59

Rz88 je napisao/la:Robben se teže povrijedio. Tako nakon prvih pregleda. COOOOOL. 25 miliona eura. Žao mi je ako je teža povreda, ali kako tako, ne znam....katastrofa Bayerna. Ne znam ja kako neki vide nešto pozitivno. Ja sam samo vidio napadanje ali ništa konkretno. Bilal je imao 100% priliku ali hoće nakav lob. Draže mi je bijedna igra i golovi i pobjede kao Manchester United nego dobra igra a 0:0.....

opet se povrijedio :o :o cccc

trebao je ribery šutirati kad je izašao sam ispred golmana kao i svako a ne on hoće da lobuje golmana :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 01 okt 2009, 13:03

pa to je robben, sta ste vi mislili kad ga je bayern bio doveo... da ce mu biti bolje nego u realu

Ljudi, on ce za dvi sezone zavrsiti svoju karijeru :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2009, 14:23

Ribery je isto kao malo ozljeđen ali Robbenu prijeti 6 mjeseci pauze :roll:

Bravo Uli. Uništio si Bayern, od velikana si napravio prosjećan klub.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 okt 2009, 15:07

Rz88 je napisao/la:Ribery je isto kao malo ozljeđen ali Robbenu prijeti 6 mjeseci pauze :roll:

Hahaha, eto sad jos Ulli kriv sto se Robben povrijedio. :lol:

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 01 okt 2009, 15:08

ribery je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:Ribery je isto kao malo ozljeđen ali Robbenu prijeti 6 mjeseci pauze :roll:

Hahaha, eto sad jos Ulli kriv sto se Robben povrijedio. :lol:
Pa normalno, onom ne treba dopustiti da igra :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 okt 2009, 15:15

Kriv je donekle sto je doveo igraca koji je sklon povredama...isto ko sto se Barca zeznula pa dovela Millita platila ga 20 i kusur mil. a znali su da ima problema sa koljenom,isti taj Milito je trebo u Real al su ovi odustali nakon sto su saznali za taj problem...eto Barca se sjebala bezveze bacila tolke milione ,tako se vjerovatno i Uli zeznuo sto je dao tolike pare za igraca koji je vise van terena nego na terenu...

Mada nema potrebe da krivite Ulia jel ste svi kolektivno na ovoj temi velicali taj transfer,i nakon tog trasnfera ste najavljivali te liga prvaka,te ovo te ono,i to nakon samo jedne utakmice gdje je Robben zabio dva gola,da bi se sad sve to okrenulo i sad opet idete kontra smjerom(ne svi,neki) tj sa pricom kako je Ulli unistio Bayern kako li vec

P.S. povreda Robbena nije toliko ozbiljna i bit ce odsutan 3-4 sedmice,nije mu pukla tetiva...takodjer i Ribery upitan za Koln
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 01 okt 2009, 15:36, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 okt 2009, 15:32

miky_hz je napisao/la:
Mada nema potrebe da krivite Ulila jel ste svi kolektivno na ovoj temi velicali taj transfer,i nakon tog trasnfera ste najavljivali te liga prvaka,te ovo te ono,i to nakon samo jedne utakmice gdje je Robben zabio dva gola,da bi se sad sve to okrenulo i sad opet idete kontra smjerom(ne svi,neki) tj sa pricom kako je Ulli unistio Bayern kako li vec
To je to. Jedan dan ovako, iduci dan promjenis plocu i pricas desete stvari.
Sto se tice sinocnje utakmice, moram reci da smo bili bolja ekipa (sudeci po pregledu). Miler, Ribery, Klose u prvom poluvremenu odlicne sanse imali, ne zna se koja je bolja, i treba spomenuti sansu Klosea u drugom poluvremenu (teze promasiti nego pogoditi :twisted: )
Ono sto me je iznerviralo, odnosno ko me je iznervirao jeste Ribery i njegov debilni pokusaj realizacije nakon sto je k'o slinu otresu dvojicu igraca Juveta. Koji mu je bio pa da se zahebaje sa nekakvim pokusajem loba, pri rezultatu 0:0, u domacoj utakmici lige prvaka jos protivnik Juventus. Da je ono uradio protiv Makabija, pa hajd, shvatio bih ga. Mora shvatit da je rezultat na prvom mjestu, pa tek onda atraktivnost i ljepota igre. Boli mene briga sto ce o onom potezu pricat, kad on to nije realizovao, a mi ostali bez 3 boda :twisted:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2009, 16:02

Ozljeda nije teže prirode i oporavak mjesec dana. Eto povrijediše nam se oba igrača , srećom Bilal lakše i šta sada. Onaj mazlum od Gaal treba igrati sa 2 napadača kada ih ima 5 na klupi. Odlična mu taktika, nisu u stanju dati gola i dobiti jednoga HSV-a koji bude demoliran od Rapid Vienne sa 3:0. I nije kriv Uli, kako nije, uvijek primamo golove, proditv Juventusa nismo jer su ljudi došli po bod i uzeli su ga. Baš me zanima da li će nam i Hertha dati gol kada budemo igrali protiv njih. MARTINE VRATI SE VIŠE....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 okt 2009, 16:56

Rz88 seres k'o foka,dosta vise pljuvanja po Uliju i cmizdrenja u svakom postu,doduse radis po jasno izrazenom sistemu prije svake tekme pises "ma uzimamo ovo bla bla" a onda opalis paljbu samo tako,mani se gluposti :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 01 okt 2009, 17:29

Bayern je slabo poslovao u prelaznom roku, Gomez solidan ali preskup, za Robbena je iznenadjenje kad je zdrav, Pranjic je na nivou Otla i Lela, Timoschuk se jos nije adaptirao na igru, Olic je dosao djabe tako da sta god napravi dobro je. Preko 70 miliona eura otislo niz vodu, Henes ce napraviti od Bayerna ono sto mu je brat napravio od Herte.
Prodali su ze Roberta koji je prosle sezone bio medju boljim u timu, Lucio je bio stub odbrane, a na njegovoj poziciji nisu nasli adekvatnu zamjenu, a tek medju stativama......

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 01 okt 2009, 17:34

ljudi samo kritikujete,,po pvemu sudeci bayern niko nemoze da poslozi kao sto je bio otmar h,nadam se da ce gall to isto uciniti ali nema vremena na pretek,,ako do proljeca nebudemo na 1. poziciji tesko ce se sta moci napraviti..
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 01 okt 2009, 18:05

miky_hz je napisao/la:P.S. povreda Robbena nije toliko ozbiljna i bit ce odsutan 3-4 sedmice,nije mu pukla tetiva...takodjer i Ribery upitan za Koln
3-4 sedmice? - to je itekako ozbiljno :D ali tipicno za robbena :D
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 okt 2009, 18:23

Naravno da je uvijek isti sistem. jer se uvijek nadam starim danima slave i sigurnih pobjeda. Jedno sui nadanja a drugo realnost. Jedno je što ja želim i što mi želimo a drugo je što nam oni daju.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 okt 2009, 20:03

Hajde sad malo prestanite da kenjate. Dok je Bayern pobjedjivao svi ste govorili extra, super, nezaustavljivi su. Mala kriza, kiks protiv HSV-a, ili samo jedan osvojen bod protiv Juventusa, odmah pljuvanje. Ljudi, igrali su prelijepo, to mi ne moze niko demantirati, lopta nije htjela u gol. Kad i to krene, vidjecete onda sta je Bayern. Robbenu zelim sto brzi oporavak, jer itekako nam treba. Propustit ce utakmice protiv slabijih timova, osim protiv Bordeauxa u LP. Koln nadolazeca subota, zatim pauza zbog repke, onda mislim da ima tekma sa Freiburgom..... Tako da ne bi trebao previse nedostajati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 01 okt 2009, 20:04

igramo mi dobro i lijepo samo u zadnje vrijeme nece lopta u gooll...ali sve ce doci na svoje
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 01 okt 2009, 20:08

rob do bagro je napisao/la:igramo mi dobro i lijepo samo u zadnje vrijeme nece lopta u gooll...ali sve ce doci na svoje
Pa nece kad se zayebaju. A i ona Mullerova sinoc je za bocu otisla pored

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 okt 2009, 23:34

Eh sad kriva taktika i sistem 4-3-3, treba igrati sa dva spica. Uz to i Riberyjeve vragolije ne valjaju qrcu, bitan je gol. Da je pogodio bio bi odjedanput bolji i od Messija. Covijek induvidualnim akcijama stvara sve i onaj pokusaj nije bio zajebancija, nego nesto na svoj nacin... koji je za bobu promasio.
Mi sami ne mozemo da definisemo Bayernovu snagu i mogucnosti, pa nas ovi, ne bas konstantni rezultati pogadjaju.
Trener isto tako...i dalje trazi idealnih 11, dobitnu kombinaciju... pravi greske, luta sa svojim zamislima...

Da je specifican, jeste! Nije slucajno Uli "pobjegao" na tribine nakon toliko vremena :D (sala).

Srecom, Robben nije pokidao ligamente kako se na pocetku strahovalo. Pauza nekih 3-4 nedjelje, trebao bi vec za koji dan na OP.

Moguci sastav protiv Kelna, koji nas u prosloj sezoni pobjedi na Areni...

slika
Vom Jäger zum Gejagten

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 01 okt 2009, 23:38

geronimo je napisao/la:Eh sad kriva taktika i sistem 4-3-3, treba igrati sa dva spica. Uz to i Riberyjeve vragolije ne valjaju qrcu, bitan je gol. Da je pogodio bio bi odjedanput bolji i od Messija. Covijek induvidualnim akcijama stvara sve i onaj pokusaj nije bio zajebancija, nego nesto na svoj nacin... koji je za bobu promasio.
Mi sami ne mozemo da definisemo Bayernovu snagu i mogucnosti, pa nas ovi, ne bas konstantni rezultati pogadjaju.
Trener isto tako...i dalje trazi idealnih 11, dobitnu kombinaciju... pravi greske, luta sa svojim zamislima...

Da je specifican, jeste! Nije slucajno Uli "pobjegao" na tribine nakon toliko vremena :D (sala).

Srecom, Robben nije pokidao ligamente kako se na pocetku strahovalo. Pauza nekih 3-4 nedjelje, trebao bi vec za koji dan na OP.

Moguci sastav protiv Kelna, koji nas u prosloj sezoni pobjedi na Areni...
To nesto na moj racun? 2 sedmice za @geronima :twisted: :)
Salim se ba, nego nisam ja reko da njegovi potezi ne valjaju qurcu, nego da mi ide na tu stvar kad ih radi kad ne treba, a to mu se zna desiti. Sve ima svoje vrijeme i mjesto. :)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 01 okt 2009, 23:42

Ma trebamo igrazi sa 4 napadaca ....tako je najbolje!!!

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 01 okt 2009, 23:48

nisam odavno ovdje spammao pa da napišem bod protiv juvea nije neuspjeh zato što su oni bolja ekipa od vas da su bili u punom sastavu pobijedili bi vas kao i HSV ša sam još htio da kažem dje vam je šećer=fc baya on kad vas krene loše se sakrije u rupu,a dok vam ide provocira druge ovi drugi su pošteni ljudi i htio sam da pitam @omera kako to izggubite protiv HSV-a prelijepa igra remi s juveom prelijepa igra :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.